• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  Ledtek

  CRI90 LED-alasvalo 6W 3K himmennettävä suunnattava VA

  3000K CRI90
  Suunnattava
  Himmennettävä
  Ei vaadi turvaetäisyyttä

  28.90 

  Varastossa

  SKU: LT-486W3KVATuoteosastot: LED Valaisimet, LED-alasvalot

  Tuotekuvaus

  CRI90 LED-alasvalo 6W himmennettävä ja suunnattava 3000K

  CRI90 LED-alasvalo, joka on suunnattavissa 23° kallistuksella ympäriinsä. Valaisin pyörii kuvun sisällä aivan miten haluat. Valaisimen alumiinirunko mahdollistaa asennuksen suoraan eristeitä vasten. Tämä valaisin ei vaadi turvaetäisyyksiä. Voit luoda tyylikkään ja modernin yleisvalaistuksen niin uudiskohteisiin, kuin remonttikohteisiinkin. CRI90 ledin ansiosta valon laatu on erinomainen ja valon väri on miellyttävä lämmin valkoinen 3000K. Erinomainen valonlaadun ansiosta iho näyttää luonnolliselta, vaatteiden väri näkyy oikein ja tilassa on muutenkin miellyttävää olla. Valonlaadulla on suuri merkitys viihtyvyyteen! Edellä mainittujen tärkeiden ominaisuuksien lisäksi tämä valaisin on himmennettävissä valonsäätimellä. Esimerkiksi ABB, Schneider tai Ensto. Jokaisen valaisimen mukana tulee oma liitäntälaite (eli muuntaja) ja se on varustettuna tupla L & N liittimillä. Tämän ansiosta valaisimet on helppo ketjuttaa. Tämä tekee valaisinten asentamisesta nopeampaa ja miellyttävämpää. Ammattiasentajat arvostavat! Valoteho 3000K = 450 lumenia.

   

  LED-alasvalo 230V

  LED-alasvalo

  Valon laadulla on merkitystä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.

  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti kotona, valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla. Hyvinvointi lisääntyy. Korkea valonlaatu on vähän niin kuin nopea nettiyhteys. Siihen kun tottuu, niin et halua enää vaihtaa huonompaan.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-alasvalon värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

  Himmennettävä LED-alasvalo

  Ledtekin LED-alasvalot ovat himmennettäviä. Tämän valaisimen mukana tulee triac-himmennettävä pieni muuntaja ja sitä voi himmentää valonsäätimellä. Valaisin on tarkoitettu toimivaksi mukana tulevalla muuntajalla ja vain sillä. Emme suosittele, että ostat yhden suuritehoisen muuntajan ja kytket kaikki valaisimet sen perään. Siinä ei yleensä tule onnistumista.

  Himmennykseen tarvitset oikeanlaisen valonsäätimen (LED-himmentimen), eli himmennyssignaali tulee muuntajan etupuolelta. Voit himmentää valot 10 % – 100 % välillä. Valaisimen muuntaja ei surise tai vingu himmennettäessä, eikä valo värise. Oikein valittu valonsäädinkään ei pidä mitään ääntä. Hyviä valonsäätimiä löytyy esimerkiksi ABB:lta ja Schneiderilta.

  LED-himmennin AC valkoinen 

  Schneider Exxact 315

  ABB 2-100 VA Jussi

  ABB 2-100 VA Impressivo 

   

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-alasvalojen lisäksi et välttämättä tarvitse mitään muuta kuin asentajan. Näitä LED-valaisimia voi käyttää ilman himmennintä tavallisella valokytkimellä päälle/pois. Jos on remonttikohde, niin tarkista että katossa on valmiina MMJ-johdotus. Jos kyseessä on uudiskohde, niin sinne tehdään oikeanlainen johdotus ja valonsäätimeksi joko himmennin tai vain kytkimet. Valonsäätimien kehyksiksi löytyy hyvin vaihtoehtoja valkoisista matta mustiin.

  LED-alasvalo himmennettävä

  Turvallisuus

  Turvallisuuden kannalta tärkein osa on turvallinen LED-muuntaja ja tästä valaisimesta se löytyy. Tämän alasvalon LED-muuntaja on CE hyväksytty ja läpäisee vaaditut turvallisuusstandardit. Muuntajassa on tupla L&N liittimet ja tämän johdosta asennus on helppoa ja nopeaa. Tuplakytkentöjen lisäksi kytkentäboksissa on vedonpoistokansi MMJ-johdolle. Asentajat arvostavat helppoutta ja asennusnopeutta.

  Käyttökohteet

  Keittiö, ruokailutila, saarekkeen päälle, olohuone, makuuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, käytävä, aula, WC, tekninen tila, vaatehuone, pesuhuone

  CRI90, parasta laatua

  Rakentajille, remontoijille

  Pitkäikäinen

  Ei UV- tai IR-säteilyä

  Mitä jos hajoaa?

  Valaisin ja muuntaja on vaihdettavissa. Valaisimen sisältä ei voi vaihtaa ledejä. Tai tietysti voi, mutta se ei ole kannattavaa. Valaisimen ja muuntajan välissä on pikaliitin, joten on helppo vaihtaa toinen. Vuodesta 2009 lähtien hyvin harvoin itse LED-alasvalossa on ollut vikoja. Joskus on ollut jotain väpätystä ja siihen auttoi valaisimen vaihto. Jos valaisin ei syty ollenkaan, niin yleensä syy on muuntajassa ja tähän auttaa muuntajan vaihto. Helppo homma.

  Tekniset tiedot mukana tulevalle pienelle LED-muuntajalle:

  Käyttöjännite: 200-240V AC
  Tulotaajuus: 50 Hz
  Lähtövirta 135 mA
  Lähtöjännite: 25-38 V DC +-5 %
  Tehokerroin: ≥ 0.9
  Koko: P120 x L40 x K25 mm
  Paino: 80 g
  Tupla L & N pikaliittimet + vedonpoistokansi
  Käyttöympäristö: -20…+40°C

  Suojaluokka: II SELV
  Suojausluokka: IP20 (ei vesisuojausta)
  Suojaus: Oikosulkusuoja, ylikuormitussuoja
  CE testattu
  CE-EMC testattu
  RoHS

  Himmennettävissä TRIAC himmentimellä leading edge ja trailing edge.

  LED-alasvalo himmennettävä

  LED-alasvalo himmennettävä

  Paketin sisältö

  1 x LED-alasvalo, 1 kpl muuntaja, kytkentäohje

  Tekniset tiedot

  Valon väri
  Lumen

  450

  Valaisukulma

  60°

  Valaisimen halkaisija

  90 mm

  Valaisimen väri

  Valkoinen

  LED tyyppi

  COB

  Asennusreikä

  68 mm

  Käyttöympäristö

  -20°C…+40°C

  Suojausluokka

  IP20, IP54

  Korkeus

  48 mm

  Paino

  290 g

  Teho

  6 W

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös

  Ledtek