LED-nauhat KESÄ-ALE
LED strip
LED strip
Ledtek

CRI90 LED-nauha 3000K 16W 12V

59.93  79.90 

Varastossa

Aikaisempi alin hinta: 59.93 .

Tuotekuvaus

CRI90 LED-nauha 3000K 16W 12V – Tiheäledinen, pisteetön valo

KESÄ-ALE

Tiheäledinen korkean värintoiston Ledtek LED-nauha, jossa on 240 lediä metrillä. Ledejä on niin paljon ja niin tiheästi, että perinteistä LED-nauhan pistemäisyyttä ei tästä LED-nauhasta näy. Huippu nauha! Normaalisti LED-nauhassa on 60 lediä metrillä. Tämän lisäksi tässä LED-nauhassa on tiheät katkaisuvälit. Normaali LED-nauhoissa katkaisu on 5 cm tai 10 cm välein. Tässä 1,3 cm välein ja erikoisbonuksena jokaisessa katkaisukohdassa on juotostinat valmiina. Tarkoittaa sitä, että päätyihin ei jää pimeitä kohtia. Valonlaatu CRI 90+ ja sinisen valon aallonpituus on yli 460 nm. Tämän johdosta valo ei rasita silmiä kuten alhaisemmat aallonpituudet. Tämä LED-nauha soveltuu hieman enemmän valoa vaativiin kohteisiin. Valon väri on lämminvalkoinen ja valonlaatu CRI90+ (erinomainen).

 • LED-nauha yleisvalaistukseen
 • LED-nauha keittiön välitilaan
 • Keittiössä kaappien päälle yleisvaloksi
 • Valokouruihin
 • Epäsuoravalaistus
 • Verhokotelot

LED-nauhan asennus

LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja mahdollisesti himmentimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metriä johtoa rullan molemmissa päissä. Voit leikata sopivan kokoiset pätkät nauhasta ja sinulla on valmiina kytkentäjohdot. Tämän LED-nauhan ainoa huono puoli on se, että tiheäledisyydestä johtuen tämän kanssa ei voi käyttää liittimiä. Liittimen kannet eivät mene kiinni, vaan osuvat ledeihin. Täytyy käyttää johtoliitoksia.

Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Suosittelemme tämän LED-nauhan asentamista LED-profiilin sisään.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite

12 V DC

Himmennys

Himmennettävissä LED-himmentimillä tai himmennettävällä LED-muuntajalla

Suojausluokka

IP20

Suositeltu käyttöympäristö

Sisätilat

Värilämpö

3000 K

LED-valmistaja ja tyyppi

San'an 2216 SMD

LED-määrä

240 kpl/metri

Teho

16 W/metri

Valovirta

1200 lm/metri

Värintoistoindeksi

90+

Nauhan leveys

10 mm

Nauhan korkeus

1.4 mm

Katkaisuväli

1.3 cm

Rullan pituus

5 m

Takuu

24 kk

Sertifikaatti

CE

Tuotemerkki

Ledtek

Arvostelut

 1. Suomi

  Tor-Björn Holmström (varmistettu kirjoittaja)

 2. Suomi

  Tor-Björn H. (varmistettu kirjoittaja)

 3. Suomi

  Petteri (varmistettu kirjoittaja)

 4. Suomi

  Lasse (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikki Ledtekistä tilaamani tuotteet ovat olleet hyviä ja sellaisia kuin tuote-esitteissä kerrotaan. Ongelmana on kuljetus, jonka hoitaa “Pakettikauppa” eli Posti. 2m:n alumiininen led-asennnuslista oli pakattu kovaan pahviputkeen ihan ok. Joka tapauksessa putki oli murtunut kuljetuksessa ja profiili oli mutkalla. Onneksi mutka oli niin loiva, että sain sen oiottua. Toisekseen en pidä kotiin toimituksesta, koska sitä toimitusta joutuu kotosalla “päivystämään” ja kun taloyhtiössäni on lukittu ulkoportti ja vielä asunnon ovella ovipuhelin niin se vaikeuttaa asioita molemmin puolin. Haen mieluummin postista tms. paikasta.

 5. Suomi

  Henri Reijonen (store manager)

  Hei Lasse, kiitos arvostelusta. Kun tilauksessa on 2 metriä pitkä alumiiniprofiili, niin silloin lähetys lähtee kotijakelulla. Selvittelin asiaa rahdintoimittajan kanssa ja kun pituus on yli 180 cm, niin ei onnistu lähettää noutopisteeseen, joka kieltämättä olisi usein paras vaihtoehto. Muut asiat juteltiinkin puhelimitse.

 6. Suomi

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kirkasta ja mukavan väristä valoa. Yhtään himmeämpää en suosittelisi keittiötasolle jos mieli kunnolla nähdä mitä kokkaa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso myös