Saunan LED-valaistuspaketti 3000K 24V COB

8
(8 tuotearviota)
Himmennettävissä kaukosäätimellä
Äänetön muuntaja
2 m johtoa LED-nauhan molemmissa päissä
Voit kytkeä 2 pätkää yhteen muuntajaan
79,90  sis. ALV 24%
Tulossa varastoon
Tuotetunnus (SKU): LT-SP3KCOB-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Tuotekuvaus

Saunan LED-valaistuspaketti 3000K 24V COB

Saunan LED-valaistuspaketti Ledtek CRI90+ COB LED-nauhalla. Valon väri on lämmin valkoinen 3000K ja CRI90+ tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen. Tässä paketissa on himmennettävä COB LED-nauha 5 metrin rulla, vinkumaton 24V LED-muuntaja ja LED-liittimiä.

Toimitettavissa toukokuu 2023.

Himmennettävä COB LED-nauha

Oletko rakentamassa uutta vai remontoitko? Tällä paketilla saat luotua mukavan tunnelmavalon moderniin ja perinteisempään saunaan. Voit rentoutua saunassa samalla kun valo tulee epäsuorasti selkänojan takaa tai loistaa lauteen alta alaspäin. Lisäosana saatavalla himmentimellä voit säätää valon kirkkauden sopivaksi.

LED-nauhan asennus saunaan

Voit asentaa tämän himmennettävän LED-nauhan lauteiden alle tai selkänojan taakse. Nauhan kiinnityksessä voit käyttää LED-nauhassa valmiina olevaan 2-puoleista teippiä tai kiinnittää LED-nauhan liimamassalla esimerkiksi muoviseen kulmaprofiiliin tai LED-alumiiniprofiilin sisään. Suosittuja LED-profiileja sauna-asennuksissa on 1707 alumiini, 1715 alumiini, 1708 musta ja 1715 musta. Nauha on roiskevesisuojattu LED-nauha silikoniputkessa ja se kestää kaikki saunan vesiroiskeet. Voit katkaista nauhan 5 cm tarkkuudella ja tiivistää päädyn päätytulpalla + silikonilla. LED-nauhan molemmissa päissä on 2 metriä johtoa ja mukana tulee muutama kappale päätytulppia katkaistun kohdan tiivistykseen. Tällä paketilla saat helposti tyylikkään LED-valaistuksen saunaan.

LED-himmennin saunan LED-nauhalle

Tähän pakettiin sopii hyvin LT-DIM217S vesitiivis himmennin ja usein tämä LED-himmennin valitaan tämän paketin kaveriksi. Himmentimen mukavuus on siinä, että voit säätää valotehon vaikkapa 80%, jos tuntuu että valo on liian kirkas. Kaukosäädin kaappiin ja käytät saunan valoja normaalisti valokatkaisimesta. Jos joskus haluat säätää LED-nauhaa kirkkaammaksi/himmentää, niin ei muuta kuin kaukosäätimellä pieni säätö.

Neuvot ja vinkit yli 10 vuoden kokemuksella

Me Ledtekissä ollaan tehty vuosia yhteistyötä ammattiasentajien kanssa ympäri Suomen. Tämä paketti on suosittu, sillä tässä on kaikki tarvittavat komponentit oikein valittuna. Lisäliittimillä ja LED-profiileilla paketista saadaan oikea jokaiseen asennuskohteeseen. Jos sinulla on täysmusta sauna, niin meiltä löytyy mustia LED-profiileja. Jos sinulla on vaalea sauna, niin meiltä löytyy valkoisia LED-profiileja.

 

Paketin sisältö:

CRI90+ COB LED-nauha 5m rulla 1 kpl

35W 24V LED-muuntaja  1 kpl

Wago-3 rasialiitin 2 kpl

Silikoniset päätytulpat LED-nauhalle, 2 kpl

Kytkentäohje

 

Videolla kytkemme 4000K saunan valaistuspakettiin valot päälle. OBO-kytkentärasia ei kuulu pakettiin, mutta se löytyy edullisesti tästä ja wago liittimiä löytyy lisää LED-liittimet osastolta. Tähän valaistuspakettiin kuuluu 2 kpl Wago-3 liittimiä. Olemme valinneet tähän pakettiin Wago 3 liittimet, sillä niihin pystyy liittämään yhden tai kaksi pätkään LED-nauhoja. Jos haluat myös LT-DIM217S himmentimen, niin liitoksiin suosittelemme Wago-liittimiä.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite 24V DC
Teho 4.5 W/metri
Värilämpö 3000 K
Värintoistoindeksi 90+
Valovirta 468 lm/metri
Himmennys Himmennettävissä LED-himmentimellä
Katkaisuväli 5 cm
Nauhan korkeus 4 mm silikoniputken kanssa ja 6 mm päätytulpan kohdalta
Nauhan leveys 14 mm silikoniputken kanssa ja 16 mm päätytulpan kohdalta
Rullan pituus 5 m
LED-määrä 320 kpl/metri
LED-valmistaja San'an
Suojausluokka IP65
Suositeltu käyttöympäristö Sisätilat, ulkotilat
Takuu LED-nauha 24 kk
Takuu LED-muuntaja 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

8 arviota tuotteelle Saunan LED-valaistuspaketti 3000K 24V COB

 1. 8

  Jukka M. (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja laadukas tuote. Helppo asentaa.

 2. 8

  Juha (varmistettu kirjoittaja)

  Siisti

 3. 8

  Niclas Tåg (varmistettu kirjoittaja)

 4. 8

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo asentaa, näyttävä valaistus saunaan.

 5. 8

  Hannu N. (varmistettu kirjoittaja)

 6. 8

  Tero A. (varmistettu kirjoittaja)

  Muutama tilaus on tullut Ledtekiltä tehtyä ja nyt keittiössä ja saunassa on viimeisen päälle hyvä valaistus. Tuotteet ovat laadukkaita, eivät vilku tai vingu niin kuin useat muut sarjat. Suosittelen!

 7. 8

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 8. 8

  Thomas D. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Katso myös