CRI80 LED-kattovalo 30W himmennettävä IP54

1
(1 tuotearvio)
4000K
Tehokas
Himmennettävä
67,90 
ALE 20%
Norm. 84,90 
Kampanjahinta on voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LT-KVNW30 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Tuotekuvaus

CRI80 LED-kattovalo 30W himmennettävä IP54

CRI80 LED-kattovalo, jossa on hyvin valotehoa yleisvalaistukseen ja valaisin on himmennettävä. Voit luoda tyylikkään ja modernin yleisvalaistuksen niin uudiskohteisiin, kuin remonttikohteisiinkin. CRI80 ledien ansiosta valon laatu on hyvä ja valon väri on miellyttävän moderni luonnonvalkoinen 4000K. Valaisin on himmennettävissä valonsäätimellä. Esimerkiksi ABB, Schneider, Ensto tai Elko. Valaisimen taustapuolella on vedonpoistinkansi, jonka alta löytyy kytkentäliittimet.

Valaisinpinta on IP54 roiskevesisuojattu. Tämän lisäksi valaisimen taustapuolella on pehmeä tiiviste, joka tekee myös taustapuolesta vesitiiviin mikäli asennuspinta on tasainen.

LED-kattovalo

Valon laadulla on merkitystä

Color Rendering Index (CRI) kertoo kuinka hyvin värit näkyvät valonlähdettä käytettäessä verrattuna auringonvaloon. Indeksi mitataan välillä 0–100. Täydellinen 100 osoittaa, että värit valonlähteen alla näyttävät samoilta kuin ne olisivat luonnollisessa auringonvalossa.

Korkea CRI-arvo on tärkeää erityisesti kotona, valokuvauksessa, myymälöissä, ruokakaupoissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa, joissa värien halutaan näyttävän luonnollisilta ja runsailta. Laadukkaasti valaistussa tilassa on miellyttävää olla. Hyvinvointi lisääntyy. Korkea valonlaatu on vähän niin kuin nopea nettiyhteys. Siihen kun tottuu, niin et halua enää vaihtaa huonompaan.

CRI-arvon testaaminen vaatii erityisen valotesterin. Meillä on tällainen laite. Tämän LED-kattovalon värintoistoindeksi (CRI) on yli 80 ja se tarkoittaa, että valon laatu on hyvä.

LED-kattovaloLED-kattovalo

Himmennettävä LED-kattovalo

Ledtekin LED-alasvalot ovat himmennettäviä. Tässä valaisimessa on triac-himmennettävä muuntaja sisäänrakennettuna ja valaisinta voi himmentää valonsäätimellä.

Himmennykseen tarvitset oikeanlaisen valonsäätimen, eli LED-himmentimen. Voit himmentää valot 10 % – 100 % välillä. Valaisimen muuntaja ei surise tai vingu himmennettäessä, eikä valo värise. Oikein valittu valonsäädinkään ei pidä mitään ääntä. Hyviä valonsäätimiä löytyy esimerkiksi ABB, Schneider, ELKO ja ENSTO.

LED-himmennin AC valkoinen 

Schneider Exxact 315

ABB 2-100 VA Jussi

ABB 2-100 VA Impressivo 

 

Mitä tarvitset asennukseen?

LED-kattovalojen lisäksi et välttämättä tarvitse mitään muuta kuin valtuutetun sähköasentajan. Näitä LED-valaisimia voi käyttää ilman himmennintä tavallisella valokytkimellä päälle/pois. Jos on remonttikohde, niin tarkista että katossa on valmiina MMJ-johdotus AC230V valaisimille. Jos kyseessä on uudiskohde, niin sinne tehdään oikeanlainen johdotus ja valonsäätimeksi voit valita joko himmentimen tai kytkimet. Valonsäätimien kehyksiksi löytyy hyvin vaihtoehtoja valkoisista matta mustiin.

 

LED-kattovalo

LED-kattovalo

Turvallisuus

Turvallisuuden kannalta tärkein osa on turvallinen LED-muuntaja ja tästä valaisimesta se löytyy. Tämä kattovalo on CE hyväksytty ja läpäisee vaaditut turvallisuusstandardit. Virransyötölle on vedonpoistokansi, jolla asennusjohto puristuu kiinni.

Käyttökohteet

Julkiset tilat, toimistot, liiketilat, myymälät, varastot, ruokalat, työpajat, koteihin, kodinhoitohuone, eteinen, käytävä, aula, WC, tekninen tila, vaatehuone, kylpyhuone

CRI80

Rakentajille, remontoijille

Pitkäikäinen

Ei UV- tai IR-säteilyä

Ei sisällä elohopeaa tai muita haitallisia materiaaleja

 

Tekniset tiedot valaisimessa olevalle LED-muuntajalle:

Käyttöjännite: 200-240V AC
Tulotaajuus: 50 Hz
Lähtövirta 370 mA
Teho: 30W
Lähtöjännite: 60-70 V DC +-5 %
Tehokerroin: ≥ 0.9
Vedonpoistokansi
L & N ruuviliittimet 0,75 – 1,5 mm2

Himmennettävissä TRIAC himmentimellä leading edge ja trailing edge.

Paketin sisältö

1 x LED-kattovalo & kytkentäohje

Tekniset tiedot

Valaisimen halkaisija 400 x 400 mm
Korkeus 51 mm
Paino 2,2 kg
Teho 30W
LED tyyppi 2835 SMD
Valon väri 4000K luonnonvalkoinen
Valaisukulma 120°
Värintoistoindeksi 80+
Suojausluokka IP54
Käyttöympäristö -20°...+40°C
Valaisimen väri Valkoinen
Takuu 24 kk
Sertifikaatti CE

Arvostelut

1 arvio tuotteelle CRI80 LED-kattovalo 30W himmennettävä IP54

  1. 1

    Erno (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvin himmenee. Kiinnitysrauta hiukan heppoinen, mutta olen tyytyväinen hankintaan.

Lisää arvio

Katso myös