• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  LED-alasvalo himmennettävä
  Ledtek

  CRI90 LED-alasvalo 10W himmennettävä

  4000K
  CRI90
  Tehokas
  Himmennettävä

  28.90 

  Varasto vähissä

  SKU: LT-AV10W4KTuoteosastot: LED Valaisimet, LED-alasvalot

  Tuotekuvaus

  CRI90 LED-alasvalo 10W himmennettävä

  CRI90 LED-alasvalo, jossa on paljon valotehoa ja valaisin on himmennettävä. Alumiinirunkoinen ja kohtuullisen matala yleisvalo, jonka korkeus on 39,5 mm. Voit luoda tyylikkään ja modernin yleisvalaistuksen niin uudiskohteisiin, kuin remonttikohteisiinkin. CRI90 ledien ansiosta valon laatu on erinomainen ja valon väri on miellyttävän moderni luonnonvalkoinen 4000K. Erinomaisen valonlaadun ansiosta iho näyttää luonnolliselta, vaatteiden väri näkyy oikein ja tilassa on muutenkin miellyttävää olla. Valonlaadulla on suuri merkitys viihtyvyyteen! Edellä mainittujen tärkeiden ominaisuuksien lisäksi tämä valaisin on himmennettävissä valonsäätimellä. Esimerkiksi ABB, Schneider tai Ensto. Jokaisen valaisimen mukana tulee oma pieni liitäntälaite (eli muuntaja) ja siinä on tupla L, N ja suojajohdin liittimet ja vedonpoistimella varustettu kansi. Tupla L,N ja suojajohdin liittimien ansiosta valaisinryhmän ketjutus on helpompaa ja nopeampaa. Ammattiasentajat arvostavat! Valoteho 650 lumenia.

   

  LED-alasvalo himmennettävä

  LED-alasvalo himmennettävä

  Valon laadulla on merkitystä

  Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.

  Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti kotona, valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla. Hyvinvointi lisääntyy. Korkea valonlaatu on vähän niin kuin nopea nettiyhteys. Siihen kun tottuu, niin et halua enää vaihtaa huonompaan.

  CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-alasvalon värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

  Himmennettävä LED-alasvalo

  Ledtekin LED-alasvalot ovat himmennettäviä. Tämän valaisimen mukana tulee triac-himmennettävä pieni muuntaja ja sitä voi himmentää valonsäätimellä. Valaisin on tarkoitettu toimivaksi mukana tulevalla muuntajalla ja vain sillä. Emme suosittele, että vaihdat näiden muuntajien tilalle yhden suuritehoisen muuntajan ja kytket kaikki valaisimet sen perään. Siinä ei yleensä tule onnistumista.

  Himmennykseen tarvitset oikeanlaisen valonsäätimen (LED-himmentimen), eli himmennyssignaali tulee muuntajan etupuolelta. Voit himmentää valot 10 % – 100 % välillä. Valaisimen muuntaja ei surise tai vingu himmennettäessä, eikä valo värise. Oikein valittu valonsäädinkään ei pidä mitään ääntä. Hyviä valonsäätimiä löytyy esimerkiksi ABB:lta ja Schneiderilta ja nykyään näihin löytyy peitelevyjä useilla eri väreillä. Löytyy mm. valkoisia, matta mustia ja hopeita.

  LED-himmennin AC valkoinen 

  Schneider Exxact 315

  ABB 2-100 VA Jussi

  ABB 2-100 VA Impressivo 

   

  Mitä tarvitset asennukseen?

  LED-alasvalojen lisäksi et välttämättä tarvitse mitään muuta kuin valtuutetun sähköasentajan. Näitä LED-valaisimia voi käyttää ilman himmennintä tavallisella valokytkimellä päälle/pois. Jos on remonttikohde, niin tarkista että katossa on valmiina MMJ-johdotus AC230V valaisimille. Jos kyseessä on uudiskohde, niin sinne tehdään oikeanlainen johdotus ja valonsäätimeksi voit valita joko himmentimen tai kytkimet. Valonsäätimien kehyksiksi löytyy hyvin vaihtoehtoja valkoisista matta mustiin. Turvaetäisyydet minimissään 25 mm sivuille, valaisimen päälle ja 50 mm valaisimen ja muuntajan väliin, jotta valaisin saa tarpeeksi tilaa jäähtyä.

  LED-alasvalo himmennettävä

  LED-alasvalo himmennettävä

  Turvallisuus

  Turvallisuuden kannalta tärkein osa on turvallinen LED-muuntaja ja tästä valaisimesta se löytyy. Tämän alasvalon LED-muuntaja on CE hyväksytty ja läpäisee vaaditut turvallisuusstandardit. Muuntajassa on vedonpoistokansi, jolla asennusjohto puristuu kiinni.

  Käyttökohteet

  Keittiö, ruokailutila, saarekkeen päälle, olohuone, makuuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, käytävä, aula, WC, tekninen tila, vaatehuone, pesuhuone

  CRI90, parasta laatua

  Rakentajille, remontoijille

  Pitkäikäinen

  Ei UV- tai IR-säteilyä

  Ei sisällä elohopeaa tai muita haitallisia materiaaleja

  Mitä jos hajoaa?

  Valaisin ja muuntaja on vaihdettavissa. Valaisimen sisältä ei voi vaihtaa ledejä. Tai tietysti voi, mutta se ei ole kannattavaa. Valaisimen ja muuntajan välissä on pikaliitin, joten on helppo vaihtaa toinen. Vuodesta 2009 lähtien hyvin harvoin itse LED-alasvalossa on ollut vikoja. Joskus on ollut jotain väpätystä ja siihen auttoi valaisimen vaihto. Jos valaisin ei syty ollenkaan, niin yleensä syy on muuntajassa ja tähän auttaa muuntajan vaihto. Helppo homma.

  Tekniset tiedot mukana tulevalle pienelle LED-muuntajalle:

  Käyttöjännite: 200-240V AC
  Tulotaajuus: 50 Hz
  Lähtövirta 250 mA
  Teho: 10W
  Lähtöjännite: 23-40 V DC +-5 %
  Tehokerroin: ≥ 0.9
  Koko: P110 x L45 x K24 mm
  Paino: 80 g
  Vedonpoistokansi
  Tupla L & N & suojajohdin ruuviliittimet 0,75 – 1,5 mm2
  Käyttöympäristö: -20…+40°C

  Suojaluokka: II SELV
  Suojausluokka: IP20 (ei vesisuojausta)
  Suojaus: Oikosulkusuoja, ylikuormitussuoja
  CE testattu
  RoHS
  SELV

  Himmennettävissä TRIAC himmentimellä leading edge ja trailing edge.

  Paketin sisältö

  1 x LED-alasvalo, 1 kpl muuntaja, kytkentäohje

  Tekniset tiedot

  Valaisimen halkaisija

  85 mm

  Asennusreikä

  70-75 mm

  Korkeus

  39 mm

  Paino

  210 g

  Teho

  10 W

  LED tyyppi

  2835 SMD

  Värilämpötila (K)

  4000 K

  Valon väri

  Neutraali valkoinen

  Lumen

  650 lm

  Valaisukulma

  90°

  Värintoistoindeksi

  90+

  Suojausluokka

  IP20

  Käyttöympäristö

  '-20°…+40°C

  Valaisimen väri

  Valkoinen

  Takuu

  24 kk

  Sertifikaatti

  CE

  Tuotemerkki

  Ledtek

  Arvostelut

  Arviot

  Arvosteluja ei vielä ole

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  Katso myös

  Ledtek