Ledtek Pro

Yritys- ja tukkumyynti

Ledtek yritysmyynti on valmistajille, ammattiasentajille, sähköurakoitsijoille, kalusteasentajille ja tukkureille tarkoitettu palvelu. Jos tilauksesi koskee yksittäistä tilausta voit pyytää tarjouksen sähköpostitse ja puhelimitse.

Tarjoamme kaikille uusille Ledtek Pro asiakkaille 10% alennuksen tuotteiden normaalihinnoista.

Asiakapalvelu : 0400 123 444 ja [email protected]

Yritysasiakkaiden edut

Henkilökohtaista palvelua

Tunnemme tuotteemme ja tiedämme mitä myymme. Meillä on 10-vuoden LED-kokemus. Voimme keskustella yhdessä, mikä tuote on sopiva asennettavaksi loppuasiakkaan projektiin.

Toimitus 1-2 arkipäivässä

Tuotteet kohteeseen jopa seuraavaksi päiväksi. Toimintamme perustuu varastossa oleviin tuotteisiin. Meillä on varastot Torniossa ja Oulussa, joista toimitamme tilauksia joka päivä. Toimitusaika pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle on tyypillisesti 1 päivä.

Oma maahantuonti

Toimintafilosofiaamme kuuluu oma maahantuonti. Tunnemme tavarantoimittajat ja meillä on pitkät kauppasuhteet LED-tehtaille. Olemme henkilökohtaisesti vierailleet lukuisilla LED-nauha, LED-alasvalo ja muilla tehtailla. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa hyviä hintoja ja joustavuutta. Pystymme toimittamaan vakiotuotteiden lisäksi erikoistuotteita vaatimustenne mukaan.

Tarjouslaskenta

Voimme tehdä tarjouksen valmiin suunnitelman ja määrien mukaisesti tai autamme valitsemaan sopivat tuotteet ko. projektiin. Laita meille projektin tiedot sähköpostitse tai soita, niin laskemme teille tarjouksen.

Yritysalennukset

Tarjoamme yritysasiakkaille yritysasiakkaiden hinnat. Rekisteröityneet yritysasiakkaat näkevät omat alehinnat verkkokaupasta. Tämän lisäksi teemme tarjouslaskentaa projektien määrien ja kokojen mukaisesti.

Yrityslasku

Voit tehdä ostoksia nopeasti ja helposti verkkokaupan kautta. Yritysasiakkailla on käytössä erityinen yritysasiakkaiden työkalu, jolla voit helposti etsiä haluamasi tuotteet. Maksun voit tehdä heti verkkokaupan kautta tai voimme laskuttaa teitä 14 pv netto tai sopimuksen mukaan. Suositeltu laskutustapa on PDF-lasku sähköpostiin tai verkkolasku.

Tutustu tuotevalikoimaamme

[featured_products per_page="12" columns="4" orderby="menu_order" order="ASC"]

Tuotteisiimme ja palveluihimme luottavat

LED-asennus Oulu

Sähkö-Install Tmi

Ledtekin yhteistyökumppani Sähkö-Install Tmi toteuttaa sähköasennukset, -urakoinnit ja -saneeraustyöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Sähkö-Install Tmi kautta saat LED-asennusten kokonaispaketin avaimet käteen periaatteella koko Oulun talousalueella. Asennuksiin liittyvissä aikataulukysymyksissä sinua auttaa Janne Karppinen Sähkö-Install Tmi. Katso yhteystiedot tästä.

SuperStar Virgo

SuperStar Virgo on 350 milj. USD maksanut huippuristelijä. Ledtek on toimittanut useita LED-valaistustuotteita ja LED-valaistustarvikkeita SuperStar Virgo risteilyalukselle vuonna 2015. Alukselle on toimitettu mm. CRI90+ LED-nauhaa.

Kämp Galleria

Kämp Gallerian kauppakeskuksesssa on kansainvälisiä huippumuodin ja designin erikoisliikettä sekä korkealuokkaisia ravintola- ja kauneuspalveluja. Arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti Ledtek on toimittanut tähän luksus kohteeseen CRI90+ LED-nauhaa, LED-profiileja ja muita LED-tarvikkeita. Valaistut LED-profiilit löydät Aleksanterinkadun puoleisen käytävän katosta.

Siili Solutions

Siili Solutions on suomalainen ohjelmistoyritys. Ledtek on toimittanut muutamaan otteeseen LED-valaistustarvikkeita Siili Solutions Oulun toimistolle. Vaatimuksena asiakkaalla oli korkea valon laatu. Ledtek toimitti CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja muita tarvikkeita.

Bittium

Muutaman sadan metrin päässä Ledtekistä sijaitsee Bittium Oyj, joka on viestintä- ja liitettävyysratkaisuihin keskittynyt yritys. Ledtek on toimittanut LED-tarvikkeita erilaisiin projekteihin.

JOT Automation

VTT:n lisäksi naaupurissamme sijaitsee JOT Automation Oy, joka on tuotantoautomaation ja elektroniikkateollisuuden testausratkaisuihin erikoistunut yritys. Ledtek on toimittanut vuosien aikana JOT Automaatiolle LED-valaistustarvikkeita erilaisiin projekteihin.

VTT

Ledtekin Oulun toimisto ja varasto sijaitsee Oulun Teknologiakylässä. Alue on tunnettu korkean teknologian yrityksistä. Yksi naapureistamme on VVT tutkimuskeskus ja olemme toimittaneet vuosien aikana LED-valaistustarvikkeita useisiin tutkimushankkeisiin.

Finavia

Ledtek on toimittanut LED-valaistustuotteita mm. Helsinki-Vantaan lentokentälle. Projektissa käytettiin mm. 400×400 pinta-asennettavia LED-paneeleja. Vaatimukset tuotteille ovat korkeat.

KONE Oyj

Ledtek on toimittanut LED-valaistustuotteita KONE hissien hissikoreihin usean vuoden ajan. Projekteissa on käytetty mm. LED-nauhaa ja LED-alumiiniprofiileja. Vaatimukset tuotteiden laadulle ovat korkeat.

Asiantuntevaa palvelua

Tunnemme tuotteemme ja tiedämme mitä myymme. Meillä on 10-vuoden LED-kokemus. Voimme keskustella yhdessä, mikä tuote on sopiva asennettavaksi loppuasiakkaan projektiin.

Laadukkaat tuotteet

Toimintafilosofiaamme kuuluu oma maahantuonti. Tunnemme tavarantoimittajat ja meillä on pitkät kauppasuhteet LED-tehtaille. Olemme henkilökohtaisesti vierailleet lukuisilla LED-nauha, LED-alasvalo ja muilla tehtailla. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa hyviä hintoja ja joustavuutta. Pystymme toimittamaan vakiotuotteiden lisäksi erikoistuotteita vaatimustenne mukaan. Esimerkiksi jos projektinne vaatii 5500K CRI90+ LED-nauhaa, niin tämä voidaan toteuttaa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Meiltä saat sellaisia tuotteita, joita ei muualta löydy. Reklamaatioista me emme pidä ja reklamaatioprosenttimme onkin erittäin pieni.

Liity yritysasiakkaaksi

Yritysasiakkaaksi liittyminen ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään.