• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED-muuntaja 100W 12V LED-nauhalle
  LED-muuntaja 24V
  LED-muuntajan kuormitus
  LED-muuntaja 100W 12V LED-nauhalle
  LED-muuntaja 24V
  LED-muuntajan kuormitus
  GLP

  GLP GV6 LED-muuntaja 100W 12V

  Laatua
  12V LED-nauhalle
  GV6-sarja

  69.90 

  Varastossa

  SKU: LT-GV6100B12Tuoteosastot: LED Tarvikkeet, LED-muuntajat 12V

  Tuotekuvaus

  LED-muuntaja 100W 12V

  Vesitiviis ja hyvin suojattu LED-muuntaja 100W 12V, joka soveltuu täydellisesti esimerkiksi 12 V DC LED-nauhoille. GV6 sarjan 100 wattinen on hieman pienempi GLSV sarjalaiseen verrattuna. Tämän muuntajan korkeus on ainoastaan 37 mm ja pituutta on 147,5 mm. Tämä soveltuu hyvin keskisuuriin LED-asennuksiin, esimerkiksi keittiön välitilan LED-nauhalle. Turvallisuuteen liittyen tässä on ylikuumenemissuoja, oikosulkusuoja, ylijännitesuoja ja ylikuormasuoja. Näinhän se pitääkin olla!

  Ledien himmentäminen

  Tätä muuntajaa ei voi himmentää, mutta muuntajan ja valonlähteen väliin voit asentaa LED-himmentimen aivan normaalisti. Tämä muuntaja ei vingu, eli tämä muuntaja on äänetön myös himmentimien kanssa. Hyvin useissa LED-muuntajissa on pieni vinkumisominaisuus, kun käytetään LED-himmennintä. Vinkumista tapahtuu silloin kun valotehoa on noin 80% ja se on kyllä ärsyttävä ääni, jos olet tarkkakorvainen. Tämä muuntaja on hiljainen.

  Edut: turvallinen, laatua sopivaan hintaan, huoleton

  Tämä LED-muuntajan teknisten tietojen mukaan tätä ei ole tarkoitettu käytettäväksi ns. no-load modessa, eli kuormittamattomana.

  LED-muuntajan asennus

  Tämä LED-muuntaja soveltuu esimerkiksi 12V DC LED-nauhoille. Teho riittää esimerkiksi noin 9 metrille 9.6W 12V LED-nauhaa. Turvallisuuteen liittyen tässä on ylikuumenemissuoja, oikosulkusuoja, ylijännitesuoja ja ylikuormasuoja. Näistä oikosulku- ja ylikuormasuoja toimivat virrankatkomisperiaatteella. Tarkoittaa sitä, että ongelmatilanteessa LED-muuntaja alkaa katkomaan virtaa ja se tekee valoista välkkyvät. Virrankatkominen jatkuu kunnes vika on poistettu. Ylikuumenemissuoja ja ylijännitesuoja katkaisevat virran 12 voltin puolelta –> valot sammuvat. Valot saadaan päälle kytkemällä virta uudelleen päälle sitten kun muuntaja on päässyt jäähtymään ja/tai ylikuorma on poistettu.

  Vastaavalla tavalla toimivat suojat myös muissa laadukkaissa LED-muuntajissa. Muuntaja jäähdyttää itsensä ympärillä vaihtuvaan ilmaan, eli asenna sellaiseen paikkaan jossa lämmin ilman pääsee sekoittumaan ympärillä olevaan ilmaan. Muuntajaa ei siis kannata sijoittaa tiiviiseen koteloon, jossa ilma ei pääse vaihtumaan. Keittiössä hyvä paikka on esimerkiksi yläkaappien päällä.

  Riittävä LED-muuntajan teho

  Tämän LED-muuntaja maksimiteho on mukavat 100 wattia ja käyttöjännite on 12 volttia. Kun mietit sopivaa muuntajaa LED-asennukseen, niin kannattaa ottaa hieman tehokkaampi LED-muuntaja, kuin mikä maksimikuorma tulee olemaan. Meiltä löytyy hyvä blogiteksti LED-muuntajien valinnasta ja tehoista ja se löytyy tästä.  Tämän muuntajan teho riittää noin 80% kuormalla esimerkiksi:

  Max noin 17 metrin 4.8W 12V LED-nauhalle
  Max noin 9 metrin 9.6W 12V LED-nauhalle
  Max noin 6 metrin 14.4W 12V LED-nauhalle

  Kuten määristä huomaat, niin tyypillisesti tämän tehoiset LED-muuntajat menee LED-nauhan asennuksiin. Sinulla on voi olla eri tehoisia LED-nauhoja yhden muuntajan perässä. Voit tehdä esimerkiksi niin, että sinulla on tämä 100W LED-muuntaja ja 2 tai 3 kpl 1x8A langattomia vastaanottimia ja niiden perässä LED-nauhojen ryhmät nro 1, nro 2 ja nro 3. Näin saat tehtyä 3 ryhmää. Et välttämättä tarvitse erillisiä muuntajia.

   

  Muut tiedot:

  • Roiskevesisuojattu LED-muuntaja
  • Passiivijäähdytys (ei tuuletinta)
  • Sisäänrakennettu aktiivi PFC
  • Johtimet syöttö- ja toisiopuolella
  • Turvallisuuteen liittyen tässä on ylikuormasuoja, oikosulkusuoja, ylijännitesuoja, ylikuumenemissuoja (eli kaikki mitä voi olla)
  • Tätä ole tarkoitettu käytettäväksi ns. no-load modessa, eli kuormittamattomana
  • Voidaan kytkeä jatkuvaan virtaan
  • Soveltuu kuiviin tiloihin, kosteisiin tiloihin ja märkiin tiloihin
  • Soveltuu sisä- ja ulkotilojen LED-asennuksiin

  Mittakuvat ja kytkentäohje:

  LED-muuntajien yleinen turvaetäisyys ympärillä oleviin materiaaleihin on 25 mm yläpuolelle ja sivuille. Kun mietit muuntajan asennuspaikkaa, niin katso että ympärillä on tarpeeksi tilaa. Tämän tehoinen muuntaja lämpenee, jos kuormaa on paljon. Asenna muuntaja sellaiseen paikkaa, jossa muuntajalla on tilaa jäähtyä ja johon pääsee tarpeen tullen katsomaan mikä tilanne. Jos muuntajalle on paikka esimerkiksi huoltoluukun läheisyydessä, niin sittenhän tarkistus on helppo homma.

  Voit lisätä tähän muuntajaan pistotulpan tarvittaessa. Pistotulpat löydät meidän LED-liittimet tuoteryhmästä.

   

  LED-muuntaja 24V

   

  LED-muuntajan kuormitus:

  LED-muuntajan kuormitus

   

  LED-muuntaja CE

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  100-264V AC

  Maksimi teho

  100 W

  Lähtövirta

  8.34 A

  Lähtöjännite

  12V DC

  Tehokerroin

  > 0.96

  Käyttöympäristö

  '-40°C….+60°C

  Mitat

  Pituus 147.5 x Leveys 67.2 x Korkeus 37mm

  Paino

  650 g

  Turvallisuus

  oikosulkusuoja, ylijännitesuoja, ylikuormasuoja, ylikuumenemissuoja

  IP-luokitus

  IP67

  Suojausluokka

  I

  Turvallisuus standardit

  EN 61347-1, EN 61347-2-13

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE, SELV

  Tuotemerkki

  GLP

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös

  Ledtek