LED-nauhat KESÄ-ALE
RGB COB LED-nauha
RGB COB LED-nauha
RGB COB LED-nauha
RGB COB LED-nauha
RGB COB LED-nauha
RGB COB LED-nauha
RGB COB LED-nauha
RGB COB LED-nauha
Ledtek

RGB COB LED-nauha 14W 24V

53.50 

Ei varastossa

SKU: LT-COBRGB63024Tuoteosastot: LED Valaisimet, LED-nauhat, RGB ja RGBW LED-nauhat

Tuotekuvaus

RGB COB LED-nauha 14W 24V. Monivärivaloa kotiin ja julkisiin tiloihin

Pisteetön RGB COB Ledtek moniväri LED-nauha. Valonlaatu on hyvä CRI 90+, mutta tällä ei ole monivärissä merkitsevä seikka kuin yksiväriledeissä. Tämä LED-nauha soveltuu erinomaisesti epäsuoraan valaistukseen ja tehostevalaistukseen. Valotehoa on mukavat 495 lm/metri. Tämä on RGB moniväri LED-nauha, jolla saat tehtyä pisteettömän valaistuksen. Tyypillisesti LED-nauhojen ongelmaksi on koettu valon pistemäisyys. Tässä RGB COB LED-nauhassa on 630 pientä lediä/metri.

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan värintoistoindeksi (CRI) on yli 90 ja se tarkoittaa, että valon laatu on erinomainen.

CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

Ledtek RGB COB LED-nauha

RGB COB LED-nauhalla saat tehtyä RGB moniväriled valaistuksen. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan molemmissa päissä 2-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon. Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. RGB COB LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän muitakin RGB LED-nauhoja. Tämän RGB COB LED-nauhan leveys on 10 mm, katkaisuväli on 2,5 cm ja käyttöjännite on 24 volttia. Suojausluokka on IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Silloin kosteusrasite jää alumiiniprofiilin ja kannen ulkopuolelle. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän RGB COB LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat. Perinteisesti paras liiton tulee juottamalla. Jos käytät liittimiä, niin valitse tälle nauhalle RGB COB LED-liittimet.

Käyttökohteet:

• LED-nauha yleisvalaistukseen
• LED-nauha olohuoneeseen
• Kaappien päälle antamaan yleisvaloa
• Valokouruihin
• Verhokotelot
• Epäsuoravalaistus
• Yökerhot
• Ravintolat
• Ostoskeskukset

Himmennettävä LED-nauha

Ledtekin RGB COB LED-nauhat ovat himmennettäviä. Jotta saat kaikki ominaisuudet käyttöön tästä LED-nauhasta tarvitset oikeanlaisen RGB-ohjaimen. Tämä LED-nauha on 10 mm leveä ja tässä on 4 johtoa. Sopivan ohjaimen löydät meidän moniväri LED-nauhat tuoteryhmästä ja premium LED-himmentimet tuoteryhmästä.

Mitä tarvitset asennukseen?

LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja RGB-ohjaimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on kaksi metri johtoa rullan molemmissa päissä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Tästä LED-nauhasta voit leikata sopivan kokoiset pätkät ja sinulla on valmiina pitkät kytkentäjohdot molemmille pätkille. Et välttämättä tarvitse liittimiä tai juotoksia. Tarvittaessa valitse 10 mm 4 johtoiset RGB COB liittimet.
Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Tämä LED-nauha on IP20 kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Hyvä profiili on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 suorakaide. Tämän LED-nauhan leveys on 10 mm. Tyypillisesti LED-profiilin sisäura on 10 mm tai 12.2 mm., joten ei ongelmaa tämän LED-nauhan kanssa.

Mittaustulokset

Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectri-mittaus

Lisätään.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite

24V DC

Himmennys

RGB LED-ohjaimella

Suojausluokka

IP20

Suositeltu käyttöympäristö

Sisätilat

Värilämpö

RGB

LED-valmistaja

San'an

LED-määrä

630 kpl/metri

Teho

14W/metri

Valovirta

495lm/metri

Värintoistoindeksi

90+

Nauhan leveys

10 mm

Nauhan korkeus

2.2 mm

Katkaisuväli

2.5 cm

Rullan pituus

5 m

Takuu

24 kk

Sertifikaatti

CE

Tuotemerkki

Ledtek

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso myös