Saunan LED-valaistuspaketti 3000K 12V

14
(14 tuotearviota)
Himmennettävissä kaukosäätimellä
Äänetön muuntaja
2 m johtoa LED-nauhan molemmissa päissä
Voit kytkeä 2 pätkää yhteen muuntajaan
66,40  sis. ALV 24%
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-SP3K-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Tuotekuvaus

Saunan LED-valaistuspaketti 3000K 12V

Saunan LED-valaistuspaketti Ledtek CRI90+ LED-nauhalla. Valon väri on lämmin valkoinen ja CRI90+ tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen. Tässä paketissa on himmennettävä LED-nauha 5 metrin rulla, vinkumaton 12V LED-muuntaja ja LED-liittimiä.

Himmennettävä LED-nauha

Oletko rakentamassa uutta vai remontoitko? Tällä paketilla saat luotua mukavan tunnelmavalon moderniin ja perinteisempään saunaan. Voit rentoutua saunassa samalla kun valo tulee epäsuorasti selkänojan takaa tai loistaa lauteen alta alaspäin. Lisäosana saatavalla himmentimellä voit säätää valon kirkkauden sopivaksi.

LED-nauhan asennus saunaan

Voit asentaa tämän himmennettävän LED-nauhan lauteiden alle tai selkänojan taakse. Nauhan kiinnityksessä voit käyttää LED-nauhassa valmiina olevaan 2-puoleista teippiä tai kiinnittää LED-nauhan liimamassalla esimerkiksi muoviseen kulmaprofiiliin tai LED-alumiiniprofiilin sisään. Suosittuja LED-profiileja sauna-asennuksissa on 1707 alumiini, 1715 alumiini, 1708 musta ja 1715 musta. Nauha on roiskevesisuojattu LED-nauha silikoniputkessa ja se kestää kaikki saunan vesiroiskeet. Voit katkaista nauhan 5 cm tarkkuudella ja tiivistää päädyn päätytulpalla + silikonilla. LED-nauhan molemmissa päissä on 2 metriä johtoa ja mukana tulee muutama kappale päätytulppia katkaistun kohdan tiivistykseen. Tällä paketilla saat helposti tyylikkään LED-valaistuksen saunaan.

LED-himmennin saunan LED-nauhalle

Tähän pakettiin sopii hyvin LT-DIM217S vesitiivis himmennin ja usein tämä LED-himmennin valitaan tämän paketin kaveriksi. Himmentimen mukavuus on siinä, että voit säätää valotehon vaikkapa 80%, jos tuntuu että valo on liian kirkas. Kaukosäädin kaappiin ja käytät saunan valoja normaalisti valokatkaisimesta. Jos joskus haluat säätää LED-nauhaa kirkkaammaksi/himmentää, niin ei muuta kuin kaukosäätimellä pieni säätö.

Neuvot ja vinkit yli 10 vuoden kokemuksella

Me Ledtekissä ollaan tehty vuosia yhteistyötä ammattiasentajien kanssa ympäri Suomen. Tämä paketti on suosittu, sillä tässä on kaikki tarvittavat komponentit oikein valittuna. Lisäliittimillä ja LED-profiileilla paketista saadaan oikea jokaiseen asennuskohteeseen. Jos sinulla on täysmusta sauna, niin meiltä löytyy mustia LED-profiileja. Jos sinulla on vaalea sauna, niin meiltä löytyy valkoisia LED-profiileja.

 

Paketin sisältö:

CRI90+ LED-nauha 5m rulla 1 kpl

LED-muuntaja  1 kpl

Wago-2 rasialiitin 2 kpl

Silikoniset päätytulpat LED-nauhalle, 4 kpl

Kytkentäohje

 

Videolla kytkemme 4000K saunan valaistuspakettiin valot päälle. OBO-kytkentärasia ei kuulu pakettiin, mutta se löytyy edullisesti tästä ja wago liittimiä löytyy lisää LED-liittimet osastolta. Pakettiin kuuluu 2 kpl Wago-2 liittimiä. Jos haluat myös LT-DIM217S himmentimen, niin liitokset onnistuu helposti Wago2-liittimillä. Jos teet LED-nauhasta kaksi pätkää, niin silloin kytkennät on helpointa tehdä Wago3-liittimillä.

 

Tekniset tiedot

Käyttöjännite 12 V DC
Himmennys Dimmable with LED dimmer
Suojausluokka IP65
Suositeltu käyttöympäristö Indoors, Outdoors
Värilämpö 3000 K
LED-valmistaja San'an
LED-määrä 60 pcs/m
Teho 4.8 W/m
Valovirta 300 lm/m
Värintoistoindeksi 90+
Nauhan leveys 8 mm
Nauhan korkeus 2.2 mm
Katkaisuväli 5 cm
Rullan pituus 5 m
Takuu LED-nauha 24 months
Takuu LED-muuntaja 24 months
Sertifikaatti CE

Arvostelut

14 arviota tuotteelle Saunan LED-valaistuspaketti 3000K 12V

 1. 14

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 2. 14

  Jari Juvonen (varmistettu kirjoittaja)

  Ei mitään asennusohjeita. Asennus kyllä sujui kun oli sähköasennuskokemuata. Mutta monelta ois jääny asentamatta. Liimapinta nauhassa ei kovin hyvä,irtosi paikoin. Muuntaja ja led nauha kyllä muuten vaikutti laadukkaalta . En suosittele kokemattomalle asentajalle.

  • Henri Reijonen (store manager)

   Hei Jari ja kiitos viestistä. Teemme uuden asennusohjeen pakettiin. Teippi tarttuu alumiini- ja muoviprofiileihin. Huokoisissa pinnoissa pysyy huonommin ja jos on johtovetoa syöttöpäässä, niin tahtoo irrota. Terveisin Henri/Ledtek

 3. 14

  Ville S. (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo asennus, laadukkaan oloiset komponentit. Miellyttävä värisävy. Iso plussa johdoista, jotka ovat molemmissa päissä.

 4. 14

  Pekka (varmistettu kirjoittaja)

  Hieno tuote. Helppo lyhentää ja asentaa. Värisävy oli juuri oikea saunaan.

 5. 14

  Heli M. (varmistettu kirjoittaja)

 6. 14

  Santeri (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaan oloinen led-nauha, Saunaan asennettaessa kannattaa käyttää kiinnikkeitä. Tarralla tuskin pysyy kiinni.

 7. 14

  Seppo T. (varmistettu kirjoittaja)

  hyvin toimiv aja valaisee osta himmennin

 8. 14

  Bo Förström (varmistettu kirjoittaja)

  Todella nopea toimitus. Tuote tuli jo pari päivää tilauksesta. Helppo asennus. Pieni miinus oli kytkentäliittimissä. Pakkauksessa oli vain kaksi kappaletta kahden johtimen liitintä kun tarvitaan viisi, josta kaksi kolmelle johtimelle. Sopivia liittimiä oli minulla ennestään, joten kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen.

 9. 14

  Petri (varmistettu kirjoittaja)

 10. 14

  Mikael (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä sarja. Ostin lisäksi himmentimet, joista toisen asensin väärinpäin. Nopea, asiallinen ratkaisu ongelmaan. Vikahan oli ledin ja asentajan välissä;-) Uskomaton asiakaspalvelu. Iso peukku.

 11. 14

  Kimmo Ylitalo (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas tuote, helppo asentaa alumiiniprofiiliin.

 12. 14

  Pekka Mäkinen (varmistettu kirjoittaja)

  On helppo ja asiallinen valaisin laittaa ja käyttää. Kaukosäädin on “kirsikka kakussa”. Isot suosittelut.

 13. 14

  Jari R. (varmistettu kirjoittaja)

 14. 14

  Marko (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaalta vaikuttaa…asennus vasta myöhemmin, joten käyttökokemukset vielä puuttuu

Lisää arvio

Katso myös