• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED-projektori RGBW moniväri
  LED-projektori RGBW moniväri
  LED-projektori RGBW moniväri
  LED-projektori RGBW moniväri
  LED-projektori RGBW moniväri
  LED-projektori RGBW moniväri
  LED-projektori RGBW moniväri
  LED-projektori RGBW moniväri
  Ledtek

  LED-projektori RGBW 2 x 12 W 2 lähtöä

  RGBW-projektori
  2 lähtöä
  Suurempiin projekteihin
  Näyttävä kokonaisuus
  Ripaus luksusta

  172.90 

  Varastossa

  SKU: LT-F432RGBWTuoteosastot: LED Valaisimet, LED-kuituvalot

  Tuotekuvaus

  LED-projektori RGBW 2 x 12 W 2 lähdöllä

  LED-projektori laajempiin kuituvaloprojekteihin. Tämän projektorin kahden lähdön etuna on se, että saat tehtyä laajan tähtitaivaan. 5 metrin kuitunipuilla saat tehtyä 5 metriä vasemmalle ja 5 metriä oikealle.

  Projektorissa on 2 kpl USA CREE XP-G Lediä. LED-tähtitaivaat meiltä 10-vuoden kokemuksella. Meiltä vinkit ja neuvot sähköpostitse tai puhelimitse ja paketin mukana suomenkielinen asennusohje. Tähän tuotteeseen ilmainen toimitus. Tähän tuotteeseen ei voi käyttää alekoodia.

  Mukana RGBW-kaukosäädin, jolla saat tehtyä värien säädön, tuike-efektin päälle/pois, himmennyksen ja valot päälle/pois. Projektori voidaan asentaa normaalisti valokytkimestä ohjattavaksi päälle/pois. Himmennys, tuike-efekti ja värien säätö toimivat vain kaukosäätimestä, mutta eihän niitä tarvitse joka kerralla säätää. Laita sellainen asetus kuin haluat ja kaukosäädin kaappiin. Todella tyylikäs musta/kulta LED-projektori, jossa uutuutena hiljaisempi moottori. Tässä kultaisessa ja sini/mustissa LED-projektoreissa on samanlainen uusi hiljainen moottori. Moottoria käytetään vain, kun tuikekiekko pyörii. Kun tuikekiekko ei pyöri on projektori täysin äänetön. 

   

  RGBW-kaukosäädin:

  Kaukosäätimessä on erittäin monipuoliset toiminnot. Jos haluat tähtitaivaalta värejä ja erilaisia ohjelmia, niin tällä niitä saa. Jos haluat yksivärisen valkoisen ilman vilkuntaa ja tuiketta, niin sekin onnistuu kaukosäätimen nappia painamalla. Kaukosäätimestä löytyy mm.

  • Päälle/pois
  • Himmennys
  • Tuikekiekko päälle/pois
  • 4 nopeutta moottorille, eli tähtien tuikkeelle
  • Pikanapit: punainen, vihreä, sininen, keltainen, turkoosi, violetti ja valkoinen
  • 3-portainen hyppivä värien vaihto
  • 7-portainen hyppivä värien vaihto
  • 3-värinen fade värien vaihto (revontuli)
  • 7-portainen fade värien vaihto (revontuli)

   

  Paketin sisältö:

  • RGBW LED-projektori 2 lähdöllä
  • 12V DC pistorasiamuuntaja
  • Tuikekiekko
  • RF-Kaukosäädin
  • Asennusohje

  Huom! Tämä tuote sisältää vain yllä luetellut tuotteet. Tämä on erikoisprojektori projekteihin, johon tarvitset 2 lähtöä. Kuituniput ja kristallit löytyy meiltä tarvikkeena. Kun tarvitset tämän projektorin ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja lasketaan muut tarvittavat tarvikkeet. Esimerkiksi tämä projektori + 2 kpl 100-kuidun nippua + kristallit 32 kpl.

  Olemme suunnitelleet LED-tähtitaivaille uudet pakkaukset ja kaikki uudet setit toimitetaan tyylikkäässä mustassa laatikossa 🙂

   

  Hyvä tietää:

  Kysymys: Voiko kuidut asentaa saunaan?
  Vastaus: Kyllä voi. Kiukaan päällä suojaa kuidut kristallilla tai kiuaslinssillä. Kun käytetään kristalleja, niin heikoin kohta on kristallin rungossa käytetty liima ja se kestää 130°C. Kristalli kestää hyvinkin korkeita lämpötiloja. Kristallin sisään on tarkoitettu paksumpi 1,5 mm kuitu. Jos haluat extra kristalleja, niin voit käyttää myös ohuempia 0,75 mm kuituja yhden, kaksi tai kolmekin ohutta kuitua yhteen kristalliin. Kristallin mukana tulevan sovitteen reikää täytyy hieman suurentaa, jos laitat useamman kuidun, mutta sehän tekijältä onnistuu.

  Kysymys: Voiko kuituja katkoa?
  Vastaus: Kyllä voi ja näin yleensä tehdäänkin. Asennuksessa tuo kuidut 10-15 cm kattopaneelin alapuolelle ja laita vähän liimaa paneelin yläpuolelle. Lopuksi katkaise kuidut katon tasalle käyttäen sivuleikkureita. Kuidut on hyvä jättää suunnilleen yhtä pitkiksi koko asennuksessa, jotta valosta tulee tasainen. Yhden metrin metrin pituisiksi katkaistut kuidut ovat kirkkaampia kuin 5 metriset. Uutuutena meiltä myös sopiva sivuleikkuri kuitujen katkomiseen.

  Kysymys: Haluan tämän RGBW-setin, mutta haluaisin enemmän kuituja. Saako kuituja enemmän?
  Vastaus: Kyllä onnistuu. Verkkokaupastamme löytyy valmiit setit 100, 156, 216, 316 tai PE16 kuitunipulla. Voimme myös tehdä räätälöidyn kuitunipun meidän omalla verstaallamme. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme.

  Kysymys: Minulla tulee asennuspaikkaan suoraan MMJ-syöttö. En tarvitse pistorasiamuuntajaa. Saako muuntajan vaihdettua?
  Vastaus: Kyllä onnistuu. Voimme toimittaa pistorasiamuuntajan tilalla 20W POS 12V LED-muuntajan + pikaliitin tai GLP:n Pro sarjan 35W 12V vesitiiviin LED-muuntajan + pikaliitin, joka käy suoraan projektoriin. Muuntajan vaihto vaikuttaa hintaan. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme.

   

  Tietoa tuotekuvista:

  Ensimmäisen kuvan sauna on 1,8 m x 2,4 m = 4,3 m2 ja saunassa on 100-kuituinen setti. Lisätietoa tästä projektista löydät Iltalehden sivuilta 🙂

  Toisen kuvan tyylikkäässä suihkutilassa on 156-kuituinen paketti.

  Makuuhuoneen tähtitaivas on tehty 156-kuituisella paketilla. Tällä 100-kuituisella setillä saadaan vastaava lopputulos, mutta tähtiä on vähemmän.

  Terassin tunnelmallisessa tähtitaivas on tehty 156-kuituisella paketilla.

   

  Optinen kuitu on joko päästä valaiseva tai sivulle valaiseva. Päästä valaisevissa kuiduissa on pinnoite, joka johtaa valon kuidun päähän. Sivuille valaisevissa kuiduissa tätä pinnoitetta ei ole ja kuidut loistavat myös sivuille. Sivuille loistavia kuituja käytetään mm. silloin kun tehdään ns. valoverhoja optisilla kuiduilla. Ledtekin tähtitaivaiden kuidut ovat päästä valaisevia. Alla olevalla lumoavalla videolla näet miten kuidut johtavat valon kuidun päähän. Video on Suomessa kuvattu ja kuitujen määrä on 316.

   

  YouTube video

  Tekniset tiedot

  Tuikekiekko

  Kyllä

  Valovirta lumen

  325 lumen x 2 kpl

  Kuitukoneen mitat

  P115 x L103 x K92 mm

  Suojausluokka

  IP20

  Teho

  2 x 12 W

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös

  Ledtek