• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille

  Referenssit

  Oulun Sähkö Optima Oy

  Oulun Sähkö Optima Oy, Oulu. 2014 – . Oulun Sähkö Optima Oy on oululainen sähköasennusliike, joka tekee sähköasennuksia, niin yksityisille kuin yrityksille uudis- ja saneerauskohteisiin. Olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2014 lähtien.

  Oulun kaupunki

  Oulun kaupunki, Oulu, 2015, 2016, 2022. Useampia LED-valaistusprojekteja LED-nauhoilla. Yleensä projektiin tarvitaan LED-nauhat, LED-profiilit, LED-muuntajat ja -ohjauslaitteet.

  Lapland Hotels

  Lapland Hotels, Ylläs, 2022. Koe Lapin taikaa LED-tähtitaivaan alla.

  Tiedekeskus Tietomaa

  Tiedekeskus Tietomaa, Oulu, 2016, 2017, 2018. Teimme yhteistyössä monenlaisia projekteja, joissa valaistuksessa käytettiin RGB LED-nauhoja ja tarvikkeita tiedemaan erilaisiin kokemus näyttelyihin. Tietomaan tarkoituksena on esitellä tieteen ja tekniikan saavutuksia.

  Tampereen työväen teatteri

  Tampereen työväen teatteri, Tampere. 2014, 2015, 2016 olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Kotkan kaupunginteatteri

  Kotkan kaupunginteatteri, Kotka. Useiden vuosien ajan olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Kokkolan kaupunginteatteri

  Kokkolan kaupunginteatteri, Kokkola. Useiden vuosien ajan olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Holiday Club Katinkulta

  Holiday Club Katinkulta, Vuokatti. 2019. Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus Vuokatissa. Olemme toimittaneet kylpylähotelliin RGB LED-valaistustarvikkeita luomaan taianomaista tunnelmaa.

  Oulun teatteri

  Oulun teatteri, Oulu. Useiden vuosien ajan olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Svenska teatern

  Svenska Teatern, Helsinki. Olemme toimittaneet valaistustarvikkeita näytelmien tekniikkaan.

  KPMG Pääkonttori

  KPMG Pääkonttori, Helsinki, 2016. Toimitimme kiintokalusteisiin remontin yhteydessä korkeanvärintoiston CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja LED-muuntajia. Valaistuksen saivat mm. vastaanottotiski ja aulakalusteet.

  Antell Martintalo

  Antell Ravintola Martintalo, Vantaa. Toimitimme kiintokalusteisiin remontin yhteydessä korkeanvärintoiston CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja LED-muuntajia.

  TUI Cruises MS5

  TUI Cruises Mein Schiff 5 risteilyalus, 2016. MS 5 on maailmanluokan risteilyalus (500 milj. eur), johon toimitimme korkeanvärintoiston CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja LED-muuntajia. Tällaisessa kohteessa laatuvaatimukset ovat korkeat.

  Next Games

  Next Games, Helsinki, 2014. CRI90 LED-nauhaa ja -tarvikkeita toimiston kiintokalusteiden uudistusprojektissa.

  Sodexo Valimotie

  Sodexo ravintola, Valimotie, Helsinki, 2015. Ravintolan valaistusprojekti CRI90+ LED-nauhalla ja tietysti tarvittiin myös LED-profiilit ja LED-muuntajat.

  ECHA Helsinki

  Euroopan kemikaalivirasto ECHA, Helsinki, 2014. Keittiöiden valaistusprojekti, jossa käytettiin Ledtekin korkean värintoiston CRI90+ LED-nauhaa, LED-profiileja ja LED-muuntajia.

  Toranda

  Toranda on Torniolainen tapahtumakeskus, jossa on useita eri toimintoja. Torandasta löytyy mm. makasiiniravintola ja tapahtumakeskus areena. 2013 Ledtek toimitti RGB-valaistustarvikkeita päälavan portaisiin ja baaritiskien valaisuun. Vuosien aikana valaistusprojekteja on ollut useampia.

  Hotelli Olof Tornio

  Hotelli Olofin kanssa ollaan tehty yhteistyötä useamman vuoden ajan. Olofin omistaja Olavilta löytyy paljon uusia ideoita ja valaisukseen liittyen ollaan ehditty toteuttaa monenlaisia projekteja. LED-nauhalla on tehty mm. valaistuja sängynpäätyjä, verhokoteloiden valaistusta ja ravintolan epäsuoraa valaistusta.

  Sokos Hotels Vaakuna

  Original Sokos Hotels Vaakuna, Rovaniemi. 2017 Sokos hotelli Vaakunaan tehtiin uudistus ja huoneisiin toteutettiin näyttävät revontuliseinät. Ledtek toimitti revontuliseiniin LED-valaistustarvikkeet. Huoneiden lisäksi sviitteihin ja muihin tiloihin tehtiin LED-valaistuksella uudistuksia ja elämyksiä.

  Salon Virho

  Oululainen Salon Virho Oy on perustettu vuonna 1942 ja se on yksi Oulun tunnetuimmista kampaamoalan yrityksistä. Vuonna 2017 Salon Virho muutti uusiin tiloihin ja tilat remontoitiin. Ledtek toimitti LED-valaistustarvikkeita. Vaatimukset olivat korkeat ja valaistuksessa käytettiin CRI90+ LED-nauhaa ja muita LED-valaisimia.

  SuperStar Virgo

  SuperStar Virgo on 350 milj. USD maksanut huippuristeilijä. Ledtek on toimittanut useita LED-valaistustuotteita ja LED-valaistustarvikkeita SuperStar Virgo risteilyalukselle vuonna 2015. Alukselle on toimitettu mm. CRI90+ LED-nauhaa. Laatuvaatimukset ovat olleet korkeat.

  Kämp Galleria

  Kämp Gallerian kauppakeskuksessa on kansainvälisiä huippumuodin ja designin erikoisliikettä sekä korkealuokkaisia ravintola- ja kauneuspalveluja. Arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti Ledtek on toimittanut tähän luksus kohteeseen CRI90+ LED-nauhaa, LED-profiileja ja muita LED-tarvikkeita. Valaistut LED-profiilit löydät Aleksanterinkadun puoleisen käytävän katosta.

  Siili Solutions Oyj

  Siili Solutions Oyj on suomalainen ohjelmistoyritys. Ledtek on toimittanut muutamaan otteeseen LED-valaistustarvikkeita Siili Solutions Oulun toimistolle. Vaatimuksena asiakkaalla oli korkea valon laatu. Ledtek toimitti CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja muita LED-valaitustarvikkeita.

  Bittium Oyj

  Ledtekin Oulun toimisto ja varasto sijaitsi lähes 10 vuotta Oulun Teknologiakylässä. Alue on tunnettu korkean teknologian yrityksistä ja yksi naapureistamme oli Bittium Oyj, joka on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen. Ledtek on toimittanut LED-tarvikkeita Bittiumin projekteihin.

  JOT Automation Oy

  Ledtek on toimittanut vuosien aikana JOT Automation Oy:lle LED-valaistustarvikkeita erilaisiin projekteihin. JOT Automation Oy on tuotantoautomaation ja elektroniikkateollisuuden testausratkaisuihin erikoistunut yritys.

  VTT

  Ledtekin Oulun toimisto ja varasto sijaitsi lähes 10 vuotta Oulun Teknologiakylässä. Alue on tunnettu korkean teknologian yrityksistä ja yksi naapureistamme oli Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy. Olemme toimittaneet vuosien aikana LED-valaistustarvikkeita useisiin VTT:n tutkimushankkeisiin.

  Finavia Oyj

  Ledtek on toimittanut LED-valaistustuotteita mm. Finavia Oyj Helsinki-Vantaa lentokentälle. Laajennusprojektissa käytettiin mm. 400×400 pinta-asennettavia LED-paneeleja. Vaatimukset tuotteille ovat korkeat.

  KONE Oyj

  Ledtek on toimittanut LED-valaistustuotteita KONE Oyj hissien hissikoreihin usean vuoden ajan. Projekteissa on käytetty mm. LED-nauhaa, LED-alumiiniprofiileja ja LED-muuntajia. Vaatimukset tuotteiden laadulle ovat korkeat.