Peilin valaistuspaketti 3K 12V himmentimellä

Tuotetunnus (SKU): LT-PV3K-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

109,90  sis. ALV 24%

Alkaen 7,24 €/kk (36 kk)
Lue lisää
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

nopea
Nopea
toimitus
paketti
Edulliset
toimituskulut
lippu
Suomalainen
verkkokauppa

Tuotekuvaus

Luonnollista valoa kotiin

Peilin valaistuspaketti korkean värintoiston Ledtek CRI90+ LED-nauhalla, jossa valon väri on lämmin valkoinen. Valonlaatu on erinomainen CRI 90+, joka tekee valosta miellyttävän. LED-valaistuspaketit meiltä 10-vuoden kokemuksella. Meiltä saat vinkin ja neuvot sähköpostitse ja puhelimitse.

Tässä paketissa on LED-nauhaa 5 metrin rulla, LED-muuntaja + pistotulppa, tyylikäs langaton himmennin ja tarvittavat liittimet.

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

Ledtek LED-nauha

Ledtek LED-nauhalla saadaan premium luokan valaistus. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan molemmissa päissä 2-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon. Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. LED-nauhaa pystyt himmentämään haluamallasi tavalla. Nauhan leveys on 8 mm, katkaisuväli on 5 cm ja käyttöjännite on 12 volttia. Suojausluokka on  IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet kuparit.

Käyttökohteet

Tämä paketti on koottu peilien taustavaloprojekteihin ja soveltuu myös muihin kohteisiin.

 

Paketin sisältö:

CRI90+ LED-nauha 5m rulla 1 kpl

POS 30W LED-muuntaja  1 kpl

LED-himmennin 1 kpl

Langaton vastaanotin 1 kpl

Liittimet, erä 1 kpl

Tekniset tiedot

Käyttöjännite: 12 V DC
Nauhan leveys: 8 mm
Takuu LED-himmennin: 24 kk
Takuu LED-muuntaja: 24 kk
Takuu LED-nauha: 24 kk
Rullan pituus: 5 m
Katkaisuväli: 5 cm
Nauhan korkeus: 2.2 mm
Värintoistoindeksi: 90+
Himmennys: Himmennettävissä LED-himmentimellä
Valovirta: 300 lm/metri
Teho: 4.8 W/metri
LED-määrä: 60 kpl/metri
LED-valmistaja: San'an
Värilämpö: 3500 K
Suositeltu käyttöympäristö: Sisätilat
Suojausluokka: IP20
Sertifikaatti: CE

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peilin valaistuspaketti 3K 12V himmentimellä”

Katso myös

maksutavat