LED-projektori 2 x 5 W 2 lähtöä

2 lähtöä
2 x 5 W LED
5500K valkoista valoa
149,90  sis. ALV 24%
Saatavilla verkkokaupasta

Vain 4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-F502SKY Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

LED-projektori kahdella 5 Watin Ledillä ja kahdella lähdöllä

Uutuus 2023! LED-projektori laajempiin kuituvaloprojekteihin. Tämän projektorin kahden lähdön etuna on se, että saat tehtyä laajan tähtitaivaan. 5 metrin kuitunipulla saat tehtyä 5 metriä vasemmalle ja 5 metriä oikealle.

Projekrissa on 2 kpl USA CREE XP-G Lediä. LED-tähtitaivaat ja kuituvalaistus tarvikkeet meiltä yli 10-vuoden kokemuksella. Meiltä saat vinkit ja neuvot sähköpostitse tai puhelimitse ja paketin mukana suomenkielinen asennusohje. Tähän tuotteeseen ilmainen toimitus. Tähän tuotteeseen ei voi käyttää alekoodia.

Projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla saat tuike-efektin päälle/pois, himmennyksen ja valot päälle/pois. Projektori voidaan asentaa normaalisti valokytkimestä ohjattavaksi päälle/pois. Himmennys ja tuike-efekti toimivat vain kaukosäätimestä, mutta eihän niitä tarvitse joka kerralla säätää. Laita sellainen asetus kuin haluat ja kaukosäädin kaappiin. Voit asentaa vakio tuikekiekon tilalle värikiekon, jolla saat tähtitaivaaseen värit ja voit pysäyttää kiekon tietyn värin kohdalle. 2 lähtöisessä projektorissa on yksi tuikekiekko ja 2 kuituholkkia, jos tähän laittaa värikiekon on kiekon toinen laita toisen kuitunipun kohdalla ja toinen laita toisen kohdalla.

 

Kaukosäädin:

Kaukosäätimessä on erittäin monipuoliset toiminnot. Jos haluat valkoisen valon ilman vilkuntaa ja tuiketta, niin sekin onnistuu kaukosäätimen nappia painamalla. Kaukosäätimestä löytyy:

  • Päälle/pois
  • Himmennys
  • Tuikekiekko päälle/pois

 

Paketin sisältö:

  • LED-projektori 2 lähdöllä
  • 12V DC pistorasiamuuntaja
  • Valkoinen tuikekiekko
  • RF-Kaukosäädin
  • Asennusohje

Huom! Tämä tuote sisältää vain yllä luetellut tuotteet. Tämä on erikoisprojektori projekteihin, johon tarvitset 2 lähtöä. Kuituniput ja kristallit löytyy meiltä tarvikkeena. Kun tarvitset tämän projektorin ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja lasketaan muut tarvittavat tarvikkeet. Esimerkiksi tämä projektori + 2 kpl 100-kuidun nippua + kristallit 32 kpl.

 

Hyvä tietää:

Kysymys: Voiko kuidut asentaa saunaan?
Vastaus: Kyllä voi. Kiukaan päällä suojaa kuidut kristallilla tai kiuaslinssillä. Kun käytetään kristalleja, niin heikoin kohta on kristallin rungossa käytetty liima ja se kestää 130°C. Kristalli kestää hyvinkin korkeita lämpötiloja. Kristallin sisään on tarkoitettu paksumpi 1,5 mm kuitu. Jos haluat extra kristalleja, niin voit käyttää myös ohuempia 0,75 mm kuituja yhden, kaksi tai kolmekin ohutta kuitua yhteen kristalliin. Kristallin mukana tulevan sovitteen reikää täytyy hieman suurentaa, jos laitat useamman kuidun, mutta sehän tekijältä onnistuu.

Kysymys: Voiko kuituja katkoa?
Vastaus: Kyllä voi ja näin yleensä tehdäänkin. Asennuksessa tuo kuidut 10-15 cm kattopaneelin alapuolelle ja laita vähän liimaa paneelin yläpuolelle. Lopuksi katkaise kuidut katon tasalle käyttäen sivuleikkureita. Kuidut on hyvä jättää suunnilleen yhtä pitkiksi koko asennuksessa, jotta valosta tulee tasainen. Yhden metrin metrin pituisiksi katkaistut kuidut ovat kirkkaampia kuin 5 metriset. Uutuutena meiltä myös sopiva sivuleikkuri kuitujen katkomiseen.

 

Kysymys: Minulla tulee asennuspaikkaan suoraan MMJ-syöttö. En tarvitse pistorasiamuuntajaa. Saako muuntajan vaihdettua?
Vastaus: Kyllä onnistuu. Voimme toimittaa pistorasiamuuntajan tilalla 20W POS 12V LED-muuntajan + pikaliitin tai GLP:n Pro sarjan 35W 12V vesitiiviin LED-muuntajan + pikaliitin, joka käy suoraan projektoriin. Muuntajan vaihto vaikuttaa hintaan. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme.

 

Tietoa tuotekuvista:

Ensimmäisen kuvan sauna on 1,8 m x 2,4 m = 4,3 m2 ja saunassa on 100-kuituinen setti. Lisätietoa tästä projektista löydät Iltalehden sivuilta 🙂

Toisen kuvan tyylikkäässä suihkutilassa on 156-kuituinen paketti.

Makuuhuoneen tähtitaivas on tehty 156-kuituisella paketilla.

Terassin tunnelmallisessa tähtitaivas on tehty 156-kuituisella paketilla.

Optinen kuitu on joko päästä valaiseva tai sivulle valaiseva. Päästä valaisevissa kuiduissa on pinnoite, joka johtaa valon kuidun päähän. Sivuille valaisevissa kuiduissa tätä pinnoitetta ei ole ja kuidut loistavat myös sivuille. Sivuille loistavia kuituja käytetään mm. silloin kun tehdään ns. valoverhoja optisilla kuiduilla. Ledtekin tähtitaivaiden kuidut ovat päästä valaisevia. Alla olevalla lumoavalla videolla näet miten kuidut johtavat valon kuidun päähän. Video on Suomessa kuvattu ja kuitujen määrä on 316.

 

Tekniset tiedot

Tuikekiekko Kyllä, valkoinen
Valon väri ja LED 5500K valkoinen 5 W Cree XPG LED USA
Valovirta lumen 650 lumen x 2 kpl
Käyttöjännite 12 V DC
Kuitukoneen mitat P115 x L103 x K92 mm
Suojausluokka IP20
Teho 2 x 5 W
Käyttöympäristö kuituvalokoneelle Sisätilat, Ulkotilat, kun koteloidaan suojakoteloon
Takuu 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LED-projektori 2 x 5 W 2 lähtöä”

Katso myös