• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED driver
  Himmennettävä LED-nauha saunaan
  LED driver
  Himmennettävä LED-nauha saunaan
  Ledtek

  Saunan LED-valaistuspaketti 4000K 12V Triac-himmennettävä

  Äänetön LED-muuntaja
  Himmennettävä LED-muuntaja
  Roiskevesisuojattu LED-nauha
  2 m johtoa LED-nauhan molemmissa päissä

  75.90 

  Varastossa

  Tuotekuvaus

  Saunan LED-valaistuspaketti 4000K 12V Triac-himmennettävä

  Saunan LED-valaistuspaketti Ledtek CRI90+ LED-nauhalla. Valon väri on valkoinen ja CRI90+ tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen. Tässä paketissa on himmennettävä LED-nauha 5 metrin rulla, triac-himmennettävä 12V LED-muuntaja ja silikonisia päätytulppia.

  Himmennettävä LED-nauha

  Oletko rakentamassa uutta vai remontoitko? Tällä paketilla saat luotua mukavan tunnelmavalon moderniin ja perinteisempään saunaan. Voit rentoutua saunassa samalla kun valo tulee epäsuorasti selkänojan takaa tai loistaa lauteen alta alaspäin.

  LED-nauhan asennus saunaan

  Voit asentaa tämän himmennettävän LED-nauhan lauteiden alle tai selkänojan taakse. Nauhan kiinnityksessä voit käyttää LED-nauhassa valmiina olevaa 2-puoleisen teipin lisäksi silikonisia kannakkeita tai kiinnittää LED-nauhan liimamassalla esimerkiksi muoviseen kulmaprofiiliin tai LED-alumiiniprofiilin sisään. Suosittuja LED-profiileja sauna-asennuksissa on 1707 alumiini, 1715 alumiini, 1708 musta ja 1715 musta. Nauha on roiskevesisuojattu LED-nauha silikoniputkessa ja se kestää kaikki saunan vesiroiskeet. Voit katkaista nauhan 5 cm tarkkuudella ja tiivistää päädyn päätytulpalla + silikonilla. LED-nauhan molemmissa päissä on 2 metriä johtoa ja mukana tulee muutama kappale päätytulppia katkaistun kohdan tiivistykseen. Tällä paketilla saat helposti tyylikkään LED-valaistuksen saunaan.

   

  Mikä on triac himmennettävä LED-muuntaja?

  Tässä paketissa on triac-himmennettävä 12 Voltin LED-muuntaja, jota voit ohjata sähkökalustesarjan valonsäätimellä. Tämä paketti on tarkoitettu sinulle, joka haluat himmentää saunan LED-nauhaa perinteisesti valonsäätimestä. Himmennettävien muuntajien kanssa on erittäin tärkeää tietää mikä valonsäädin toimii ja mikä ei. Tämän himmennettävän LED-muuntajan kanssa tilanne on hyvä, suorastaan erinomainen.

  Tämän himmennettävän LED-muuntajan kanssa testatusti oikein toimivia valonsäätimiä/himmentimiä löytyy esim. näistä sähkökalustesarjoista:

  Triac LED-muuntajan hyötyjä on mm.:

  • Värisemätön himmennys
  • Pehmeä säätö
  • Matala design
  • Ylikuormasuoja
  • Ylikuumenemissuoja
  • Oikosulkusuoja
  • Täyden skaalan himmennys 0% – 100%
  • 10% minimikuorma
  • Turvallinen TUV-CE, RoHS

  Huomaa, että himmennettävän LED-muuntajan suojausluokka on IP20, eli kuivantilan laite. Sopiva asennuspaikka on esimerkiksi pesuhuoneen puolella kattopaneelien päällä alaslaskussa. Sieltä sitten johdotus saunan puolelle vesitiiviille LED-nauhalle. Saunan lauteiden alle tätä muuntajaa ei saa asentaa. Tietysti, jos saunassa on vesisuojattu asennuskotelo, niin silloin asennus onnistuu myös löylyhuoneen puolelle.

  Neuvot ja vinkit yli 10 vuoden kokemuksella

  Me Ledtekissä ollaan tehty vuosia yhteistyötä ammattiasentajien kanssa ympäri Suomen. Tämä paketti on suosittu, sillä tässä on kaikki tarvittavat komponentit oikein valittuna. Lisäliittimillä ja LED-profiileilla paketista saadaan oikea jokaiseen asennuskohteeseen. Jos sinulla on täysmusta sauna, niin meiltä löytyy mustia LED-profiileja. Jos sinulla on vaalea sauna, niin meiltä löytyy valkoisia LED-profiileja. Valonsäädintä tähän pakettiin ei ole valmiiksi valittuna, sillä se täytyy valita sähkökalustesarjan mukaisesti. Edullisin säädin on vain 29,90.

  Paketin sisältö:

  CRI90+ LED-nauha 5m rulla 1 kpl

  LED-muuntaja  1 kpl

  Silikoniset päätytulpat LED-nauhalle, 4 kpl

  Kytkentäohje

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  12 V DC

  Himmennys

  Himmennettävissä LED-himmentimellä ja triac

  Suojausluokka

  LED-muuntaja IP20, LED-nauha IP65

  Suositeltu käyttöympäristö

  ulkotilat, LED-muuntaja sisätilat, LED-nauha sisätilat

  Värilämpötila (K)

  4000 K

  LED-valmistaja

  San'an

  LED-määrä

  60 kpl/metri

  Teho

  4.8 W/m

  Valovirta

  300 lm/m

  Värintoistoindeksi

  90+

  Nauhan leveys

  8 mm

  Nauhan korkeus

  2.2 mm

  Katkaisuväli

  5 cm

  Rullan pituus

  5 m

  Takuu LED-nauha

  24 kk

  Takuu LED-muuntaja

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  1. Jani (varmistettu kirjoittaja)

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös