• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED-tähtitaivas
  LED-tähtitaivas
  LED-tähtitaivas
  LED-tähtitaivas
  LED-tähtitaivas
  LED-tähtitaivas
  LED starlight set
  LED-tähtitaivas LED-kuituvalo
  LED-tähtitaivas LED-kuituvalo
  LED starlight set
  LED starlight set 156-5m fiber optic light
  LED-kuituvalo LED-tähtitaivas
  Ledtek

  LED-projektori 20W vesitiivis

  Suomen suosituin LED-tähtitaivas
  Parasta laatua
  Näyttävä kokonaisuus
  Ripaus luksusta
  Märkiin ja kuiviin tiloihin

  339.90 

  Varastossa

  SKU: LT-F201SKYTuoteosastot: LED Valaisimet, LED-kuituvalot

  Tuotekuvaus

  Vesitiivis LED-projektori 20 watin teholla

  Uutuus 2023! Vesitiivis ja tehokas LED-projektori kuituvaloprojekteihin. Muista projektoreista poiketen tämän erikoisuutena on 20 watin CREE LED ja vesitiiveys.

  Projektori USA CREE Ledillä. LED-tähtitaivaat ja kuituvalaistus meiltä yli 10-vuoden kokemuksella. Meiltä vinkit ja neuvot sähköpostitse tai puhelimitse ja paketin mukana suomenkielinen asennusohje. Tähän tuotteeseen ilmainen toimitus. Tähän tuotteeseen ei voi käyttää alekoodia.

  Projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla saat tuike-efektin päälle/pois, himmennyksen ja valot päälle/pois. Projektori voidaan asentaa normaalisti valokytkimestä ohjattavaksi päälle/pois. Himmennys ja tuike-efekti toimivat vain kaukosäätimestä, mutta eihän niitä tarvitse joka kerralla säätää. Laita sellainen asetus kuin haluat ja kaukosäädin kaappiin. Todella tyylikäs musta LED-projektori, jossa uutuutena hiljainen moottori. Moottoria käytetään vain, kun tuikekiekko pyörii. Kun tuikekiekko ei pyöri on projektori täysin äänetön.

   

  Kaukosäädin:

  Kaukosäätimessä on erittäin monipuoliset toiminnot. Jos haluat valkoisen valon ilman vilkuntaa ja tuiketta, niin sekin onnistuu kaukosäätimen nappia painamalla. Kaukosäätimestä löytyy:

  • Päälle/pois
  • Himmennys
  • Tuikekiekko päälle/pois

   

  Paketin sisältö:

  • Vesitiivis LED-projektori
  • RF-Kaukosäädin
  • Asennusohje
  • 1 m DMX johto

  Huom! Tässä on vain yllä luetellut tuotteet. Tämä on erikoisprojektori projekteihin, joissa vaaditaan enemmän valotehoa ja vesitiivis projektori. Kuituniput ja kristallit löytyy meiltä tarvikkeena. Kun tarvitset tämän projektorin ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja lasketaan muut tarvittavat tarvikkeet.

   

  Hyvä tietää:

  Kysymys: Voiko kuidut asentaa saunaan?
  Vastaus: Kyllä voi. Kiukaan päällä suojaa kuidut kristallilla tai kiuaslinssillä. Kun käytetään kristalleja, niin heikoin kohta on kristallin rungossa käytetty liima ja se kestää 130°C. Kristalli kestää hyvinkin korkeita lämpötiloja. Kristallin sisään on tarkoitettu paksumpi 1,5 mm kuitu. Jos haluat extra kristalleja, niin voit käyttää myös ohuempia 0,75 mm kuituja yhden, kaksi tai kolmekin ohutta kuitua yhteen kristalliin. Kristallin mukana tulevan sovitteen reikää täytyy hieman suurentaa, jos laitat useamman kuidun, mutta sehän tekijältä onnistuu.

  Kysymys: Voiko kuituja katkoa?
  Vastaus: Kyllä voi ja näin yleensä tehdäänkin. Asennuksessa tuo kuidut 10-15 cm kattopaneelin alapuolelle ja laita vähän liimaa paneelin yläpuolelle. Lopuksi katkaise kuidut katon tasalle käyttäen sivuleikkureita. Kuidut on hyvä jättää suunnilleen yhtä pitkiksi koko asennuksessa, jotta valosta tulee tasainen. Yhden metrin metrin pituisiksi katkaistut kuidut ovat kirkkaampia kuin 5 metriset. Uutuutena meiltä myös sopiva sivuleikkuri kuitujen katkomiseen.

   

  Kysymys: Minulla tulee asennuspaikkaan suoraan MMJ-syöttö. En tarvitse pistorasiamuuntajaa. Saako muuntajan vaihdettua?
  Vastaus: Tässä projektorissa on kiinteä pistotulppa

   

  Tietoa tuotekuvista:

  Ensimmäisen kuvan sauna on 1,8 m x 2,4 m = 4,3 m2 ja saunassa on 100-kuituinen setti. Lisätietoa tästä projektista löydät Iltalehden sivuilta 🙂

  Toisen kuvan tyylikkäässä suihkutilassa on 156-kuituinen paketti.

  Makuuhuoneen tähtitaivas on tehty 156-kuituisella paketilla.

  Terassin tunnelmallisessa tähtitaivas on tehty 156-kuituisella paketilla.

  Optinen kuitu on joko päästä valaiseva tai sivulle valaiseva. Päästä valaisevissa kuiduissa on pinnoite, joka johtaa valon kuidun päähän. Sivuille valaisevissa kuiduissa tätä pinnoitetta ei ole ja kuidut loistavat myös sivuille. Sivuille loistavia kuituja käytetään mm. silloin kun tehdään ns. valoverhoja optisilla kuiduilla. Ledtekin tähtitaivaiden kuidut ovat päästä valaisevia. Alla olevalla lumoavalla videolla näet miten kuidut johtavat valon kuidun päähän. Video on Suomessa kuvattu ja kuitujen määrä on 316.

   

  YouTube video

  Tekniset tiedot

  Tuikekiekko

  Kyllä, valkoinen

  Valon väri ja LED

  6000K valkoinen

  Valovirta lumen

  1400

  Käyttöjännite

  230V AC

  Kuitukoneen mitat

  Pituus 240 x Leveys 168 x Korkeus 98 mm

  Suojausluokka

  IP65

  Teho

  20 W

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös