LED strip for mirror background
LED strip for mirror background

Peilin valaistuspaketti 3K 12V himmentimellä

109.90 

Varastossa

Tuotekuvaus

Luonnollista valoa kotiin

Peilin valaistuspaketti korkean värintoiston Ledtek CRI90+ LED-nauhalla, jossa valon väri on lämmin valkoinen. Valonlaatu on erinomainen CRI 90+, joka tekee valosta miellyttävän. LED-valaistuspaketit meiltä 10-vuoden kokemuksella. Meiltä saat vinkin ja neuvot sähköpostitse ja puhelimitse.

Tässä paketissa on LED-nauhaa 5 metrin rulla, LED-muuntaja + pistotulppa, tyylikäs langaton himmennin ja tarvittavat liittimet.

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

Ledtek LED-nauha

Ledtek LED-nauhalla saadaan premium luokan valaistus. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan molemmissa päissä 2-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon. Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. LED-nauhaa pystyt himmentämään haluamallasi tavalla. Nauhan leveys on 8 mm, katkaisuväli on 5 cm ja käyttöjännite on 12 volttia. Suojausluokka on  IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet kuparit.

Käyttökohteet

Tämä paketti on koottu peilien taustavaloprojekteihin ja soveltuu myös muihin kohteisiin.

 

Paketin sisältö:

CRI90+ LED-nauha 5m rulla 1 kpl

POS 30W LED-muuntaja  1 kpl

LED-himmennin 1 kpl

Langaton vastaanotin 1 kpl

Liittimet, erä 1 kpl

Tekniset tiedot

Käyttöjännite

12 V DC

Himmennys

Himmennettävissä LED-himmentimellä

Suojausluokka

IP20

Suositeltu käyttöympäristö

Sisätilat

Värilämpö

3500 K

LED-valmistaja

San'an

LED-määrä

60 kpl/metri

Teho

4.8 W/metri

Valovirta

300 lm/metri

Värintoistoindeksi

90+

Nauhan leveys

8 mm

Nauhan korkeus

2.2 mm

Katkaisuväli

5 cm

Rullan pituus

5 m

Takuu LED-nauha

24 kk

Takuu LED-muuntaja

24 kk

Takuu LED-himmennin

24 kk

Sertifikaatti

CE

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso myös