LED-nauhat KESÄ-ALE
Himmennettävä LED-nauha saunaan
Himmennettävä LED-nauha saunaan
Ledtek

Saunan LED-valaistuspaketti 4000K 12V

66.40 

Varastossa

Tuotekuvaus

Saunan LED-valaistuspaketti 4000K 12V

Saunan LED-valaistuspaketti Ledtek CRI90+ LED-nauhalla. Valon väri on valkoinen ja CRI90+ tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen. Tässä paketissa on himmennettävä LED-nauha 5 metrin rulla, vinkumaton 12V LED-muuntaja ja LED-liittimiä.

Himmennettävä LED-nauha saunaan

Oletko rakentamassa uutta vai remontoitko? Tällä paketilla saat luotua mukavan tunnelmavalon moderniin ja perinteisempään saunaan. Voit rentoutua saunassa samalla kun valo tulee epäsuorasti selkänojan takaa tai loistaa lauteen alta alaspäin. Lisäosana saatavalla himmentimellä voit säätää valon kirkkauden sopivaksi.

LED-nauhan asennus saunaan

Voit asentaa tämän himmennettävän LED-nauhan lauteiden alle tai selkänojan taakse. Nauhan kiinnityksessä voit käyttää LED-nauhassa valmiina olevaan 2-puoleista teippiä tai kiinnittää LED-nauhan liimamassalla esimerkiksi muoviseen kulmaprofiiliin tai LED-alumiiniprofiilin sisään. Suosittuja LED-profiileja sauna-asennuksissa on 1707 alumiini, 1715 alumiini, 1708 musta ja 1715 musta. Nauha on roiskevesisuojattu LED-nauha silikoniputkessa ja se kestää kaikki saunan vesiroiskeet. Voit katkaista nauhan 5 cm tarkkuudella ja tiivistää päädyn päätytulpalla + silikonilla. LED-nauhan molemmissa päissä on 2 metriä johtoa ja mukana tulee muutama kappale päätytulppia katkaistun kohdan tiivistykseen. Tällä paketilla saat helposti tyylikkään LED-valaistuksen saunaan.

LED-himmennin saunan LED-nauhalle

Tähän pakettiin sopii hyvin LT-DIM217S vesitiivis himmennin ja usein tämä LED-himmennin valitaan tämän paketin kaveriksi. Himmentimen mukavuus on siinä, että voit säätää valotehon vaikkapa 80%, jos tuntuu että valo on liian kirkas. Kaukosäädin kaappiin ja käytät saunan valoja normaalisti valokatkaisimesta. Jos joskus haluat säätää LED-nauhaa kirkkaammaksi/himmentää, niin ei muuta kuin kaukosäätimellä pieni säätö.

Neuvot ja vinkin yli 10 vuoden kokemuksella

Me Ledtekissä ollaan tehty vuosia yhteistyötä ammattiasentajien kanssa ympäri Suomen. Tämä paketti on suosittu, sillä tässä on kaikki tarvittavat komponentit oikein valittuna. Lisäliittimillä ja LED-profiileilla paketista saadaan oikea jokaiseen asennuskohteeseen. Jos sinulla on täysmusta sauna, niin meiltä löytyy mustia LED-profiileja. Jos sinulla on vaalea sauna, niin meiltä löytyy valkoisia LED-profiileja.

Paketin sisältö:

CRI90+ LED-nauha 5m rulla 1 kpl

LED-muuntaja  1 kpl

Wago-2 rasialiitin 2 kpl

Silikoniset päätytulpat LED-nauhalle, 4 kpl

Kytkentäohje

 

Videolla kytkemme 4000K saunan valaistuspakettiin valot päälle. OBO-kytkentärasia ei kuulu pakettiin, mutta se löytyy edullisesti tästä ja wago liittimiä löytyy lisää LED-liittimet osastolta. Pakettiin kuuluu 2 kpl Wago-2 liittimiä. Jos haluat myös LT-DIM217S himmentimen, niin liitokset onnistuu helposti Wago2-liittimillä. Jos teet LED-nauhasta kaksi pätkää, niin silloin kytkennät on helpointa tehdä Wago3-liittimillä.

YouTube video

 

Tekniset tiedot

Käyttöjännite

12 V DC

Himmennys

Dimmable with LED dimmer

Suojausluokka

IP65

Suositeltu käyttöympäristö

Indoors, Outdoors

Värilämpö

4000-4300 K

LED-valmistaja

San'an

LED-määrä

60 pcs/m

Teho

4.8 W/m

Valovirta

300 lm/m

Värintoistoindeksi

90+

Nauhan leveys

8 mm

Nauhan korkeus

2.2 mm

Katkaisuväli

5 cm

Rullan pituus

5 m

Takuu LED-nauha

24 months

Takuu LED-muuntaja

24 months

Sertifikaatti

CE

Tuotemerkki

Ledtek

Arvostelut

 1. Suomi

  Petteri K. (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo asentaa ja oikea väri valaisemaan valkeaa julkisivua

 2. Suomi

  markku S. (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä kokonaispaketti.

 3. Suomi

  Jouko B. (varmistettu kirjoittaja)

 4. Suomi

  Senja (varmistettu kirjoittaja)

 5. Suomi

  Ari Suhonen (varmistettu kirjoittaja)

  Melkoisen mahtava valo juttu ja siinä oleva himmennin + kaukosäädin. Hyvä ostos.

 6. Suomi

  Heikki S. (varmistettu kirjoittaja)

  Sopiva meidän saunaan,helppo asentaa

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso myös