• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED-nauha saunaan 100C
  LED-nauha saunaan
  LED-nauha saunaan 100C
  LED-nauha saunaan
  Ledtek

  CRI80 LED-nauha saunaan 4000K 5W IP65 24V 100°C

  LED-nauha saunaan 100°C
  4000K
  Neutraali valkoinen
  Vesitiivis

  Alk. 62.90 

  Varastossa

  SKU: LT-30304K824Tuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, Vesitiiviit LED-nauhat

  Tuotekuvaus

  Luonnollista valoa saunaan

  Ledtek LED-nauha saunaan 100°C! Valonlaatu on erittäin hyvä CRI 80+ ja se tekee valosta miellyttävän. Tässä LED-nauhassa on normaaleja LED-nauhoja parempi lämmönkesto ja sen johdosta tämä soveltuu täydellisesti asennettavaksi suomalaisiin saunoihin.

  Tässä saunan LED-nauhassa valotehoa on mukavat 690 lumenia/metri ja valon väri on modernin valkoinen 4000K. Vakiorullan pituus on 5 metriä ja viiden metrin rullan molemmissa päissä on 2 metriä asennusjohtoa valmiina. Voit katkaista 5 metrin rullan esimerkiksi keskeltä poikki ja sinulla on kaksi LED-nauhaa valmiilla syöttöjohdoilla. Sitten kytket molemmat nauhat saman muuntajan perään. Helppo homma! Meiltä löytyy myös 2,5 metrin pätkä ja se on puolikas täydestä rullasta. 2.5 metrin pätkässä on 2 metriä johtoa toisessa päässä valmiina.

  Valon laadulla on merkitystä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 80 ja se tarkoittaa, että valon laatu on hyvä.

  CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

  Ledtek saunan LED-nauha 100°C

  Saunan LED-nauha 100°C saadaan premium luokan valaistus korkean lämpötilan ympäristöihin. 5-metrin rullan molemmissa päässä on 2 metriä asennusjohtoa. Saunan LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän perinteisiä SMD LED-nauhoja. IP65 LED-nauhan pinta on taipuisa ja helppo asentaa. Tämän LED-nauhan leveys on 12.5 mm, katkaisuväli on 5 cm ja käyttöjännite on 24 volttia. Suojausluokka on  IP65, eli tässä on hyvä vesisuojaus. Katkaisukohdat on selkeästi merkattu ja niissä on hyvät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat. LED-nauhan taustalla on kaksipuolinen teippi. Nauhan kiinnitykseen voit käyttää silikonisia LED-nauha kannakkeita, liimamassaa tai LED-alumiiniprofiilia. Katkaisukohtien tiivistämiseen nauhapussin mukana tulee silikonisia päätytulppia. Lisäät vain silikonin & päätytulpan, niin saat pidettyä saman suojausluokan myös katkaisukohdassa.

  Käyttökohteet:

  • LED-nauha saunaan
  • LED-nauha pesuhuoneeseen
  • LED-nauha kylpyhuoneeseen
  • LED-nauha terassille
  • Epäsuoravalaistus
  • Lämmintä valoa

  Himmennettävä saunan LED-nauha

  Ledtekin sauna LED-nauhat 100°C ovat himmennettäviä. LED-nauhan himmentämiseen sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa.

  1. Himmennys tehdään LED-muuntajan jälkeen
  2. Himmennys tehdään LED-muuntajaa ennen

  Kun himmennys tehdään LED-muuntajan jälkeen, niin himmennys tapahtuu ns. PWM-himmennyksellä (Pulse Width Modulation), jossa signaalia katkotaan nopealla sekvenssillä. Jos PWM tehdään alhaisella Herzillä, on lopputulos väpättävä himmennys. Väpätys voi aiheuttaa mm. pääkipua. Alhainen 200Hz PWM on esimerkiksi halpis himmentimissä. Meiltä löytyy laadukkaita himmentimiä, joissa PWM on väpättämätön 750Hz.
  Toinen vaihtoehto on tehdä himmennys himmennettävällä LED-muuntajalla. Tähän tarvitset oikeanlaisen valonsäätimen (LED-himmentimen) ja triac- tai DALI-himmennettävän LED-muuntajan. Eli himmennyssignaali tulee muuntajan etupuolelta. Hyviä valonsäätimiä löytyy esimerkiksi ABB:lta ja Schneiderilta.

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja mahdollisesti himmentimen. Jos käytät liittimiä, niin valitse 10 mm SMD-liittimet.

  Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit, mutta se ei ole välttämätöntä. Epäsuoran valaistuksen voit tehdä ilman alumiiniprofiiliakin. Tämä LED-nauha on IP65 vesisuojattu ja voit asentaa sen kosteisiin ja märkiin tiloihin, kuten sauna, kylpyhuone ja kylpylät. Voit käyttää tämän LED-nauhan kanssa LED-profiileja ja hyvä profiili on esimerkiksi 2310 suorakaideprofiili ja sitä löytyy valkoisena ja alumiininvärisenä.

  Mittaustulokset

  Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectrum-mittaus

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  24V DC

  Suojausluokka

  IP65

  Värilämpötila (K)

  4000 K

  Valon väri

  Neutraali valkoinen

  Värintoistoindeksi

  80+

  Teho

  5W/metri

  Valovirta

  854 lumen/metri

  Himmennys

  Himmennettävissä LED-himmentimillä tai himmennettävällä LED-muuntajalla

  Valaisukulma

  120°

  LED-valmistaja

  Lumileds

  LED-määrä

  80 kpl/metri

  Nauhan leveys

  12.5 mm

  Nauhan korkeus

  4.2 mm

  Katkaisuväli

  5 cm

  Rullan pituus

  2.5 m, 5 m

  Suositeltu käyttöympäristö

  Sisätilat & ulkotilat

  Takuu

  3 vuotta

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös

  Ledtek