CRI90 LED-nauha 3000K 9.6W 12V

3
(3 tuotearviota)
Edullinen
Tiheät ledit
Lämmintä valoa
23,80 
ALE 15%
Norm. 28,00 
Kampanjahinta on voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-96123K Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

CRI90 LED-nauha 3000K 9.6W 12V

KEVÄT-ALE

Uusi erä ja tässä on CRI90 valonlaatu, eli erinomainen! Edullinen LED-nauha ja tämä LED-nauha soveltuu hieman enemmän valoa vaativiin kohteisiin. Valon väri on 3000K lämmin valkoinen ja valon laatu on CRI90+ (erinomainen). Tämä LED-nauha sopii  sellaiseen projektiin, jossa edullinen hinta on tärkein kriteeri. Ledejä on 120 kpl/metri ja tällä saadaan hyvä LED-nauha valaistus. 120 kpl/metri tarkoittaa kuutta lediä/5 cm ja sillä saadaan hyvä yhtenäinen valo. Tämä LED-nauha sopii hyvin keittiön välitilan valaisuun, sillä tällä saadaan lähes pisteetön valaistus ja kohtuullisen hyvä valoteho sopivalla hinnalla. Keittiön kaappien päälle ja myös muihin kohteisiin tämä sopii hyvin, kun halutaan tunnelmatehoa enemmän valotehoa. Keittiössä sokkeliin tämä on jo liian tehokas. Tämän nauhan katkaisuväli on 2.5 cm.

Tässä uudessa erässä on 1 metrin asennusjohto rullan toisessa päässä! Tämä helpottaa asennusta merkittävästi. Ledtek laatua

Käyttökohteet tälle LED-nauhalle

 • LED-nauha keittiön välitilaan
 • LED-nauha tunnelmavalaistukseen
 • LED-nauha epäsuoraan valaistukseen
 • Portaisiin käsijohteen taakse ja askelmiin
 • Hyllyjen ja tasojen valaisuun
 • Keittiössä kaappien päälle tunnelmavaloksi
 • Valokouruihin
 • Epäsuoravalaistus
 • Verhokotelot

LED-nauhan asennus

LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja mahdollisesti himmentimen. Tässä LED-nauhassa on 5 metriä lediä ja rullan toisessa päässä on 1 m johtoa. Viiden metrin rullasta voit katkaista sopivan pituisen nauhan asennukseen. Kytkentään lisäjohtoa löytyy tästä. Tiheä leditys tarkoittaa sitä, että liittimiä tämän LED-nauhan kanssa ei voi käyttää. Ledit on niin lähellä katkaisukohtaa, että liittimien kansia ei saa puristettua kiinni. Ainoa vaihtoehto lisäliitoksille on tehdä juotoksia. LED-nauhan juotkset on helppo tehdä, jos on kolvauskokemusta.

Yleensä LED-nauhan asennuksiin valitaan myös LED-alumiiniprofiilit ja suosittelemmekin tämän LED-nauhan asennusta LED-profiilin kanssa tai jonkun muun metallisen alustan päälle. Jos teet keittiön välitilan valaistusta, niin suosittuja profiileja ovat esimerkiksi 1707, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 ja 2310 valkoinen.

 

Pakkauksen sisältö

1 kpl 5 metrin LED-nauha, jonka toisessa päässä on 1 metri asennusjohtoa.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite 12 V DC
Himmennys Himmennettävissä LED-himmentimillä tai himmennettävällä LED-muuntajalla
Suojausluokka IP20
Suositeltu käyttöympäristö Sisätilat
Värilämpö 3000 K
LED-valmistaja San'an
LED-määrä 120 kpl/metri
Teho 9.6W/m
Valovirta 700 lm/metri
Värintoistoindeksi 90+
Nauhan leveys 8 mm
Nauhan korkeus 1.4 mm
Katkaisuväli 2.5 cm
Rullan pituus 5 m
Takuu 12 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

3 arviota tuotteelle CRI90 LED-nauha 3000K 9.6W 12V

 1. 3

  Tuomas (varmistettu kirjoittaja)

  Vaihdoin vanhat keltaantuneet ledinauhat näihin. Ero kirkkaudessa oli merkittävä, jopa ehkä liian kirkas. Mutta nyt näkee.

  • Henri / Ledtek (store manager)

   Kiitos Tuomas. Se on varmasti juuri näin. Silmä kun on tottunut tiettyyn kirkkauteen, niin uusi voi tuntua hyvinkin kirkkaalta.

 2. 3

  Risto (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote, ainoa pieni miinus kun on kytkentäjohdot vain toisessa päässä joten ilman kolvaamista ei tee kuin yhden valaisimen per nauha. Toisaalta monet nauhat on selkeästi kalliimpia.

 3. 3

  Petri J. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Katso myös