RGBW COB LED-nauha 18W 24V 3000K

RGBW COB
Pisteetön valo
Tasainen valo
Pitkä kytkentäjohto
3000K
69,90  sis. ALV 24%
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-COBRGBW3K24 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Tuotekuvaus

RGBW COB LED-nauha 18W 24V 3000K. Laadukasta monivärivaloa sekä laadukasta lämmin valkoista valoa.

Pisteetön RGBW COB Ledtek moniväri + valkoinen 3000K LED-nauha. Valonlaatu on erinomainen CRI 90+. Tämä LED-nauha soveltuu erinomaisesti epäsuoraan valaistukseen ja tehostevalaistukseen. Valotehoa on mukavat 1155 lm/metri. Tämä on RGB moniväri + 3000K lämmin valkoinen LED-nauha, jolla saat tehtyä pisteettömän valaistuksen. Tyypillisesti LED-nauhojen ongelmaksi on koettu valon pistemäisyys. Tässä RGBW COB LED-nauhassa on 840 pientä lediä/metri.

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

Ledtek RGBW COB LED-nauha

RGBW COB LED-nauhalla saat tehtyä RGB moniväri valaistuksen ja lämmin valkoisen valaistuksen. RGBW nauhan W tarkoittaa valkoista ja sitä, että saat värien lisäksi samasta nauhasta laadukkaan valkoisen valon. Tämän nauhan valkoinen valo on 3000K lämmin valkoinen. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan toisessa päässä 2-metriä tuplasuojattua asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon (liitoksesta tulisi iso möykky, sillä RGBW nauhassa on 5 johdinta). Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. RGBW COB LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän muitakin RGB LED-nauhoja, mutta tarvitset tähän oikean säätimen. RGBW nauhalle säädin on RGBW säädin. Tämän RGBW COB LED-nauhan leveys on 12 mm, katkaisuväli on 3,3 cm ja käyttöjännite on 24 volttia. Suojausluokka on IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Silloin kosteusrasite jää alumiiniprofiilin ja kannen ulkopuolelle. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän RGB COB LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat. Perinteisesti paras liiton tulee juottamalla. Jos käytät liittimiä, niin valitse tälle nauhalle RGBW COB LED-liittimet. 12 mm leveä LED-nauha ei mahdu kaikkien LED-profiilien sisään. Esimerkiksi 1616 kulmalistaan mahtuu max. 10 mm nauhat. 1707 profiilin sisäura on 12,2 mm. Tarkista LED-profiilin tekniset tiedot, kun valitset profiilia.

Käyttökohteet:

• LED-nauha yleisvalaistukseen
• LED-nauha olohuoneeseen
• Kaappien päälle antamaan yleisvaloa
• Valokouruihin
• Verhokotelot
• Epäsuoravalaistus
• Yökerhot
• Ravintolat
• Ostoskeskukset

Himmennettävä LED-nauha

Ledtekin RGBW COB LED-nauhat ovat himmennettäviä. Jotta saat kaikki ominaisuudet käyttöön tästä LED-nauhasta tarvitset oikeanlaisen RGBW -ohjaimen. Tämä LED-nauha on 12 mm leveä ja tässä on 5 johtoa. Sopivan ohjaimen löydät meidän moniväri LED-nauhat tuoteryhmästä ja premium LED-himmentimet tuoteryhmästä.

Mitä tarvitset asennukseen?

LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja RGBW -ohjaimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metri johtoa rullan toisessa päässä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Meiltä löytyy tarvikkeena RGBW johtoa, jota voit käyttää tälle nauhalle. Jos käytät nauhan pätkille liittimiä, niin valitse 12 mm 5 johtoiset RGBW COB liittimet.
Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Tämä LED-nauha on IP20 kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Hyvä profiili tälle nauhalle on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 suorakaide. Tyypillisesti LED-profiilin sisäura on 10 mm tai 12.2 mm.

 

RGBW vastaanotin + kaukosäädin. Hyvä perus himmennin RGBW:lle.

 

24V 150W muuntaja 5 metrille

24V 100W muuntaja 4 metrille

24V 50W muuntaja 2 metrille

 

Premium sarjan vastaanottimet ja säätimet valitaan tarpeen mukaan. Voit yhdistellä vastaanottimia ja säätimiä tarpeen mukaan. Voit ohjata yhdellä kaukosäätimellä useampaa vastaanotinta ja yksi vastaanotin pystyy ottamaan komentoja useammalta säätimeltä.

Premium sarjan 4x5W vastaanotin

4x5A vastaanottimelle RGBW kaukosäädin

4x5A vastaanottimelle RGBW kaukosäädin

4x5A vastaanottimelle RGBW touch paneeli

 

Mittaustulokset

Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectri-mittaus

Tekniset tiedot

Käyttöjännite 24V DC
Himmennys RGBW LED-ohjaimella
Suojausluokka IP20
Suositeltu käyttöympäristö Sisätilat
Värilämpö 3000 K, RGB
LED-valmistaja San'an
LED-määrä 840 kpl/metri
Teho 18W/metri
Valovirta 1155 lumen/metri
Värintoistoindeksi 90+
Nauhan leveys 12 mm
Nauhan korkeus 2.2 mm
Katkaisuväli 3.3 cm
Rullan pituus 5 m
Takuu 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RGBW COB LED-nauha 18W 24V 3000K”