Ledtek Pro

Yritys- ja tukkumyynti

Ledtek yritysmyynti on valmistajille, ammattiasentajille, sähköurakoitsijoille, kalusteasentajille ja tukkureille tarkoitettu palvelu. Jos tilauksesi koskee yksittäistä tilausta voit pyytää tarjouksen sähköpostitse ja puhelimitse.

Tarjoamme kaikille uusille Ledtek Pro asiakkaille 10% alennuksen tuotteiden normaalihinnoista.

Asiakapalvelu : 0400 123 444 ja [email protected]

Yritysasiakkaiden edut

Henkilökohtaista palvelua

Tunnemme tuotteemme ja tiedämme mitä myymme. Meillä on 10-vuoden LED-kokemus. Voimme keskustella yhdessä, mikä tuote on sopiva asennettavaksi loppuasiakkaan projektiin.

Toimitus 1-2 arkipäivässä

Tuotteet kohteeseen jopa seuraavaksi päiväksi. Toimintamme perustuu varastossa oleviin tuotteisiin. Meillä on varastot Torniossa ja Oulussa, joista toimitamme tilauksia joka päivä. Toimitusaika pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle on tyypillisesti 1 päivä.

Oma maahantuonti

Toimintafilosofiaamme kuuluu oma maahantuonti. Tunnemme tavarantoimittajat ja meillä on pitkät kauppasuhteet LED-tehtaille. Olemme henkilökohtaisesti vierailleet lukuisilla LED-nauha, LED-alasvalo ja muilla tehtailla. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa hyviä hintoja ja joustavuutta. Pystymme toimittamaan vakiotuotteiden lisäksi erikoistuotteita vaatimustenne mukaan.

Tarjouslaskenta

Voimme tehdä tarjouksen valmiin suunnitelman ja määrien mukaisesti tai autamme valitsemaan sopivat tuotteet ko. projektiin. Laita meille projektin tiedot sähköpostitse tai soita, niin laskemme teille tarjouksen.

Yritysalennukset

Tarjoamme yritysasiakkaille yritysasiakkaiden hinnat. Rekisteröityneet yritysasiakkaat näkevät omat alehinnat verkkokaupasta. Tämän lisäksi teemme tarjouslaskentaa projektien määrien ja kokojen mukaisesti.

Yrityslasku

Voit tehdä ostoksia nopeasti ja helposti verkkokaupan kautta. Yritysasiakkailla on käytössä erityinen yritysasiakkaiden työkalu, jolla voit helposti etsiä haluamasi tuotteet. Maksun voit tehdä heti verkkokaupan kautta tai voimme laskuttaa teitä 14 pv netto tai sopimuksen mukaan. Suositeltu laskutustapa on PDF-lasku sähköpostiin tai verkkolasku.

Tutustu tuotevalikoimaamme

[featured_products per_page="12" columns="4" orderby="menu_order" order="ASC"]

Tuotteisiimme ja palveluihimme luottavat

KONE Oyj

Ledtek on toimittanut LED-valaistustuotteita KONE Oyj hissien hissikoreihin usean vuoden ajan. Projekteissa on käytetty mm. LED-nauhaa, LED-alumiiniprofiileja ja LED-muuntajia. Vaatimukset tuotteiden laadulle ovat korkeat.

TUI

TUI Cruises MS5

TUI Cruises Mein Schiff 5 risteilyalus, 2016. MS 5 on maailmanluokan risteilyalus (500 milj. eur), johon toimitimme korkeanvärintoiston CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja LED-muuntajia. Tällaisessa kohteessa laatuvaatimukset ovat korkeat.

Next Games

Next Games

Next Games, Helsinki, 2014. CRI90 LED-nauhaa ja -tarvikkeita toimiston kiintokalusteiden uudistusprojektissa.

Sähkö Optima

Oulun Sähkö Optima Oy

Oulun Sähkö Optima Oy, Oulu. 2014 – . Oulun Sähkö Optima Oy on oululainen sähköasennusliike, joka tekee sähköasennuksia, niin yksityisille kuin yrityksille uudis- ja saneerauskohteisiin. Olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2014 lähtien.

Sodexo ravintola LED

Sodexo Valimotie

Sodexo ravintola, Valimotie, Helsinki, 2015. Ravintolan valaistusprojekti CRI90+ LED-nauhalla ja tietysti tarvittiin myös LED-profiilit ja LED-muuntajat.

ECHA Helsinki

ECHA Helsinki

Euroopan kemikaalivirasto ECHA, Helsinki, 2014. Keittiöiden valaistusprojekti, jossa käytettiin Ledtekin korkean värintoiston CRI90+ LED-nauhaa, LED-profiileja ja LED-muuntajia.

Toranda

Toranda

Toranda on Torniolainen tapahtumakeskus, jossa on useita eri toimintoja. Torandasta löytyy mm. makasiiniravintola ja tapahtumakeskus areena. 2013 Ledtek toimitti RGB-valaistustarvikkeita päälavan portaisiin ja baaritiskien valaisuun. Vuosien aikana valaistusprojekteja on ollut useampia.

Hotelli Olof

Hotelli Olof Tornio

Hotelli Olofin kanssa ollaan tehty yhteistyötä useamman vuoden ajan. Olofin omistaja Olavilta löytyy paljon uusia ideoita ja valaisukseen liittyen ollaan ehditty toteuttaa monenlaisia projekteja. LED-nauhalla on tehty mm. valaistuja sängynpäätyjä, verhokoteloiden valaistusta ja ravintolan epäsuoraa valaistusta.

KPMG Helsinki

KPMG Pääkonttori

KPMG Pääkonttori, Helsinki, 2016. Toimitimme kiintokalusteisiin remontin yhteydessä korkeanvärintoiston CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja LED-muuntajia. Valaistuksen saivat mm. vastaanottotiski ja aulakalusteet.

Asiantuntevaa palvelua

Tunnemme tuotteemme ja tiedämme mitä myymme. Meillä on 10-vuoden LED-kokemus. Voimme keskustella yhdessä, mikä tuote on sopiva asennettavaksi loppuasiakkaan projektiin.

Laadukkaat tuotteet

Toimintafilosofiaamme kuuluu oma maahantuonti. Tunnemme tavarantoimittajat ja meillä on pitkät kauppasuhteet LED-tehtaille. Olemme henkilökohtaisesti vierailleet lukuisilla LED-nauha, LED-alasvalo ja muilla tehtailla. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa hyviä hintoja ja joustavuutta. Pystymme toimittamaan vakiotuotteiden lisäksi erikoistuotteita vaatimustenne mukaan. Esimerkiksi jos projektinne vaatii 5500K CRI90+ LED-nauhaa, niin tämä voidaan toteuttaa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Meiltä saat sellaisia tuotteita, joita ei muualta löydy. Reklamaatioista me emme pidä ja reklamaatioprosenttimme onkin erittäin pieni.

Liity yritysasiakkaaksi

Yritysasiakkaaksi liittyminen ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään.