RGB CCT LED-nauha 19W 12V

74,90  sis. ALV 24%
Saatavilla verkkokaupasta

Vain 3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-RGB5IN112 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Tuotekuvaus

RGB CCT LED-nauha. Luonnollista valoa kotiin ja julkisiin tiloihin 3000K / 6000K

Tehokas Ledtek moniväri LED-nauha, jossa RGB + lämmin valkoinen + viileän valkoinen ledi. Valonlaatu on hyvä CRI 80+, joka tekee yksiväriledin valosta miellyttävän. Tämä LED-nauha soveltuu erinomaisesti hieman enemmän valoa vaativiin kohteisiin. Valotehoa on 1060 lm/metri.. Tästä LED-nauhasta saat kaiken. Tässä on RGB movinäriledit, sekä 3000K lämmin yksiväriled ja 6000K viileä yksiväriled.

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.
Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Mikäpä sen tärkeämpi paikka kuin oma koti, jossa vietetään paljon aikaa. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-nauhan yksiväriledin värintoistoindeksi (CRI) on yli 80 ja se tarkoittaa, että valon laatu on hyvä.

CRI100 = täydellinen tulos, CRI yli 90 = erinomainen valonlaatu, CRI yli 80 = hyvä valonlaatu

Ledtek RGB CCT LED-nauha

RGB CCT LED-nauhalla saat RGB moniväriledien lisäksi laadukkaan lämmin valkoisen ja viileän valkoisen valon. Verrattuna normaaleihin LED-nauhoihin on meillä 5-metrin rullan molemmissa päissä 1-metriä asennusjohtoa. Tämä helpottaa huomattavasti asennusta, kun sinun ei tarvitse alkaa tekemään liitosta vakionauhojen 20 cm liitosjohtoon. Tällä LED-nauhalla saat tehtyä liitokseen piilossa niin kuin se kuuluukin tehdä. RGB WW CW LED-nauhaa pystyt himmentämään samalla tavalla kuin meidän RGB LED-nauhoja. Tämän RGB WW CW LED-nauhan leveys on 12 mm, katkaisuväli on 5 cm ja käyttöjännite on 12 volttia. Suojausluokka on  IP20, eli tämä on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Silloin kosteusrasite jää alumiiniprofiilin ja kannen ulkopuolelle. Katkaisukohdissa on pitkät kuparitartunnat juotoksille ja liittimille. Tämän RGB CCT LED-nauhan pitkät kuparit on paremmat kuin joidenkin normaali LED-nauhojen lyhyet tartuntapinnat.

Käyttökohteet:

• LED-nauha yleisvalaistukseen
• LED-nauha olohuoneeseen
• Kaappien päälle antamaan yleisvaloa
• Valokouruihin
• Verhokotelot
• Epäsuoravalaistus
• Yökerhot
• Ravintolat
• Ostoskeskukset

Himmennettävä LED-nauha

Ledtekin RGB WW CW LED-nauhat ovat himmennettäviä. Jotta saat kaikki ominaisuudet käyttöön tästä LED-nauhasta tarvitset oikeanlaisen ohjaimen. Tämä LED-nauha on 12 mm leveä ja tässä on 6 johtoa. Sopivan ohjaimen löydät meidän moniväri LED-nauhat osastolta.

Mitä tarvitset asennukseen?

LED-nauhan lisäksi tarvitset LED-muuntajan ja RGB WW CW -ohjaimen. Asennuksen helpottamiseksi tässä LED-nauhassa on yksi metri johtoa rullan molemmissa päissä. Tavallisissa LED-nauhoissa on vain 20 cm johto rullan toisessa päässä. Tästä LED-nauhasta voit leikata sopivan kokoiset pätkät ja sinulla on valmiina pitkät kytkentäjohdot molemmille pätkille. Et välttämättä tarvitse liittimiä tai juotoksia. Tarvittaessa valitse 12 mm 6 johtoiset liittimet.
Yleensä LED-nauhan asennuksiin tarvitaan myös LED-alumiiniprofiilit. Tämä LED-nauha on IP20 kuivantilan LED-nauha. Voit asentaa tämän kosteisiin tiloihin, kun suojaat LED-nauhan kannellisella LED-alumiiniprofiililla + päätytulpilla. Hyvä profiili on esimerkiksi 1707 alumiini, 1707 valkoinen, 1708 musta, 2310 suorakaide. Tämän LED-nauhan leveys on 12 mm. Ota tämä huomioon LED-profiilin valinnassa. Esimerkiksi 1616 kulmaprofiilin sisään mahtuu max. 10 mm LED-nauha.

Mittaustulokset

Yhteenveto, CIE1931 mittaus, CIE1976 mittaus, CRI-mittaus, Spectri-mittaus

Lisätään.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite 12 V DC
Himmennys RGB WW CW ohjaimella
Suojausluokka IP20
Suositeltu käyttöympäristö Sisätilat
Värilämpö 3000 K, 4000 K, 6000 K, RGB
LED-valmistaja San'an
LED-määrä 60 kpl/metri
Teho 19.2 W / metri
Valovirta 1060 lm / metri
Värintoistoindeksi 80+
Nauhan leveys 12 mm
Nauhan korkeus 2.2 mm
Katkaisuväli 5 cm
Rullan pituus 5 m
Takuu 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RGB CCT LED-nauha 19W 12V”