• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED spotlight
  LED spotlight

  CRI80 LED-kohdevalo 5W 3K himmennettävä 12V

  12V
  Hyvä valo
  Helppo asentaa

  18.90 

  Varastossa

  SKU: LT-SPO5WWTuoteosastot: LED Valaisimet, LED-kohdevalot

  Tuotekuvaus

  12 Voltin 5W LED-kohdevalon. Himmennettävissä normaaleilla LED-himmentimillä ja triac LED-muuntajien jälkeen asennettuina. Asennus 60 mm reikään. Valaisimen kokonaiskorkeus on 22 mm. Jätä tämän päälle jonkun verran jäähytilaa. Valaisin on 5 wattinen, joten merkittävästä lämpenemisestä ei ole kyse eikä vaaraa ole. Jäähdytysrivat tykkäävät kun ympärillä on tilaa jäähtyä. Tässä on todella hyvä ja miellyttävä valo. Valon laatu on hyvä ja valon väri on lämmin valkoinen 3000K. Muuntaja valitaan ryhmän koon mukaisesti. Eli voit ostaa näitä vaikkapa 4 kpl = 4 x 5W = 20W ja tälle sitten tarvitset yhden LED-muuntajan. Esimerkiksi 1 kpl 30W 12V POS. Voit asentaa näitä 12V halogenien tilalle ja säästät sähköä. Jos sinulla on katossa 12 voltin piikkikanta halogeneja, niin sinulla on siellä 12 voltille johdotus valmiina. Sinun tarvitsee vain ostaa riittävä määrä näitä 12 voltin LED-alasvaloja ja ryhmälle sopiva LED-muuntaja. Muuntajia voi tietysti olla useampia, mutta pienelle ryhmälle yksi riittää. Himmennykseen voit valita LED-himmentimen kaukosäätimellä tai vaikkapa rasiapaikkaan rullasäätimen ja tälle triac-himmennettävän LED-muuntajan.

  Kehyksen vaihtoehtona on valkoinen, musta ja harjattu teräs. Kehys kiinnittyy magneetilla ja napsahtaa mukavasti ja helposti paikalleen. Helppo ja nopeaa.

  CRI80 laatua

  Rakentajille, remontoijille

  Pitkäikäinen

  Ei UV- tai IR-säteilyä

  Voit ketjuttaa valaisimet käyttämällä esim. wago-liittimiä tai voit käyttää näille valaisimille suunniteltua kytkentärimaa.

   

  Tekniset tiedot

  Kehys

  Valkoinen, Musta, Harjattu teräs

  Asennusreikä

  60 mm

  Käyttöympäristö

  '-20°…+40°C

  Korkeus

  22 mm

  LED tyyppi

  SMD 2835 Epistar

  Lumen

  510 lm

  Paino

  100 g

  Sertifikaatti

  CE

  Suojausluokka

  IP20

  Takuu

  24 kk

  Teho

  5 W

  Valaisimen halkaisija

  78 mm

  Valaisimen väri

  Valitun kehyksen mukainen

  Valaisukulma

  40°

  Värintoistoindeksi CRI Ra

  80+

  Arvostelut

  1. Santeri (varmistettu kirjoittaja)

   Laadukkaan oloinen tuote jonka asentaminen helppoa.

  2. Osmo (varmistettu kirjoittaja)

   Ostin näitä 6 kappaletta keittiöön korvaamaan vanhat halogenit ja olen ollut tyytyväinen. Tuote on laadukkaan oloinen. Mainittu 60 mm asennusreikä on vähän väljä. Valo pysyy siinä jousilevikkeillä kyllä paikallaan, mutta ruuveja ei voi käyttää. Ohjeistaisin ennemminkin 50 mm reikää. Kehyksen magneetit ovat voimakkaat ja sitä irrottaessa valo tulee mukana ellei paina vastaan. Itse en kutsuisi valoa kovin lämpimäksi ja aluksi vierastin sitä, mutta viikon jälkeen olen jo tottunut, olisin ostanut 2700K mallin jos olisi ollut tarjolla. Kytkentärima kannattaa ostaa samalla, on todellakin hintansa arvoinen. Triac himmennettävä LED-muuntaja 30W 12V riittää hyvin. Olisin ehkä ottanut ennemmin harjatun teräskehyksen valkoisten sijaan, mutta niitä ei ollut tarjolla. Yksi kehyksistä oli naarmuuntunut, mutta asiakaspalvelu toimi, korvaava oli nopeasi postissa. Tarkat mittakuvat saisi lisätä sivulle.

  3. Henri / Ledtek (kauppias)

   Hei. Kiitos Osmo hyvistä vinkeistä! Tehdään parannukset tuotekuvaukseen.

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös