CRI80 LED-minispotti 1W himmennettävä 12V

2
(2 tuotearviota)
Hyvä valo
Pienikokoinen
Saatavilla verkkokaupasta
Tuotetunnus (SKU): LT-MSW1W3K Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Tuotekuvaus

LED-minispotti 1W himmennettävä 12V – Kalustevalaisin

12 Voltin 1W LED-minispotti kalustevalaisin. Himmennettävissä normaaleilla heikkovirta LED-himmentimillä ja valonsäätimillä + triac LED-muuntajat. Asennetaan pinta-asennuksena kalusterunkoon kahdella pienellä ruuvilla tai 2-puoleisella teipillä. Kiinnitystarvikkeet tulee spotin mukana. Valaisimen kokonaiskorkeus on vain 8 mm ja halkaisija 32 mm, eli tämä ei ole paljoa 2 euron kolikkoa suurempi. Valon laatu on hyvä ja valon väri on lämmin valkoinen 3000K tai 4000K.

LED-spotin asennus

Muuntaja valitaan ryhmän koon mukaisesti. Eli voit ottaa näitä vaikkapa 4 kpl = 4 x 1W = 4W kuormaa ja tälle tarvitset yhden LED-muuntajan. Esimerkiksi 1 kpl 20W 12V POS. Voit asentaa näitä 12V halogenien tilalle ja säästät sähköä. Jos sinulla on 12 voltin piikkikanta halogeneja, niin sinulla on 12 voltille johdotus valmiina. Sinun tarvitsee vain ottaa riittävä määrä näitä 12 voltin LED-minispotteja ja ryhmälle sopiva LED-muuntaja. Halogen muuntajaa ei voi käyttää ledien kanssa. Valaisimen suojausluokka on IP42 ja se tarkoittaa, että tämä on tarkoitettu kuiviin sisätiloihin. Tällä saat luotua sopivasti luksuksen tuntua, kun valaiset hyllyjä ja vitriineä.

LED-spotin himmennys

Himmennykseen voit valita LED-himmentimen kaukosäätimellä tai vaikkapa rasiapaikkaan rullasäätimen ja tälle triac-himmennettävän LED-muuntajan. Tässä on valotehoa 100 lumen/spotti ja valon tuottaa Osram LED chippi. Todennäköisesti et tarvitse himmennystä, onhan kyseessä kalustavalaisin, jolta ei vaadita suuria määriä valoa. Jos kuitenkin tuntuu liian kirkkaalta, niin 5-24V langaton himmennin tai touch nappula sopii tähän tarkoitukseen oikein hyvin.

Valkoista ja mustaa valaisinta on varastossa 3000K ja 4000K valolla. Valitse ylhäältä sopiva valaisimen rungon väri ja valon väri.

CRI80 laatua

Valaisimen runko on alumiinia

Rakentajille, remontoijille, kalustevalmistajille

Pitkäikäinen

Ei UV- tai IR-säteilyä

Voit ketjuttaa valaisimet käyttämällä esim. wago-liittimiä

 

Tekniset tiedot

LED tyyppi Osram
Asennus Pinta-asennus
Valaisimen halkaisija 32 mm
Korkeus 8 mm
Paino 30 g
Teho 1 W
Kelvin 3000K, 4000K
Lumen 100 lm
Valaisukulma 60°
Värintoistoindeksi CRI Ra 80+
Suojausluokka IP42
Käyttöympäristö -20°...+40°C
Sertifikaatti CE
Takuu 24 kk
Valaisimen väri Musta, Valkoinen

Arvostelut

2 arviota tuotteelle CRI80 LED-minispotti 1W himmennettävä 12V

  1. 2

    Sakari Pöyhtäri (varmistettu kirjoittaja)

  2. 2

    Pekka (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Katso myös