LED-nauhat KESÄ-ALE
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
CCT LED-nauha
Ledtek

CCT LED-nauhan himmennin 12-24V

39.90 

Varastossa

SKU: LT-CCTSET3x5ATuoteosastot: LED Tarvikkeet, LED-himmentimet, LED-himmentimet pro

Tuotekuvaus

CCT LED-himmennin 12-24V

Tyylikäs CCT LED-nauhan LED-himmennin RF-kaukosäätimellä ja vastaanottimella. Kosketusrullalla saat säädettyä valon värisävyn kylmästä lämpimään ja pikanäppäimillä himmennykset.

Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Vastaanottimen ruuviliittimet ja se on helppo kytkeä muuntajan ja LED-nauhan väliin. Pehmeä kirkastuminen kun valot sytytetään ja pehmeä himmentyminen kun valot sammutetaan. Kaukosäädin on skandinaavisen tyylikäs ja siinä on hyvä painiketuntuma.

12-24V DC, eli käytännössä soveltuu kaikille 12 voltin ja 24 voltin ledeille. Tämä soveltuu hyvin CCT LED-nauhan ohjaukseen. Laite toimii radiotaajuuksilla (RF), eli kaukosäädin ja vastaanotin eivät vaadi näköyhteyttä.

Värisemätön himmennys

Hyvälaatuisen himmentimen himmennys on värisemätön ja se tästä löytyy. Tässä paketissa on 1 kaukosäädin ja 1 vastaanotin. Näissä on sisäänrakennettuna ominaisuus, joka mahdollistaa useamman vastaanottimen ohjauksen yhdellä kaukosäätimellä. Tämän setin kaukosäätimiä ja vastaanottimia ei saa meiltä erikseen, vaan ne tulee aina paketissa 1 + 1. Mukana tulee ohje, jossa helpot ohjeet myös lisävastaanottimien paritukselle.

Vastaanottimessa on muisti

Erittäin tärkeä ominaisuus on muistitoiminto, eli vastaanotin muistaa viimeisen himmennystason päävirrankatkaisun jälkeen. Toimii myös ns. päävirran katkaisu ratkaisussa, jossa valot ovat päällä –> päävirta katkaistaan –> päävirta takaisin päälle –> valot syttyvät ja ovat sillä voimakkuudella mihin valot jätettiin ennen päävirran katkaisua.

Päävirrankatkaisu tapahtuu, kun käyttää normaalia valokytkintä. Eli tämä muistilla toimiva himmennin & vastaanotin on hyvä lisävaruste saunan valaistuspaketeille. Voit käyttää valoja päälle/pois normaalisti valokytkimestä ja säädä tällä himmentimellä valo tarvittaessa esim. 80%:iin. Kaukosäädin kaappiin ja valo pysyy aina 80%:ssa. Jos joskus tarvitset enemmän tai vähemmän valoa, niin ei muuta kuin kaukosäätimellä pieni säätö. Helppo homma!

Tämän lisäksi kaukosäätimessä on kaksi muistipaikkaa, joihin voit tallentaa himmennyksen tason ja valon värin. Kaukosäätimen pikanäppäimet S1 ja S2.

 

Pakkauksen sisältö

Kaukosäädin 1 kpl
Vastaanotin 1 kpl
Ohje 1 kpl

Tekniset tiedot

Käyttöjännite

12-24 V DC

Lähtöteho

3 x 5A

Suojausluokka

IP20

Suositeltu käyttöympäristö

Sisätilat

Vastaanottimen koko

Pituus 145 mm x leveys 47 mm x korkeus 17 mm

Kaukosäätimen koko

Pituus 120 mm x leveys 50 mm x korkeus 18 mm

RF taajuus

433.92MHz

RF toimintasäde

Yli 15 metriä avoimessa tilassa (kaukosäätimen ja vastaanottimen etäisyys)

Käyttöympäristö

'-30° … 80°C

Muisti

joka muistaa viimeksi päällä olleen ohjelman vaikka päävirta katkaistaan

Kytkentä

Takuu

24 kk

Sertifikaatti

CE

Tuotemerkki

Ledtek

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso myös