CRI80 LED-kohdevalo 5W 4K himmennettävä 12V

1
(1 tuotearvio)
Saatavilla verkkokaupasta
Tuotetunnus (SKU): LT-SPO5W Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

12 Voltin 5W LED-kohdevalon. Himmennettävissä normaaleilla LED-himmentimillä ja triac LED-muuntajien jälkeen asennettuina. Asennus 60 mm reikään. Valaisimen kokonaiskorkeus on 22 mm. Jätä tämän päälle jonkun verran jäähytilaa. Valaisin on 5 wattinen, joten merkittävästä lämpenemisestä ei ole kyse eikä vaaraa ole. Jäähdytysrivat tykkäävät kun ympärillä on tilaa jäähtyä. Tässä on todella hyvä ja miellyttävä valo. Valon laatu on hyvä ja valon väri on valkoinen 4000K. Muuntaja valitaan ryhmän koon mukaisesti. Eli voit ostaa näitä vaikkapa 4 kpl = 4 x 5W = 20W ja tälle sitten tarvitset yhden LED-muuntajan. Esimerkiksi 1 kpl 30W 12V POS. Voit asentaa näitä 12V halogenien tilalle ja säästät sähköä. Jos sinulla on katossa 12 voltin piikkikanta halogeneja, niin sinulla on siellä 12 voltille johdotus valmiina. Sinun tarvitsee vain ostaa riittävä määrä näitä 12 voltin LED-alasvaloja ja ryhmälle sopiva LED-muuntaja. Muuntajia voi tietysti olla useampia, mutta pienelle ryhmälle yksi riittää. Himmennykseen voit valita LED-himmentimen kaukosäätimellä tai vaikkapa rasiapaikkaan rullasäätimen ja tälle triac-himmennettävän LED-muuntajan.

Kehyksen vaihtoehtona on valkoinen, musta ja harjattu teräs. Kehys kiinnittyy magneetilla ja napsahtaa mukavasti ja helposti paikalleen. Helppo ja nopeaa.

CRI80 laatua

Rakentajille, remontoijille

Pitkäikäinen

Ei UV- tai IR-säteilyä

Voit ketjuttaa valaisimet käyttämällä esim. wago-liittimiä tai voit käyttää näille valaisimille suunniteltua kytkentärimaa.

 

Tekniset tiedot

Kehys Valkoinen, Musta, Harjattu teräs
Valaisimen halkaisija 78 mm
Asennusreikä 60 mm
Korkeus 22 mm
Paino 100 g
Teho 5 W
LED tyyppi SMD 2835 Epistar
Valon väri 4000K valkoinen
Lumen 510 lm
Valaisukulma 40°
Värintoistoindeksi CRI Ra 80+
Suojausluokka IP20
Käyttöympäristö -20°...+40°C
Valaisimen väri Valitun kehyksen mukainen
Takuu 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

1 arvio tuotteelle CRI80 LED-kohdevalo 5W 4K himmennettävä 12V

  1. 1

    kimmo.karvonen

    Loistava LED-valaisin, kun tarvitaan kunnolla valoa esim. WC:n pelikaapissa tai muussa vastaavassa kohteessa. Himmennettävyys on myös plussaa. Milloin tätä 4000K olisi jälleen saatavana?

    • Henri / Ledtek (store manager)

      Kiitos Kimmo! Maaliskuun viimeisellä viikolla on tätä valaisinta varastossa.

Lisää arvio

Katso myös