LED-himmennin 5-24V

11
(11 tuotearviota)
Mini vastaanotin
Tyylikäs
Helppokäyttöinen
29,90  sis. ALV 24%
Tulossa varastoon
Tuotetunnus (SKU): LT-DIMN12S Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

LED-himmennin 5-24V

Sopivan kokoinen LED-nauhan LED-himmennin RF-kaukosäätimellä ja minikokoisella vastaanottimella.

Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Vastaanottimen molemmissa päissä on ruuviliittimet. Pehmeä kirkastuminen kun valot sytytetään ja pehmeä himmentyminen kun valot sammutetaan. Kaukosäädin on skandinaavisen tyylikäs ja siinä on hyvä painiketuntuma.

5-24V DC, eli käytännössä soveltuu kaikille 12 voltin ja 24 voltin ledeille. Suosittu himmennin LED-nauhan asennuksiin. Laite toimii radiotaajuuksilla (RF), eli kaukosäädin ja vastaanotin eivät vaadi näköyhteyttä.

Lisäosana saatavana seinään asennettava langaton himmennin, joka voidaan parittaa tässä setissä olevalle vastaanottimelle. Lisäosa on vain 9,90.

Värisemätön himmennys

Oletuksena on paritettu 1 kaukosäädin ja 1 vastaanotin ja tämä tulee settinä. Voidaan parittaa yhteensä 5 kpl kaukosäätimiä yhdelle vastaanottimelle ja jokainen kaukosäädin voidaan parittaa rajattomalle määrälle vastaanottimia. Mukana englanninkielinen ohje, jossa ohjeet myös paritukselle. Helppo homma, jos sinulla on ryhmä 1 ja ryhmä 2 etäällä toisistaan ja haluat ohjata yhdellä kaukosäätimellä. Paritat molemmat vastaanottimet samalle kaukosäätimelle ja siinä se.

Tässä on muistitoiminto, eli muistaa viimeisen himmennystason virrankatkaisun jälkeen. Toimii myös ns. päävirran katkaisu ratkaisussa, jossa valot ovat päällä –> päävirta katkaistaan –> päävirta takaisin päälle –> valot syttyvät ja ovat sillä voimakkuudella mihin valot jätettiin ennen päävirran katkaisua.

 

Pakkauksen sisältö:

Kaukosäädin 1 kpl
Vastaanotin  1 kpl
Ruuvimeisseli 1 kpl
Englanninkielinen ohje 1 kpl

 

Esimerkkikytkentä

Tällä videolla kytkemme tämän LED-himmentimen, CRI90 LED-nauhan ja GLP Moso LED-muuntajan väliin. Kytkeminen onnistuu helposti neljällä ruuviliittimellä. Pieni minikokoinen ruuvimeisseli tulee himmentimen paketissa mukana.

Videon tuotteet ovat:
35W GLP Moso LED-muuntaja
CRI90 4,8W 4000K 12V LED-nauha
Pro-sarjan LED-himmennin 

Tekniset tiedot

Arvostelut

11 arviota tuotteelle LED-himmennin 5-24V

 1. 11

  Jani P. (varmistettu kirjoittaja)

  Himmentimen toiminta on moitteetonta, mutta kuten monessa muussakin himmentimessä, vedonpoistajat eli luukut, joiden alle johtimet kytketään, ovat aika heppoisia. Jouduin teippaamaan luukut, jotta ne pysyvät paikoillaan johtimien kytkemisen jälkeen. Kaukosäädin on juuri sopivan yksinkertainen, eikä tarvitse kenellekään taloudessa selittää toimintaa. Plussaa sekä portaattomasta ja portaallisesta himmennyksestä samassa ohjaimessa.

 2. 11

  Hannu Lammassaari (varmistettu kirjoittaja)

 3. 11

  Jussi L. (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja toimiva, helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Hinta tosin korkea siihen nähden miten yksinkertainen laite on kyseessä.

 4. 11

  Eero (varmistettu kirjoittaja)

 5. 11

  Pekka (varmistettu kirjoittaja)

  Kätevä asentaa ja toimii loistavasti. Magneetilla helppo pitää tallessa.

 6. 11

  Antti K. (varmistettu kirjoittaja)

 7. 11

  Mikko H. (varmistettu kirjoittaja)

 8. 11

  Tarja (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kätevää säädellä sopiva valaistus.

 9. 11

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo asentaa ja käyttää.

 10. 11

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 11. 11

  Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Katso myös