• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  LED-nauha
  Ledtek

  CRI90 COB CC LED-nauha 4000K 8.6W 24V 10m

  Pisteetön valo
  10 metrin rulla
  Ei jännitehäviötä
  Loppupää yhtä kirkas kuin alku

  83.90 

  Varastossa

  SKU: LT-COBCC244K10Tuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, Kuivantilan LED-nauhat

  Tuotekuvaus

  Luonnollista valoa kotiin ja julkisiin tiloihin

  Korkean värintoiston CRI90 Ledtek COB CC LED-nauha, jossa 10 metrin loppupää on yhtä kirkas kuin alkupää. Valonlaatu on erinomainen CRI 90+, joka tekee valosta miellyttävän. Tämä LED-nauha soveltuu hieman enemmän valotehoa vaativiin kohteisiin ja kohteisiin, jossa valon laadulla on merkitystä. Valon väri on moderni ja miellyttävä 4000K luonnonvalkoinen (valkoista valoa). IP20 suojausluokka, eli tämä on kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa kylpy- ja pesuhuoneisiin, kun suojaat LED-nauhan alumiiniprofiililla. Ulkotiloihin emme suosittele IP20 nauhoja.

  Valon laadulla on merkitystä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

  Ledtek COB CC LED-nauha

  COB LED-nauhalla saadaan premium luokan yhtenäinen, pisteetön valaistus ilman alumiiniprofiilia ja constant current ominaisuuden ansiosta viimeinen LED on yhtä kirkas kuin ensimmäinen. Normaali LED-nauhoissa pitkässä asennuksessa loppupää on alkupäätä himmeämpi. Verrattuna muualta löytyviin normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 10-metrin rullan toisessa päässä 2-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon. Tällä COB LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. COB LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän SMD LED-nauhojakin. IP20 COB LED-nauhan pinta on pehmeä ja COB pinnoite on antistaattinen. Nauhan leveys on 10 mm, katkaisuväli on 5 cm ja käyttöjännite on 24 volttia. Suojausluokka on  IP20. Voit käyttää tätä kuivissa tiloissa. Kosteissa tiloissa suojaa nauha kannellisella alumiiniprofiililla. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Pitkät kuparit on tekee liitosten ja juotosten tekemisestä helpompaa. Huonoista liitoskohdista me emme tykkää ja siitä syystä niitä ei ole Ledtekin LED-nauhoissa.

  Käyttökohteet:

  • Pitkiin yhtenäisiin asennuksiin
  • 10 metrin rullassa loppupää on yhtä kirkas kuin alkupää
  • Olohuoneeseen yleisvaloksi
  • Käytäville yleisvaloksi
  • Kylpyhuoneisiin LED-profiilin sisään asennettuna
  • Pesuhuoneisiin LED-profiilin sisään asennettuna
  • Valkoista valoa
  • Moderni 4000K
  • Valokouruihin
  • Epäsuoravalaistus

  Himmennettävä COB LED-nauha

  Ledtekin COB LED-nauhat ovat himmennettäviä. LED-nauhan himmentämiseen sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa.

  1. Himmennys tehdään LED-muuntajan jälkeen
  2. Himmennys tehdään LED-muuntajaa ennen

  Kun himmennys tehdään LED-muuntajan jälkeen, niin himmennys tapahtuu ns. PWM-himmennyksellä (Pulse Width Modulation), jossa signaalia katkotaan nopealla sekvenssillä. Jos PWM tehdään alhaisella Herzillä, on lopputulos väpättävä himmennys. Väpätys voi aiheuttaa mm. pääkipua. Alhainen 200Hz PWM on esimerkiksi halpis himmentimissä. Meiltä löytyy laadukkaita himmentimiä, joissa PWM on väpättämätön 750Hz.
  Toinen vaihtoehto on tehdä himmennys himmennettävällä LED-muuntajalla. Tähän tarvitset oikeanlaisen valonsäätimen (LED-himmentimen) ja triac- tai DALI-himmennettävän LED-muuntajan. Eli himmennyssignaali tulee muuntajan etupuolelta. Hyviä valonsäätimiä löytyy esimerkiksi ABB:lta ja Schneiderilta.

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja mahdollisesti himmentimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metriä johtoa rullan toisessa päässä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Voit katkaista LED-nauhan katkaisukohdista ja näin saat käytettyä LED-nauhaa oikean määrän asennusta varten. Liitoksissa voit käyttää 10 mm COB-liittimiä tai juotoksia. Juotos on aina liittimiä parempi! Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit ja suosittelemme tämän LED-nauhan asennusta profiilin sisään tai jonkun muun metallisen alustan päälle. Pisteettömyyttä ajatellen COB LED-nauhan kanssa profiilia ei välttämättä tarvitse, mutta kyllähän asennuksesta tulee esteettisesti siisti LED-profiililla. Hyvä profiili on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 1616 alumiini, 1616 musta tai 1616 valkoinen, 2310 suorakaide.

  Mittaustulokset

  Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectrum-mittaus

   

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  24 V DC

  Suojausluokka

  IP20

  Värilämpötila (K)

  4000 K

  Valon väri

  Neutraali valkoinen

  Värintoistoindeksi

  90+

  Teho

  8.6W/m

  Valovirta

  860 lumen/metri

  Himmennys

  Himmennettävissä LED-himmentimillä tai himmennettävällä LED-muuntajalla

  Rullan pituus

  10 m

  Katkaisuväli

  5 cm

  LED-määrä

  420 kpl/metri

  LED-valmistaja

  San'an

  Nauhan korkeus

  1.4 mm

  Nauhan leveys

  10 mm

  Suositeltu käyttöympäristö

  Sisätilat

  Sertifikaatti

  CE

  Takuu

  24 kk

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös

  Ledtek