CRI90 LED-alasvalo 7W 3K himmennettävä suunnattava

2
(2 tuotearviota)
Matala
Himmennettävä
Helppo ketjuttaa
37,90  sis. ALV 24%
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-AVWW7W8 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

Himmennettävä LED-alasvalo

Tässä se on! Suunnattava ja erittäin matala 7W LED-alasvalo, joka on himmennettävissä triac-himmentimellä. Voit luoda tyylikkään ja modernin yleisvalaistuksen niin uudiskohteisiin, kuin remonttikohteisiinkin. CRI90 ledien ansiosta valon laatu on erinomainen ja valon väri on miellyttävä luonnon valkoinen 3000K. Erinomainen valonlaadun ansiosta iho näyttää luonnolliselta, vaatteiden väri näkyy oikein ja tilassa on muutenkin miellyttävää olla. Valonlaadulla on suuri merkitys viihtyvyyteen!

LED-alasvalo himmennettävä

 

LED-alasvalo himmennettävä

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.

Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti kotona, valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla. Hyvinvointi lisääntyy. Korkea valonlaatu on vähän niin kuin nopea nettiyhteys. Siihen kun tottuu, niin et halua enää vaihtaa huonompaan.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-alavalon värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

Himmennettävä LED-alasvalo

Valaisimen himmennys onnistuu mukana tulevalla triac-himmennettävällä LED-muuntajalla, joka on yhteensopiva useimpien Suomesta löytyvien LED-himmentimien kanssa. Sopivat säätimet löytyvät esimerkiksi ABB:n tai Schneiderin valikoimasta. Voit himmentää valot 10 % – 100 % välillä. Valaisimen muuntaja ei surise tai vingu himmennettäessä, eikä valo värise. Oikein valittu valonsäädinkään ei pidä mitään ääntä.

Sopivat himmentimet esimerkiksi:

LED-himmennin AC valkoinen 

Schneider Exxact 315

ABB 2-100 VA Jussi

ABB 2-100 VA Impressivo 

Muitakin toimivia varmasti löytyy. Listan ensimmäiseen valonsäätimeen sopii ABB:n muovit päälle.

Mitä tarvitsen asennukseen?

Tarvitset valaisimet ja valtuutetun sähköasentajan. Tekniset tiedot sanoo reikäporaukseksi 68 mm. Valaisimen kehys on 85 mm, joten tee sellainen reikä, että peittyy. Valaisimen upotussyvyys ainoastaan 28 mm ja tämän päälle suositellaan 25 mm jäähytilaa.

Turvallisuus

Turvallisuuden kannalta tärkein osa on turvallinen LED-muuntaja, joka tästä valaisimesta löytyy. Tämän alasvalon LED-muuntaja on CE hyväksytty ja läpäisee vaaditut turvallisuusstandardit. Muuntajassa on tupla L&N liittimet ja tämän johdosta ketjutus on helppoa ja nopeaa. Asentajat arvostavat.

Suunnattava

Valaisin täyttää vaativimmatkin toiveet. Matalasta designista huolimatta valaisin on suunnattava. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus vinoissa katoissa ja tilanteissa, joissa haluat suunnata valoheijastuksen toiseen suuntaan.

Käyttökohteet

Keittiö, ruokailutila, saarekkeen päälle, olohuone, makuuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, käytävä, aula, WC, tekninen tila, vaatehuone

CRI90, parasta laatua

Rakentajille, remontoijille

Pitkäikäinen

Ei UV- tai IR-säteilyä

Mitä jos hajoaa?

Valaisin ja muuntaja on vaihdettavissa. Valaisimen sisältä ei voi vaihtaa ledejä. Tai tietysti voi, mutta se ei ole kannattavaa. Valaisimen ja muuntajan välissä on pikaliitin, joten on helppo vaihtaa toinen. Hyvin harvoin itse valaisimessa on ollut vikoja. Joskus on ollut jotain väpätystä ja siihen auttoi valaisimen vaihto. Jos valaisin ei syty ollenkaan, niin yleensä syy on muuntajassa ja tähän auttaa muuntajan vaihto. Helppo homma.

 

Tekniset tiedot mukana tulevalle pienelle LED-muuntajalle:

Käyttöjännite: 200-240V AC
Tulotaajuus: 50 Hz
Lähtövirta 170 mA
Lähtöjännite: 28-40 V DC +-5 %
Tehokerroin: ≥ 0.9
Koko: P140 x L40.5 x K25 mm
Paino: 118 g
Ruuviliittimet L & N
115 mm johtimet pienjännitepuolella + pikaliitin, joka sopii valaisimen vastakappaleeseen
Käyttöympäristö: -20…+40°C

Suojaluokka: II SELV
Suojausluokka: IP20 (ei vesisuojausta)
Suojaus: Oikosulkusuoja, ylikuormitussuoja
CE testattu
CE-EMC testattu
RoHS

Himmennettävissä TRIAC himmentimellä

 

Paketin sisältö

Valaisin, muuntaja, asennusohje

Tekniset tiedot

Valaisimen halkaisija 85 mm
Asennusreikä 68 mm
Korkeus 28 mm
Paino 150 g
Teho 7 W
LED tyyppi SMD 2835 Epistar
Valon väri 3000K lämmin valkoinen
Lumen 500 lm
Valaisukulma 90°
Värintoistoindeksi CRI Ra 90+
Suojausluokka IP40
Käyttöympäristö -20°...+40°C
Valaisimen väri Valkoinen
Takuu 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

2 arviota tuotteelle CRI90 LED-alasvalo 7W 3K himmennettävä suunnattava

  1. 2

    Christian (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin hyvä!

  2. 2

    Kimmo Partanen (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä on aivan loistava downlight…

Lisää arvio

Katso myös