• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED strip
  LED strip
  Ledtek

  CRI90 LED-nauha 3000K 16W 12V

  Parasta laatua
  Pisteetön valo
  CRI90 LED-nauha

  79.90 

  Varastossa

  SKU: LT-22WW1220STuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, Kuivantilan LED-nauhat

  Tuotekuvaus

  CRI90 LED-nauha 3000K 16W 12V – Tiheäledinen, pisteetön valo

  Tiheäledinen korkean värintoiston Ledtek LED-nauha, jossa on 240 lediä metrillä. Ledejä on niin paljon ja niin tiheästi, että perinteistä LED-nauhan pistemäisyyttä ei tästä LED-nauhasta näy. Huippu nauha! Normaalisti LED-nauhassa on 60 lediä metrillä. Tämän lisäksi tässä LED-nauhassa on tiheät katkaisuvälit. Normaali LED-nauhoissa katkaisu on 5 cm tai 10 cm välein. Tässä 1,3 cm välein ja erikoisbonuksena jokaisessa katkaisukohdassa on juotostinat valmiina. Tarkoittaa sitä, että päätyihin ei jää pimeitä kohtia. Valonlaatu CRI 90+ ja sinisen valon aallonpituus on yli 460 nm. Tämän johdosta valo ei rasita silmiä kuten alhaisemmat aallonpituudet. Tämä LED-nauha soveltuu hieman enemmän valoa vaativiin kohteisiin. Valon väri on lämminvalkoinen ja valonlaatu CRI90+ (erinomainen).

  • LED-nauha yleisvalaistukseen
  • LED-nauha keittiön välitilaan
  • Keittiössä kaappien päälle yleisvaloksi
  • Valokouruihin
  • Epäsuoravalaistus
  • Verhokotelot

  LED-nauhan asennus

  LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja mahdollisesti himmentimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metriä johtoa rullan molemmissa päissä. Voit leikata sopivan kokoiset pätkät nauhasta ja sinulla on valmiina kytkentäjohdot. Tämän LED-nauhan ainoa huono puoli on se, että tiheäledisyydestä johtuen tämän kanssa ei voi käyttää liittimiä. Liittimen kannet eivät mene kiinni, vaan osuvat ledeihin. Täytyy käyttää johtoliitoksia.

  Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Suosittelemme tämän LED-nauhan asentamista LED-profiilin sisään.

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  12 V DC

  Suojausluokka

  IP20

  Värilämpötila (K)

  3000 K

  Valon väri

  Lämmin valkoinen

  Värintoistoindeksi

  90+

  Teho

  16 W/metri

  Valovirta

  1200 lm/metri

  Himmennys

  Himmennettävissä LED-himmentimillä tai himmennettävällä LED-muuntajalla

  LED-valmistaja ja tyyppi

  San'an 2216 SMD

  LED-määrä

  240 kpl/metri

  Nauhan leveys

  10 mm

  Nauhan korkeus

  1.4 mm

  Katkaisuväli

  1.3 cm

  Rullan pituus

  5 m

  Suositeltu käyttöympäristö

  Sisätilat

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  1. Tor-Björn Holmström (varmistettu kirjoittaja)

  2. Tor-Björn H. (varmistettu kirjoittaja)

  3. Petteri (varmistettu kirjoittaja)

  4. Lasse (varmistettu kirjoittaja)

   Kaikki Ledtekistä tilaamani tuotteet ovat olleet hyviä ja sellaisia kuin tuote-esitteissä kerrotaan. Ongelmana on kuljetus, jonka hoitaa “Pakettikauppa” eli Posti. 2m:n alumiininen led-asennnuslista oli pakattu kovaan pahviputkeen ihan ok. Joka tapauksessa putki oli murtunut kuljetuksessa ja profiili oli mutkalla. Onneksi mutka oli niin loiva, että sain sen oiottua. Toisekseen en pidä kotiin toimituksesta, koska sitä toimitusta joutuu kotosalla “päivystämään” ja kun taloyhtiössäni on lukittu ulkoportti ja vielä asunnon ovella ovipuhelin niin se vaikeuttaa asioita molemmin puolin. Haen mieluummin postista tms. paikasta.

  5. Henri Reijonen (kauppias)

   Hei Lasse, kiitos arvostelusta. Kun tilauksessa on 2 metriä pitkä alumiiniprofiili, niin silloin lähetys lähtee kotijakelulla. Selvittelin asiaa rahdintoimittajan kanssa ja kun pituus on yli 180 cm, niin ei onnistu lähettää noutopisteeseen, joka kieltämättä olisi usein paras vaihtoehto. Muut asiat juteltiinkin puhelimitse.

  6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

   Kirkasta ja mukavan väristä valoa. Yhtään himmeämpää en suosittelisi keittiötasolle jos mieli kunnolla nähdä mitä kokkaa.

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös