search icon shopping cart icon
0

TOIMITUSKULUT 0€, KUN TILAUS YLI 75€

Toimitusehdot

1.   TILAUS- JA MAKSUEHDOT

Asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö.

Tilatut tuotteet toimitetaan Suomessa Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin kautta. Mikäli haluat toimituksen ulkomaille kysy toimituskulut erikseen. Tilatut tuotteet voi myös noutaa Ledtekin Oulun ja Tornion myymälöistä.

1.1 PAYTRAIL

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, Collector lasku- ja osamaksutavat, Jousto lasku- ja osamaksutavat, Paytrail-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

1.2 MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

1.3 TILISIIRTO

Tässä maksutavassa tilaus maksetaan tilisiirtona etukäteen Ledtek.fi verkkokaupan (Insinööritoimisto Reitek Oy) tilille. Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilauksen käsittely alkaa kun tilisiirto näkyy yrityksemme tilillä. Mikäli maksu tapahtuu OP -pankista näemme maksutapahtuman heti. Mikäli maksu tapahtuu toisesta pankista näemme maksun 1-2 pankkipäivän kuluttua. Tilauksenkäsittelyn nopeuttamiseksi voitte laittaa meille maksukuitin sähköpostitse.

1.3 Laskutus

Yritysasiakkaille tarjoamme vaihtoehtona laskutuspalvelun. Voimme laskuttaa osakeyhtiöitä, hyvämaineisia toiminimiä, kuntia ja yhteisöjä. Lasku 14 pv netto. Jos et halua tehdä tilausta verkkokaupan kautta ole meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai soittamalla. Kerro mitä haluat tilata tai kerro minkälainen projekti, niin voimme yhdessä katsoa mitä tuotteita tarvitset. Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja PDF-laskun sähköpostiin, sähköisen laskun tai paperilaskun. Paperilaskujen lähetyksestä perimme 5€ laskutusmaksun/lasku.

2. REKISTERÖITYMINEN

Ennen tilauksen tekemistä asiakas voi rekisteröityä Ledtek.fi verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteröityminen helpottaa asiointia jatkossa, kun teidän ei tarvitse syöttää samoja tietoja jokaisen tilauksen yhteydessä.

2.1 Asiakas

Kuluttajankaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.
Yritysasiakkaiden ja Ledtek.fi verkkokaupan (Insinööritoimisto Reitek Oy:n) välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

3. TOIMITUSKULUT

Toimitukset hinnoitellaan painon/tilavuuden mukaan.
Alumiinilistat ja alumiiniprofiilit toimitetaan Suomessa vain Matkahuollon kautta. Mikäli tilauksesi sisältää alumiinilistan tai alumiiniprofiilin, niin silloin koko lähetys toimitetaan matkahuollolla.

Nouto Tornio. Noudettaessa toimitus Tornion toimipisteestä, toimituskulut 0.00€

Nouto Oulu. Noudettaessa toimitus Oulun toimipisteestä, toimituskulut 0.00€

Nouto lähimmästä noutopisteestä kun tilauksen summa yli 75€, toimituskulut 0.00€

Nouto valitusta toimipisteestä, toimituskulut 5.00€

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä noutopisteestä, jossa on henkilökuntaa. Pakettiautomaatteihin et tarvitse henkilötodistusta. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä ja sähköpostitse paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi noutopisteestä heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Ovelle kuljetus kotiin tai yritysosoitteeseen. Max. 35 kg. 15.00€
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä. Mikäli sinua ei tavoiteta, voit noutaa lähetyksen lähimmästä Postista. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Matkahuolto. Matkahuollon bussipaketti. Toimituskulut 0.00€, kun tilauksen summa yli 75€. Oletuksena toimitamme lähetyksen osoitteen perusteella teitä lähimpään Matkahuoltoon. Voimme toimittaa lähetykset myös Matkahuollon noutopisteisiin. Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla.

Matkahuollon jakopaketti kotiin tai yritysosoitteeseen. Max. 35 kg. 15.00€. Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi tai kotiosoitteeseen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Alumiinilistat ja -profiilit vaativat erityiskäsitellyn toimituksen ja tästä syystä toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta, jos tilauksessa on yksikin LED-alumiiniprofiili.

4. TOIMITUSAIKA

Tuotteet ovat varastostamme, mikäli tuotteen varastosaldo ei ole nolla. Arkipäivänä kello 15.00 mennessä tehdyt tilaukset käsitellään ja postitetaan yleensä samana päivänä. Kello 15:00 jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään ja postitetaan yleensä seuraavana arkipäivänä mikäli tuotetta on tilaushetkellä varastossa. Toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää riippuen toimitustavasta.

5. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee ottaa yhteyttä ennen palautusta Ledtek.fi verkkokauppaan asiakaspalvelu@ledtek.fi. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja tuotepakkaus tulee avata yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautusoikeus raukeaa, jos tuotetta on käytetty ellei kyseessä ole tuotevika, joka on ilmennyt vasta tuotteen käytön yhteydessä. Tuotetta saa lainmukaisesti kokeilla ja tutkia. Käyttäminen on eri asia kuin kokeileminen. Kuluttajansuojalain mukaan mittatilaustavaroilla ei ole palautusoikeutta. Huom! Räätälöidyt LED-nauha tilaukset ovat mittatilauksena leikattuja paloja (LED-nauhat ovat vakiona 5 ja 10 metrin rullissa ja tätä lyhyemmät tai pidemmät palat tehdään mittatilauksena toiveiden mukaan).
Palautetun tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikelpoinen ja käyttämätön.

Pyrimme ensisijaisesti hyvittämään palautukset uudella vastaavalla tuotteella, ellei asiakas nimenomaisesti vaadi rahojen palautusta. Palautetusta tuotteesta maksetut rahat palautetaan sille tilille, jolta maksu on suoritettu ostotapahtuman yhteydessä, jos maksutapana on ollut verkkomaksu. Luottokorttimaksut hyvitämme luottokortille. Edellytämme, että palauttaja on sama kuin tilauksen tekijä.
Ledtek.fi verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) ei ota vastaan vaihto- ja palautusoikeuden jälkeen (14 päivää tavaran vastaanottamisesta) lähetettyjä palautuksia. Jos aiheeton palautus on lähetetty käyttäen Ledtek.fi verkkokaupan asiakaspalautussopimusta, veloitamme aiheettomasta palautuksesta meille aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Aiheettomasti palautettu tuote on noudettavissa Ledtek.fi verkkokaupan toimipisteestä, kun siihen kohdistuvat kulut on kokonaisuudessaan maksettu. Ledtek.fi verkkokauppa säilyttää aiheettomasti palautettuja tuotteita 30 päivää. Tämän jälkeen tuotteet myydään. Ledtek.fi verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) säilyttää oikeuden laskuttaa aiheettomista palautuksista aiheutuneet sellaiset kulut asiakkaalta, joita ei ole saatu katettua tuotteiden uudelleen myynnillä.
Mikäli asiakas epäilee tuotevikaa ja tuote palautetaan myyjälle takaisin tarkistusta varten ja testeissä ei havaita tuotevikaa, on kyseessä aiheeton asiakaspalautus. Tällöin lähetyskulut peritään asiakkaalta x 2.
Emme lunasta jälkivaatimus (JV) lähetyksiä.
Palautukset vain Postin kautta. Ennen palautusta ota yhteyttä asiakaspalvelu@ledtek.fi
Alumiinilistat ja -profiilit vaativat erityiskäsitellyn toimituksen. Tästä syystä palautettaessa alumiinilistoja tulee asiakkaan itse kustantaa palautus.
Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen 14 vuorokauden kuluessa.

6. HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Yritysasiakkaat näkevät hinnat sisältäen alv 0% ja sisältäen alv 24%. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.

7. TAKUU

Jotta kyseessä olisi takuun piiriin kuuluva tapaus, täytyy tuotteessa olla valmistusvirhe. Jos LED-lamppu tai LED-nauha sammuu ei aina ole kyseessä valmistusvirhe. Kuluttajaviraston mukaan mahdollisen valmistusvirheen ilmenemisaika on enintään 6 kuukautta. Tämän jälkeen on osoitettava, että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Tämä olettama koskee muun muassa LED-lamppuja. Me käytämme Suomessa EU-direktiivin 1999/44/EC mukaista takuukäytäntöä.
Jos LED-lamppu sammuu kuuden kuukauden jälkeen ennen keskimääräistä paloaikaa, katsotaan vian olevan sähköverkon jännitepiikeissä. Näissä tapauksissa korvausta tulee kuluttajaviraston mukaan hakea sähkölaitokselta.

Kaikki tuotteet takuu 12 kk mikäli tuotetiedoissa ei toisin mainita.

Takuuajat lasketaan tuotteiden toimituksesta.
Halogen muuntajien/virtalähteiden/liitäntälaitteiden käyttö LED-valonlähteiden kanssa johtaa takuun raukeamiseen välittömästi.

8. REKLAMAATIOT

Aina kaikki ei mene niin kuin pitää. Lähetys ei tule perille tai tuotteessa voi olla vika. Ledtek.fi Verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) käsittelee reklamaatiot ainoastaan kirjallisesti. Tämä on selkeämpi teille ja meille. Reklamaatiotapauksissa ottakaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun.
Kertokaa tilausnumero ja vapaasanainen kuvaus tilanteesta.
Reklamaatiotapauksia emme ratkaise puhelimitse.

Vaihtoehtoisesti reklamaatiokirje voidaan toimittaa Oulun myymälään.

9. YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE) JA YLEISTEN EHTOJEN MUUTTAMINEN

Ledtek.fi Verkkokauppa ei vastaa kolmannen osapuolen, tai jonkun muun ennalta arvaamattoman ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Ledtek.fi verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

10. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.