• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille

  Ledtek Pro

  Yritys- ja tukkumyynti

  Ledtek yritysmyynti on valmistajille, ammattiasentajille, sähköurakoitsijoille, kalusteasentajille ja tukkureille tarkoitettu palvelu. Jos tilauksesi koskee yksittäistä tilausta voit pyytää tarjouksen sähköpostitse ja puhelimitse. Tarjoamme kaikille uusille Ledtek Pro asiakkaille 10% alennuksen tuotteiden normaalihinnoista.

  Asiakapalvelu: 0400 123 444 ja [email protected]

  Yritysasiakkaiden edut

  Henkilökohtaista palvelua

  Tunnemme tuotteemme ja tiedämme mitä myymme. Meillä on 10-vuoden LED-kokemus. Voimme keskustella yhdessä, mikä tuote on sopiva asennettavaksi loppuasiakkaan projektiin.

  Toimitus 1-2 arkipäivässä

  Tuotteet kohteeseen jopa seuraavaksi päiväksi. Toimintamme perustuu varastossa oleviin tuotteisiin. Meillä on varastot Torniossa ja Oulussa, joista toimitamme tilauksia joka päivä. Toimitusaika pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle on tyypillisesti 1 päivä.

  Oma maahantuonti

  Toimintafilosofiaamme kuuluu oma maahantuonti. Tunnemme tavarantoimittajat ja meillä on pitkät kauppasuhteet LED-tehtaille. Olemme henkilökohtaisesti vierailleet lukuisilla LED-nauha, LED-alasvalo ja muilla tehtailla. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa hyviä hintoja ja joustavuutta. Pystymme toimittamaan vakiotuotteiden lisäksi erikoistuotteita vaatimustenne mukaan.

  Tarjouslaskenta

  Voimme tehdä tarjouksen valmiin suunnitelman ja määrien mukaisesti tai autamme valitsemaan sopivat tuotteet ko. projektiin. Laita meille projektin tiedot sähköpostitse tai soita, niin laskemme teille tarjouksen.

  Yrityslasku

  Voit tehdä ostoksia nopeasti ja helposti verkkokaupan kautta. Yritysasiakkailla on käytössä erityinen yritysasiakkaiden työkalu, jolla voit helposti etsiä haluamasi tuotteet. Maksun voit tehdä heti verkkokaupan kautta tai voimme laskuttaa teitä 14 pv netto tai sopimuksen mukaan. Suositeltu laskutustapa on PDF-lasku sähköpostiin tai verkkolasku.

  Yritysalennukset

  Tarjoamme yritysasiakkaille yritysasiakkaiden hinnat. Rekisteröityneet yritysasiakkaat näkevät omat alehinnat verkkokaupasta. Tämän lisäksi teemme tarjouslaskentaa projektien määrien ja kokojen mukaisesti.

  Tutustu tuotevalikoimaamme

  Tuotteisiimme ja palveluihimme luottavat

  Oulun Sähkö Optima Oy

  Oulun Sähkö Optima Oy, Oulu. 2014 – . Oulun Sähkö Optima Oy on oululainen sähköasennusliike, joka tekee sähköasennuksia, niin yksityisille kuin yrityksille uudis- ja saneerauskohteisiin. Olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2014 lähtien.

  Oulun kaupunki

  Oulun kaupunki, Oulu, 2015, 2016, 2022. Useampia LED-valaistusprojekteja LED-nauhoilla. Yleensä projektiin tarvitaan LED-nauhat, LED-profiilit, LED-muuntajat ja -ohjauslaitteet.

  Lapland Hotels

  Lapland Hotels, Ylläs, 2022. Koe Lapin taikaa LED-tähtitaivaan alla.

  Tiedekeskus Tietomaa

  Tiedekeskus Tietomaa, Oulu, 2016, 2017, 2018. Teimme yhteistyössä monenlaisia projekteja, joissa valaistuksessa käytettiin RGB LED-nauhoja ja tarvikkeita tiedemaan erilaisiin kokemus näyttelyihin. Tietomaan tarkoituksena on esitellä tieteen ja tekniikan saavutuksia.

  Tampereen työväen teatteri

  Tampereen työväen teatteri, Tampere. 2014, 2015, 2016 olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Kotkan kaupunginteatteri

  Kotkan kaupunginteatteri, Kotka. Useiden vuosien ajan olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Kokkolan kaupunginteatteri

  Kokkolan kaupunginteatteri, Kokkola. Useiden vuosien ajan olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Holiday Club Katinkulta

  Holiday Club Katinkulta, Vuokatti. 2019. Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus Vuokatissa. Olemme toimittaneet kylpylähotelliin RGB LED-valaistustarvikkeita luomaan taianomaista tunnelmaa.

  Oulun teatteri

  Oulun teatteri, Oulu. Useiden vuosien ajan olemme toimittaneet teatterille LED-valaistustarvikkeita näyttämön lavasteisiin.

  Asiantuntevaa palvelua

  Tunnemme tuotteemme ja tiedämme mitä myymme. Meillä on 10-vuoden LED-kokemus. Voimme keskustella yhdessä, mikä tuote on sopiva asennettavaksi loppuasiakkaan projektiin.

  Laadukkaat tuotteet

  Toimintafilosofiaamme kuuluu oma maahantuonti. Tunnemme tavarantoimittajat ja meillä on pitkät kauppasuhteet LED-tehtaille. Olemme henkilökohtaisesti vierailleet lukuisilla LED-nauha, LED-alasvalo ja muilla tehtailla. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa hyviä hintoja ja joustavuutta. Pystymme toimittamaan vakiotuotteiden lisäksi erikoistuotteita vaatimustenne mukaan. Esimerkiksi jos projektinne vaatii 5500K CRI90+ LED-nauhaa, niin tämä voidaan toteuttaa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Meiltä saat sellaisia tuotteita, joita ei muualta löydy. Reklamaatioista me emme pidä ja reklamaatioprosenttimme onkin erittäin pieni.