RGBW LED-nauha 3000K 14.4W 12V

72,90  sis. ALV 24%
Ei saatavilla

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

RGBW LED-nauha 3000K. RGB ja RGBW LED-nauhoja käytetään toteuttamissamme projekteissa: yökerhot, ravintolat, jne. Tässä RGBW LED-nauhassa on erittäin hyvät monivärivalot ja kaunis yksivärinen lämmin valkoinen.

  • Valokouruihin
  • Yökerhot
  • Ravintolat
  • Ostoskeskukset
  • Kotiin
  • Epäsuoraan tunnelmavalaisuun, jne.
  • Verhokotelot

Tehoa nauhassa on sopivasti yleisvalaistukseen ja miksi ei keittiön välitilaankin tai kaappien päälle. RGB-ledeillä saat värit ja W-kanavan 3000K ledillä saat laadukkaan yksivärivalon. Värin ja valon säätöön tarvitset RGBW LED-ohjaimen, joka osaa käsitellä RGB-ledien lisäksi W-kanavaa. Meidän premium säätimistä löytyy muutama RGBW-säädin. Käytännössä tarvitset RGB LED-nauhan, LED-muuntajan ja RGBW-säätimen + muutamia liittimiä.

Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on 2 metriä RGBW-johtoa rullan molemmissa päissä. Voit leikata sopivan kokoiset pätkät nauhasta ja sinulla on valmiina kytkentäjohdot. Et välttämättä tarvitse liittimiä tai juotoksia. Kotona RGBW LED-nauha sopii hyvin esimerkiksi verhokoteloihin tai alaslaskuihin tehtyihin valokouruihin. Voit leikkiä väreillä tai käyttää W-kanavan yksivärilediä. RGBW LED-nauhan etu verrattuna normaaliin RGB LED-nauhaan on nimen omaan W-kanavan yksiväri LED. RGB ledeillä sekoitettuna saadaan kyllä valkoinen valo, mutta se ei ole niin laadukas kuin RGBW-nauhan yksiväri LED.

Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Suosittelemme tämän LED-nauhan asentamista LED-profiilin sisään. Siistimpi lopputulos saadaan LED-profiilien kanssa. Tämä nauhan leveys on 10 mm ja tämä mahtuu kaikkiin meidän LED-profiileihin. Hyviä profiileja löytyy monenlaisia. Löytyy alumiinia, valkoista ja mustaa.

 

Tekniset tiedot

Käyttöjännite 12 V DC
Himmennys RGBW LED-ohjaimella
Suojausluokka IP20
Suositeltu käyttöympäristö Sisätilat
Värilämpö RGBW 3000K
LED-valmistaja San'an
LED-määrä 60 kpl/metri
Teho 14.4 W/metri
Valovirta 716 lm
Värintoistoindeksi 80+
Nauhan leveys 10 mm
Nauhan korkeus 2.2 mm
Katkaisuväli 5 cm
Rullan pituus 5 m
Takuu 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RGBW LED-nauha 3000K 14.4W 12V”