• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  COB RGB LED-nauha
  Ledtek

  RGB COB LED-nauha 15W 24V

  RGB COB
  Pisteetön valo
  Tasainen valo
  Pitkät tuplasuojatut kytkentäjohdot

  61.90 

  Varastossa

  SKU: LT-COBRGB24Tuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, RGB ja RGBW LED-nauhat

  Tuotekuvaus

  RGB COB LED-nauha 15W 24V. Monivärivaloa kotiin ja julkisiin tiloihin

  Pisteetön Ledtek RGB COB moniväri LED-nauha. Valonlaatu on hyvä CRI 90+, mutta tämä ei ole monivärissä ledeissä yhtä merkitsevä seikka kuin valkoisissa ledeissä. Tämä LED-nauha soveltuu erinomaisesti epäsuoraan valaistukseen ja tehostevalaistukseen. Valotehoa on mukavat 800 lm/metri. Tämä on RGB moniväri LED-nauha, jolla saat tehtyä pisteettömän valaistuksen. Tyypillisesti LED-nauhojen ongelmaksi on koettu valon pistemäisyys. RGB COB LED-nauhat tehdään pienillä COB ledeillä ja tässä nauhassa niitä on 840 kpl/metri.

  Valon laadulla on merkitystä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

  CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

  Ledtek RGB COB LED-nauha

  RGB COB LED-nauhalla saat tehtyä RGB moniväriled valaistuksen. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan molemmissa päissä 2-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon. Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. RGB COB LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän muitakin RGB LED-nauhoja. Tämän RGB COB LED-nauhan leveys on 10 mm, katkaisuväli on 2,5 cm ja käyttöjännite on 24 volttia. Suojausluokka on IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Silloin kosteusrasite jää alumiiniprofiilin ja kannen ulkopuolelle. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän RGB COB LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat. Perinteisesti paras liiton tulee juottamalla. Jos käytät liittimiä, niin valitse tälle nauhalle RGB COB LED-liittimet.

  Käyttökohteet:

  • LED-nauha yleisvalaistukseen
  • LED-nauha olohuoneeseen
  • Kaappien päälle antamaan yleisvaloa
  • Valokouruihin
  • Verhokotelot
  • Epäsuoravalaistus
  • Yökerhot
  • Ravintolat
  • Ostoskeskukset

  Himmennettävä LED-nauha

  Ledtekin RGB COB LED-nauhat ovat himmennettäviä. Jotta saat kaikki ominaisuudet käyttöön tästä LED-nauhasta tarvitset oikeanlaisen RGB-ohjaimen. Tämän LED-nauhan leveys on 10 mm ja tässä on 4 johdinta. Sopivan ohjaimen löydät meidän moniväri LED-nauhat tuoteryhmästä ja premium LED-himmentimet tuoteryhmästä.

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja RGB-ohjaimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metri johtoa rullan molemmissa päissä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Tästä LED-nauhasta voit leikata sopivan kokoiset pätkät ja sinulla on valmiina pitkät kytkentäjohdot molemmille pätkille. Et välttämättä tarvitse liittimiä tai juotoksia. Tarvittaessa valitse 10 mm 4 johtoiset RGB COB liittimet.
  Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Tämä LED-nauha on IP20 kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Hyvä profiili on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 suorakaide. Tämän LED-nauhan leveys on 10 mm. Tyypillisesti LED-profiilin sisäura on 10 mm tai 12.2 mm., joten ei ongelmaa tämän LED-nauhan kanssa.

  Mittaustulokset

  Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectri-mittaus

  Lisätään.

   

  Tuotevideo

  YouTube video

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  24V DC

  Suojausluokka

  IP20

  Värilämpötila (K)

  RGB

  Valon väri

  Monivärinen RGB

  Värintoistoindeksi

  90+

  Teho

  15W/metri

  Valovirta

  860 lumen/metri

  Himmennys

  RGB LED-ohjaimella

  LED-valmistaja

  San'an

  LED-määrä

  840 kpl/metri

  Nauhan leveys

  10 mm

  Nauhan korkeus

  2.2 mm

  Katkaisuväli

  10 cm

  Rullan pituus

  5 m

  Suositeltu käyttöympäristö

  Sisätilat

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös