• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Vihreä LED-nauha
  Ledtek

  Vihreä COB LED-nauha 8W 24V

  Vihreä LED
  Pisteetön
  COB uutuus
  2 m kytkentäjohto

  42.90 

  Varastossa

  SKU: LT-COB48024VITuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, RGB ja RGBW LED-nauhat

  Tuotekuvaus

  Vihreä COB LED-nauha 8W 24V

  Vihreä COB Ledtek LED-nauha. Tämä LED-nauha soveltuu erinomaisesti epäsuoraan valaistukseen, tehostevalaistukseen ja tunnelmavalaistukseen. Valotehon, eli lumeneiden mittaaminen ja ilmoittaminen värillisille LED-nauhoille ei toimi samalla tavalla kuin valkoista valoa tuottavien LED-nauhojen mittaukset. Tälle vihreälle LED-nauhalle lumeneita ilmoitetaan 1115 lm/metri. Tämän LED-nauhan kanssa et tarvitse RGB-ohjainta, normaali himmennin riittää. Tyypillisesti LED-nauhojen ongelmaksi on koettu valon pistemäisyys. Tässä vihreässä COB LED-nauhassa on 480 pientä lediä/metri ja sillä saadaan mukavan yhtenäinen valo.

  Valon laadulla on merkitystä, mutta ei silloin kun puhutaan väri ledeistä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Voimme mitata tämän LED-nauhan CRI arvo, mutta mittari näyttää mitä sattuu. Vihreästä valosta CRI arvon mittaaminen ei kerro mitään merkittävää toisin kuin valkoisen valon mittauksissa.

  CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

  Ledtek vihreä COB LED-nauha

  Vihreällä COB LED-nauhalla saat tehtyä tunnelmavalaistuksen, korostusvalaistuksen tai vaikkapa huomiovalaistuksen. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan toisessa päässä 2-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon. Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. Vihreä COB-nauha ei vaadi RGB tms. ohjainta, sillä tässä on vain + ja – johto. Tämä on ns. yksivärinen LED-nauha, samoin kuin valkoista valoa tuottavat LED-nauhat. Tälle nauhalle käy samat himmentimet kuin valkoisen valon LED-nauhoillekin.

  Tämän COB LED-nauhan leveys on 8 mm, katkaisuväli on 10 cm ja käyttöjännite on 24 volttia. Suojausluokka on IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Silloin kosteusrasite jää alumiiniprofiilin ja kannen ulkopuolelle. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat. Perinteisesti paras liitos tulee juottamalla. Jos käytät liittimiä, niin valitse tälle nauhalle 8 COB LED-liittimet. 8 mm leveä LED-nauha mahtuu kaikkien LED-profiilien sisään. Tarkista LED-profiilin tekniset tiedot, kun valitset profiilia.

  Käyttökohteet:

  • LED-nauha tunnelmavalaistukseen
  • LED-nauha olohuoneeseen
  • Kaappien päälle antamaan yleisvaloa
  • Valokouruihin
  • Verhokotelot
  • Epäsuoravalaistus
  • Yökerhot
  • Ravintolat
  • Ostoskeskukset

  Himmennettävä LED-nauha

  Ledtekin LED-nauhat ovat himmennettäviä. Tälle LED-nauhalle käy samat himmentimet kuin valkoisen valon LED-nauhoillekin. . Sopivan ohjaimen löydät meidän Pro himmentimet tuoteryhmästä ja premium LED-himmentimet tuoteryhmästä.

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan. Himmentimellä saat valot päälle ja pois langattomasti ja tietysti himmennykset. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metri johtoa rullan toisessa päässä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Meiltä löytyy tarvikkeena 2-napaista asennusjohtoa, jos 2 metrin kytkentäjohto ei riitä. Jos käytät nauhan pätkille liittimiä, niin valitse 8 mm COB liittimet.
  Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Tämä LED-nauha on IP20 kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Hyvä profiili tälle nauhalle on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 suorakaide. Tyypillisesti LED-profiilin sisäura on 10 mm tai 12.2 mm.

  LED-himmennin mini vastaanottimella

  LED-himmennin hipaisukytkin

   

  24V 50W muuntaja 5 metrille

  24V 50W muuntaja 5 metrille

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  24 V DC

  IP-luokitus

  IP20

  Värilämpötila (K)

  Vihreä

  Valon väri

  Vihreä

  Värintoistoindeksi

  n/a

  Teho

  8W/m

  Valovirta

  Vihreä 1115 lm/m

  Himmennys

  Himmennettävissä LED-himmentimillä tai himmennettävällä LED-muuntajalla

  LED-valmistaja

  San'an

  LED-määrä

  480 kpl/metri

  Nauhan leveys

  8 mm

  Nauhan korkeus

  2.2 mm

  Katkaisuväli

  10 cm

  Rullan pituus

  5 m

  Suositeltu käyttöympäristö

  Sisätilat

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös