• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  RGBW LED-nauha
  RGBW LED-nauha
  RGBW LED-nauha
  RGBW LED-nauha
  RGBW LED-nauha
  RGBW LED-nauha
  RGBW LED-nauha
  RGBW LED-nauha
  Ledtek

  RGBW LED-nauha 10W 12V 4000K sivutaittuva

  RGBW
  Sivutaittuva

  49.90 

  Varastossa

  SKU: LT-RGBW4K12SITTuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, RGB ja RGBW LED-nauhat

  Tuotekuvaus

  RGBW LED-nauha 10W 12V 4000K sivutaittuva. Laadukasta monivärivaloa sivutaivutusta vaativiin projekteihin

  RGBW moniväri + 4000K LED-nauha. Valonlaatu on hyvä CRI 80+. Tämä LED-nauha soveltuu erinomaisesti epäsuoraan valaistukseen ja tehostevalaistukseen. Valotehoa on mukavat 506 lm/metri. Tämä on RGB moniväri + 4000K luonnonvalkoinen LED-nauha, joka taittuu sivuttaissuunnassa. Normaalit LED-nauhat eivät taitu vasemmalle ja oikealle, kuten tämä LED-nauha. Tässä RGBW LED-nauhassa on 42 SMD RGBW lediä/metri.

  Valon laadulla on merkitystä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

  CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

  Ledtek RGBW LED-nauha

  RGBW LED-nauhalla saat tehtyä RGB moniväri valaistuksen ja luonnonvalkoisen valaistuksen. RGBW nauhan W tarkoittaa valkoista ja sitä, että saat värien lisäksi samasta nauhasta laadukkaan valkoisen valon. Tämän nauhan valkoinen valo on 4000K luonnonvalkoinen. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan toisessa päässä 1-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon (liitoksesta tulisi iso möykky, sillä RGBW nauhassa on 5 johdinta). Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. RGBW LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän muitakin LED-nauhoja, mutta tarvitset tähän oikean säätimen. RGBW nauhalle säädin on RGBW säädin. Tämän RGBW LED-nauhan leveys on 12 mm, katkaisuväli on 5 cm ja käyttöjännite on 12 volttia. Suojausluokka on IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Silloin kosteusrasite jää alumiiniprofiilin ja kannen ulkopuolelle. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän RGB LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat. Perinteisesti paras liiton tulee juottamalla. Jos käytät liittimiä, niin valitse tälle nauhalle RGBW SMD LED-liittimet. 12 mm leveä LED-nauha ei mahdu kaikkien LED-profiilien sisään. Esimerkiksi 1616 kulmalistaan mahtuu max. 10 mm nauhat. 1707 profiilin sisäura on 12,2 mm. Tarkista LED-profiilin tekniset tiedot, kun valitset profiilia. Tietysti kun tässä on kyseessä sivutaittuva nauha, niin eipä tätä taideta asentaa profiilin sisään.

  Käyttökohteet:

  • LED-nauha yleisvalaistukseen
  • LED-nauha olohuoneeseen
  • Kaappien päälle antamaan yleisvaloa
  • Valokouruihin
  • Verhokotelot
  • Epäsuoravalaistus
  • Yökerhot
  • Ravintolat
  • Ostoskeskukset

  Himmennettävä LED-nauha

  Ledtekin RGBW LED-nauhat ovat himmennettäviä. Jotta saat kaikki ominaisuudet käyttöön tästä LED-nauhasta tarvitset oikeanlaisen RGBW -ohjaimen. Tämä LED-nauha on 12 mm leveä ja tässä on 5 johtoa. Sopivan ohjaimen löydät meidän moniväri LED-nauhat tuoteryhmästä ja premium LED-himmentimet tuoteryhmästä.

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja RGBW -ohjaimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on metri johtoa rullan toisessa päässä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Meiltä löytyy tarvikkeena RGBW johtoa, jota voit käyttää tälle nauhalle. Jos käytät nauhan pätkille liittimiä, niin valitse 12 mm 5 johtoiset RGBW SMD liittimet.
  Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Tämä LED-nauha on IP20 kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Hyvä profiili tälle nauhalle on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 suorakaide. Tyypillisesti LED-profiilin sisäura on 10 mm tai 12.2 mm.

   

  RGBW vastaanotin + kaukosäädin. Hyvä perus himmennin RGBW:lle.

   

  12V 75W muuntaja 5 metrille

  12V 50W muuntaja 2 metrille

   

  Premium sarjan vastaanottimet ja säätimet valitaan tarpeen mukaan. Voit yhdistellä vastaanottimia ja säätimiä tarpeen mukaan. Voit ohjata yhdellä kaukosäätimellä useampaa vastaanotinta ja yksi vastaanotin pystyy ottamaan komentoja useammalta säätimeltä.

  Premium sarjan 4x5W vastaanotin

  4x5A vastaanottimelle RGBW kaukosäädin

  4x5A vastaanottimelle RGBW kaukosäädin

  4x5A vastaanottimelle RGBW touch paneeli

   

  Mittaustulokset

  Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectri-mittaus

  Tekniset tiedot

  Käyttöjännite

  12 V DC

  Suojausluokka

  IP20

  Värilämpötila (K)

  4000 K, RGB

  Valon väri

  Monivärinen RGB, Neutraali valkoinen

  Värintoistoindeksi

  80+

  Teho

  10.8W/metri

  Valovirta

  506 lumenia/metri

  Himmennys

  RGBW LED-ohjaimella

  LED-valmistaja

  San'an

  LED-määrä

  42 kpl/metri

  Nauhan leveys

  12 mm

  Nauhan korkeus

  2.2 mm

  Katkaisuväli

  5 cm

  Rullan pituus

  5 m

  Suositeltu käyttöympäristö

  Sisätilat

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös