Musta LED-alavalo 4000K. Himmennettävä yleisvalo
Musta LED-alavalo 4000K. Himmennettävä yleisvalo
Musta LED-alavalo 4000K. Himmennettävä yleisvalo
Musta LED-alavalo 4000K. Himmennettävä yleisvalo
Musta LED-alavalo 4000K. Himmennettävä yleisvalo
Musta LED-alavalo 4000K. Himmennettävä yleisvalo
Ledtek

CRI90 LED-alasvalo 6W 4K himmennettävä suunnattava MU

28.90 

Varastossa

SKU: LT-AV486W4KBTuoteosastot: LED Valaisimet, LED-alasvalot

Tuotekuvaus

CRI90 LED-alasvalo 6W himmennettävä ja suunnattava musta

CRI90 LED-alasvalo, joka on suunnattavissa 23° kallistuksella ympäriinsä. Valaisin pyörii kuvun sisällä aivan miten haluat. Valaisimen alumiinirunko mahdollistaa asennuksen suoraan eristeitä vasten. Tämä valaisin ei vaadi turvaetäisyyksiä. Voit luoda tyylikkään ja modernin yleisvalaistuksen niin uudiskohteisiin, kuin remonttikohteisiinkin. CRI90 ledin ansiosta valon laatu on erinomainen ja valon väri on miellyttävä luonnonvalkoinen 4000K. Erinomainen valonlaadun ansiosta iho näyttää luonnolliselta, vaatteiden väri näkyy oikein ja tilassa on muutenkin miellyttävää olla. Valonlaadulla on suuri merkitys viihtyvyyteen! Edellä mainittujen tärkeiden ominaisuuksien lisäksi tämä valaisin on himmennettävissä valonsäätimellä. Esimerkiksi ABB, Schneider tai Ensto. Jokaisen valaisimen mukana tulee oma liitäntälaite (eli muuntaja) ja se on varustettuna tupla L & N liittimillä. Tämän ansiosta valaisimet on helppo ketjuttaa. Tämä tekee valaisinten asentamisesta nopeampaa ja miellyttävämpää. Ammattiasentajat arvostavat! Valoteho 3000K = 450 lumenia.

 

LED-alasvalo 230V

LED-alasvalo

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.

Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti kotona, valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla. Hyvinvointi lisääntyy. Korkea valonlaatu on vähän niin kuin nopea nettiyhteys. Siihen kun tottuu, niin et halua enää vaihtaa huonompaan.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-alasvalon värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

Himmennettävä LED-alasvalo

Ledtekin LED-alasvalot ovat himmennettäviä. Tämän valaisimen mukana tulee triac-himmennettävä pieni muuntaja ja sitä voi himmentää valonsäätimellä. Valaisin on tarkoitettu toimivaksi mukana tulevalla muuntajalla ja vain sillä. Emme suosittele, että ostat yhden suuritehoisen muuntajan ja kytket kaikki valaisimet sen perään. Siinä ei yleensä tule onnistumista.

Himmennykseen tarvitset oikeanlaisen valonsäätimen (LED-himmentimen), eli himmennyssignaali tulee muuntajan etupuolelta. Voit himmentää valot 10 % – 100 % välillä. Valaisimen muuntaja ei surise tai vingu himmennettäessä, eikä valo värise. Oikein valittu valonsäädinkään ei pidä mitään ääntä. Hyviä valonsäätimiä löytyy esimerkiksi ABB:lta ja Schneiderilta.

LED-himmennin AC valkoinen 

Schneider Exxact 315

ABB 2-100 VA Jussi

ABB 2-100 VA Impressivo 

 

Mitä tarvitset asennukseen?

LED-alasvalojen lisäksi et välttämättä tarvitse mitään muuta kuin asentajan. Näitä LED-valaisimia voi käyttää ilman himmennintä tavallisella valokytkimellä päälle/pois. Jos on remonttikohde, niin tarkista että katossa on valmiina MMJ-johdotus. Jos kyseessä on uudiskohde, niin sinne tehdään oikeanlainen johdotus ja valonsäätimeksi joko himmennin tai vain kytkimet. Valonsäätimien kehyksiksi löytyy hyvin vaihtoehtoja valkoisista matta mustiin.

LED-alasvalo himmennettävä

Turvallisuus

Turvallisuuden kannalta tärkein osa on turvallinen LED-muuntaja ja tästä valaisimesta se löytyy. Tämän alasvalon LED-muuntaja on CE hyväksytty ja läpäisee vaaditut turvallisuusstandardit. Muuntajassa on tupla L&N liittimet ja tämän johdosta asennus on helppoa ja nopeaa. Tuplakytkentöjen lisäksi kytkentäboksissa on vedonpoistokansi MMJ-johdolle. Asentajat arvostavat helppoutta ja asennusnopeutta.

Käyttökohteet

Keittiö, ruokailutila, saarekkeen päälle, olohuone, makuuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, käytävä, aula, WC, tekninen tila, vaatehuone, pesuhuone

CRI90, parasta laatua

Rakentajille, remontoijille

Pitkäikäinen

Ei UV- tai IR-säteilyä

Mitä jos hajoaa?

Valaisin ja muuntaja on vaihdettavissa. Valaisimen sisältä ei voi vaihtaa ledejä. Tai tietysti voi, mutta se ei ole kannattavaa. Valaisimen ja muuntajan välissä on pikaliitin, joten on helppo vaihtaa toinen. Vuodesta 2009 lähtien hyvin harvoin itse LED-alasvalossa on ollut vikoja. Joskus on ollut jotain väpätystä ja siihen auttoi valaisimen vaihto. Jos valaisin ei syty ollenkaan, niin yleensä syy on muuntajassa ja tähän auttaa muuntajan vaihto. Helppo homma.

Tekniset tiedot mukana tulevalle pienelle LED-muuntajalle:

Käyttöjännite: 200-240V AC
Tulotaajuus: 50 Hz
Lähtövirta 135 mA
Lähtöjännite: 25-38 V DC +-5 %
Tehokerroin: ≥ 0.9
Koko: P120 x L40 x K25 mm
Paino: 80 g
Tupla L & N pikaliittimet + vedonpoistokansi
Käyttöympäristö: -20…+40°C

Suojaluokka: II SELV
Suojausluokka: IP20 (ei vesisuojausta)
Suojaus: Oikosulkusuoja, ylikuormitussuoja
CE testattu
CE-EMC testattu
RoHS

Himmennettävissä TRIAC himmentimellä leading edge ja trailing edge.

LED-alasvalo himmennettävä

LED-alasvalo himmennettävä

Paketin sisältö

1 x LED-alasvalo, 1 kpl muuntaja, kytkentäohje

Tekniset tiedot

Valon väri

4000K luonnonvalkoinen

Lumen

580

Valaisukulma

60°

Värintoistoindeksi

90+

Valaisimen halkaisija

90 mm

Valaisimen väri

Musta

LED tyyppi

COB

Asennusreikä

68 mm

Käyttöympäristö

'-20°…+40°C

Suojausluokka

IP20, IP54

Korkeus

48 mm

Paino

290 g

Teho

6 W

Takuu

24 kk

Sertifikaatti

CE

Tuotemerkki

Ledtek

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso myös