• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED driver for LED strip
  GLP

  GLP LED-muuntaja 150W 24V

  Laatua
  24V LED-nauhalle
  GLSV-professional sarja

  89.90 

  Varastossa

  SKU: LT-GLSV150B24Tuoteosastot: LED Tarvikkeet, LED-muuntajat, LED-muuntajat 24V

  Tuotekuvaus

  LED-muuntaja 150W 24V

  Vesitiviis ja hyvin suojattu LED-muuntaja 150W 24V, joka soveltuu täydellisesti esimerkiksi 24 V DC LED-nauhoille. Tämän LED-muuntajan korkeus on ainoastaan 39 mm ja pituutta on 207 mm. Tämä soveltuu hyvin keskisuuriin ja vähän suurempiinkin LED-asennuksiin, esimerkiksi keittiön välitila + kaappien päälle + sokkelin LED-nauhalle. Turvallisuuteen liittyen tässä on oikosulkusuoja, ylikuormitussuoja ja ylikuumenemissuoja ja näinhän se pitääkin olla.

  Ledien himmentäminen

  Tätä muuntajaa ei voi himmentää, mutta muuntajan ja valonlähteen väliin voit asentaa LED-himmentimen aivan normaalisti. Tämä muuntaja ei vingu, eli tämä muuntaja on äänetön myös himmentimien kanssa. Hyvin useissa LED-muuntajissa on pieni vinkumisominaisuus, kun käytetään LED-himmennintä. Vinkumista tapahtuu silloin kun valotehoa on noin 80% ja se on kyllä ärsyttävä ääni, jos olet tarkkakorvainen. Tämä muuntaja on hiljainen.

  Edut: turvallinen, laatua sopivaan hintaan, huoleton

  LED-muuntajan asennus

  Tämä LED-muuntaja soveltuu esimerkiksi 24 V DC LED-nauhoille. Teho riittää esimerkiksi noin 10 metrille COB 12W LED-nauhaa. Turvallisuuteen liittyen tässä on oikosulkusuoja, ylikuormasuoja ja ylikuumenemissuoja. Näistä oikosulku- ja ylikuormasuoja toimivat virrankatkomisperiaatteella. Tarkoittaa sitä, että ongelmatilanteessa LED-muuntaja alkaa katkomaan virtaa ja se tekee valoista välkkyvät. Virrankatkominen jatkuu kunnes vika on poistettu. Ylikuumenemissuoja katkaisee virran 12 voltin puolelta –> valot sammuvat. Valot saadaan päälle kytkemällä virta uudelleen päälle sitten kun muuntaja on päässyt jäähtymään.

  Vastaavalla tavalla toimivat suojat myös muissa laadukkaissa LED-muuntajissa. Muuntaja jäähdyttää itsensä ympärillä vaihtuvaan ilmaan, eli asenna sellaiseen paikkaan jossa lämmin ilman pääsee sekoittumaan ympärillä olevaan ilmaan. Muuntajaa ei siis kannata sijoittaa tiiviiseen koteloon, jossa ilma ei pääse vaihtumaan. Keittiössä hyvä paikka on esimerkiksi yläkaappien päällä.

  Riittävä LED-muuntajan teho

  Tämän LED-muuntaja maksimiteho on mukavat 150 wattia ja käyttöjännite on 24 volttia. Kun mietit sopivaa muuntajaa LED-asennukseen, niin kannattaa ottaa hieman tehokkaampi LED-muuntaja, kuin mikä maksimikuorma tulee olemaan. Meiltä löytyy hyvä blogiteksti LED-muuntajien valinnasta ja tehoista ja se löytyy tästä.  Tämän muuntajan teho riittää esimerkiksi:

  Max noin 30 metriä 4,5W COB LED-nauhalle
  Max noin 10 metrille 12W DCOB LED-nauhalle
  Max noin 10 metrille 12W Premium COB LED-nauhalle

  Tyypillisesti tämän tehoiset LED-muuntajat menee LED-nauhan asennuksiin. Sinulla on voi olla eri tehoisia LED-nauhoja yhden muuntajan perässä. Voit tehdä esimerkiksi niin, että sinulla on tämä 150W LED-muuntaja ja 2 tai 3 kpl 1x8A langattomia vastaanottimia ja niiden perässä LED-nauhojen ryhmät nro 1, nro 2 ja nro 3. Näin saat tehtyä 3 ryhmää. Et välttämättä tarvitse erillisiä muuntajia.

   

  Muut tiedot:

  • Roiskevesisuojattu LED-muuntaja
  • Passiviijäähdytys (ei tuuletinta)
  • Sisäänrakennettu aktiivi PFC
  • Johtimet syöttö- ja toisiopuolella
  • Turvallisuuteen liittyen tässä on ylikuormasuoja, oikosulkusuoja, ylijännitesuoja, ylikuumenemissuoja (eli kaikki mitä voi olla)
  • Turvallinen käyttö kuormittamattomana
  • Voidaan kytkeä jatkuvaan virtaan

  Mittakuvat ja kytkentäohje:

  LED-muuntajien yleinen turvaetäisyys ympärillä oleviin materiaaleihin on 25 mm yläpuolelle ja sivuille. Kun mietit muuntajan asennuspaikkaa, niin katso että ympärillä on tarpeeksi tilaa. Tämän tehoinen muuntaja lämpenee, jos kuormaa on paljon. Asenna muuntaja sellaiseen paikkaa, jossa muuntajalla on tilaa jäähtyä ja johon pääsee tarpeen tullen katsomaan mikä tilanne. Jos muuntajalle on paikka esimerkiksi huoltoluukun läheisyydessä, niin sittenhän tarkistus on helppo homma.

  Voit lisätä tähän muuntajaan pistotulpan tarvittaessa. Pistotulpat löydät meidän LED-liittimet tuoteryhmästä.

   

   

   

   

   

  LED-muuntaja

   

   

   

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  100-277V AC

  Maksimi teho

  150W

  Lähtövirta

  6.25A

  Lähtöjännite

  24V DC

  Tehokerroin

  > 0.96

  Käyttöympäristö

  '-40°C….+60°C

  Mitat

  Pituus 207, leveys 68, korkeus 39 mm

  Paino

  900 g

  Turvallisuus

  oikosulkusuoja, ylijännitesuoja, ylikuormasuoja, ylikuumenemissuoja

  IP-luokitus

  IP67

  Suojausluokka

  I

  Turvallisuus standardit

  EN 61347-1, EN 61347-2-13

  EMC standardit

  IEC61547, EN55015, IEC61000-3-2, IEC61000-3-3

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  GLP

  Arvostelut

  1. Tuomas (varmistettu kirjoittaja)

   Helppo asentaa ja on hiljainen himmentimen kanssa

  2. Kari P. (varmistettu kirjoittaja)

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös