• Valitse kieli / Select language
 • Nopea toimitus 1-4 arkipäivää varastotuotteille

  LED-muuntajien vertailu

  Mitä eroa LED-muuntajissa voi olla?

  Tämä GLP:n LED-muuntaja on ihan okay. Toimii ja tekee mitä lupaa ja mikä tärkeintä täyttää turvallisuusvaatimukset. Voit käyttää 12 voltin ledeille – esimerkiksi LED-nauhalle ja 12 voltin LED-alasvaloille. Matala design – korkeutta laitteella on vain 16 mm. Vinkuu ikävästi, jos tämän perään laittaa LED-himmentimen. Äänetön, jos et käytä himmennintä. HINTA ON HALPA!

   

   

  GLP:n 30 wattista laadukkaampi on tämä POS:n LED-muuntaja. Tämän perään voit laittaa himmentimen, mutta tässäkin on hieman vinkumisominaisuutta. Vinkuminen ei kuitenkaan ole niin merkittävää kuin GLP:n kanssa. Jos sinulla on haulikkoampujan korvat, niin et kuule mitään. Jos asennat tämän LED-muuntajan jonnekin kauas paneloinnin päälle, niin et kuule mitään. Käsituntumalta tämä on laadukkaampi kuin edellä esitelty GLP:n LED-muuntaja.

   

   

   

  Hiljaisuutta vaativalle suosittelemme GLP:n MOSO sarjan LED-muuntajaa. Tämä muuntaja on äänetön myös LED-himmentimien kanssa. Tästä löytyy 35W ja 50W versiot ja hinta on melkein sama. 35W GLP MOSO on 29,90 ja 50W GLP MOSO 31,90. Laatuunsa nähden erittäin edullisia. Yllä olevien ruuviliitin malleista poiketen Mosoissa kytkentä tapahtuu johdoilla. Tämä johtuu vesisuojauksesta. MOSO LED-muuntajien suojausluokka on IP67. Suojausluokista voit lukea enemmän IP-luokitukset artikkelista. 35 w ja 50 w mallien koko on näppärä: Pituus 199, leveys 42.5, korkeus 34 mm. Käsituntumalta mosot ovat laadukkaita ja jykeviä LED-muuntajia.