LED-tähtitaivaan linssi

2
(2 tuotearviota)
3,90  sis. ALV 24%
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-LIN1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Tuotekuvaus

LED-tähtitaivaan linssi

Tämä linssi on lisävaruste Ledtekin LED-tähtitaivaisiin. Vakiona tähtitaivaspaketeissa on timantinmuotoisia kristalleja useampia kappaleita. Jos pelkistetymmät linssit/tähdet on sinun juttu, niin tästä löytyy pyöreä ja tasainen linssi kuiduille. Linssin ulkorunko on ruostumatonta terästä. Tämä kestää hyvin kuumuutta. Esimerkiksi 100°C ei tuota ongelmaa. Paksu linssi suojaa hyvin kuidun päätä.

Tämä linssi on tarkoitettu paksummille kuiduille, mutta voit käyttää myös ohuiden kuitujen kanssa. Linssin reikä on suurempi kuin yksikään kuitu ja tähän ei ole olemassa täydellisesti sopivaa sovitetta niin kuin kristalleihin. Kristallien sovitteet käyvät tämän kanssa, kun sovitteita ohentaa esimerkiksi mattoveitsellä. Näin saat käytettyä ohuita kuituja tämän kiuaslinssin kanssa. Lisänä voit käyttää liimaa, jolla varmistat, että kuitu ei pääsee karkaamaan kattopaneelien päälle.

Mustalla suojavaipalla päällystettyjen kuitujen kanssa voit käyttää liimaa + asennusteippiä sopivan tiukan sovitteen tekoon.

 

Paketin sisältö:

  • 1 kpl linssi

 

Tekniset tiedot

Takuu 12 kk

Arvostelut

2 arviota tuotteelle LED-tähtitaivaan linssi

  1. 2

    Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  2. 2

    Toni Tapani (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Katso myös