• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  RGB CCT LED-nauha
  Ledtek

  RGB CCT COB LED-nauha 18W 24V

  RGB CCT COB
  Pisteetön valo
  Tasainen valo
  Pitkä kytkentäjohto
  2700K-6500K

  74.90 

  Loppu varastosta

  SKU: LT-COBRGBCCT24840Tuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, RGB ja RGBW LED-nauhat

  Tuotekuvaus

  RGB CCT COB LED-nauha 18W 24V. Laadukasta monivärivaloa sekä laadukasta valkoista valoa viileästä lämpimään. Tästä LED-nauhasta saat kaiken.

  Pisteetön RGB CCT COB Ledtek moniväri + valkoinen LED-nauha. Valonlaatu on erinomainen CRI 90+. Tämä LED-nauha soveltuu erinomaisesti epäsuoraan valaistukseen ja tehostevalaistukseen. Valotehoa on mukavat 1212 lm/metri. Tämä on RGB moniväri + valkoisen valon säädettävä LED-nauha, jolla saat tehtyä pisteettömän valaistuksen. Tyypillisesti LED-nauhojen ongelmaksi on koettu valon pistemäisyys. Tässä RGB CCT COB LED-nauhassa on 840 pientä lediä/metri.

  Valon laadulla on merkitystä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

  CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

  Ledtek RGB CCT COB LED-nauha

  RGB CCT COB LED-nauhalla saat tehtyä RGB moniväri valaistuksen ja valkoisen valon valaistuksen. CCT tarkoittaa, että saat säädettyä valkoista valoa viileästä lämpimään välillä 2700K – 6500K. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan toisessa päässä 2-metriä tuplasuojattua asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon (liitoksesta tulisi iso möykky, sillä RGB CCT nauhassa on 6 johdinta). Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. RGB CCT COB LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän muitakin RGB LED-nauhoja, mutta tarvitset tähän oikean säätimen. RGB CCT nauhalle säädin on RGB CCT säädin. Tämän RGB CCT COB LED-nauhan leveys on 12 mm, katkaisuväli on 4,2 cm ja käyttöjännite on 24 volttia. Suojausluokka on IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Silloin kosteusrasite jää alumiiniprofiilin ja kannen ulkopuolelle. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän RGB COB LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat. Perinteisesti paras liiton tulee juottamalla. Jos käytät liittimiä, niin valitse tälle nauhalle RGB CCT COB LED-liittimet. 12 mm leveä LED-nauha ei mahdu kaikkien LED-profiilien sisään. Esimerkiksi 1616 kulmalistaan mahtuu max. 10 mm nauhat. 1707 profiilin sisäura on 12,2 mm. Tarkista LED-profiilin tekniset tiedot, kun valitset profiilia.

  Käyttökohteet:

  • LED-nauha yleisvalaistukseen
  • LED-nauha olohuoneeseen
  • Kaappien päälle antamaan yleisvaloa
  • Valokouruihin
  • Verhokotelot
  • Epäsuoravalaistus
  • Yökerhot
  • Ravintolat
  • Ostoskeskukset

  Himmennettävä LED-nauha

  Ledtekin RGB CCT COB LED-nauhat ovat himmennettäviä. Jotta saat kaikki ominaisuudet käyttöön tästä LED-nauhasta tarvitset oikeanlaisen RGB CCT -ohjaimen. Tämä LED-nauha on 12 mm leveä ja tässä on 6 johtoa. Sopivan ohjaimen löydät meidän moniväri LED-nauhat tuoteryhmästä ja premium LED-himmentimet tuoteryhmästä.

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja RGB CCT -ohjaimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metri johtoa rullan toisessa päässä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Meiltä löytyy tarvikkeena RGB CCT johtoa, jota voit käyttää tälle nauhalle. Jos käytät nauhan pätkille liittimiä, niin valitse 12 mm 6 johtoiset RGB CCT COB liittimet.
  Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Tämä LED-nauha on IP20 kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Hyvä profiili tälle nauhalle on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 suorakaide. Tyypillisesti LED-profiilin sisäura on 10 mm tai 12.2 mm.

  RGB CCT vastaanotin

  RGB CCT Touch paneeli

  RGB CCT kaukosäädin

   

  24V 150W muuntaja 5 metrille

  24V 100W muuntaja 4 metrille

  24V 50W muuntaja 2 metrille

   

  Mittaustulokset

  Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectri-mittaus

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  24V DC

  Suojausluokka

  IP20

  Värilämpötila (K)

  RGB, 2700 – 6500K

  Valon väri

  Erittäin lämmin valkoinen, Kylmä valkoinen, Lämmin valkoinen, Monivärinen RGB, Neutraali valkoinen

  Värintoistoindeksi

  90+

  Teho

  18W/metri

  Valovirta

  1212 lumen/metri

  Himmennys

  RGB CCT -ohjaimella

  LED-valmistaja

  San'an

  LED-määrä

  840 kpl/metri

  Nauhan leveys

  12 mm

  Nauhan korkeus

  2.2 mm

  Katkaisuväli

  4.2 cm

  Rullan pituus

  5 m

  Suositeltu käyttöympäristö

  Sisätilat

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös

  Ledtek