Referenssit

LED-asennus Oulu

Sähkö-Install Tmi

Ledtekin yhteistyökumppani Sähkö-Install Tmi toteuttaa sähköasennukset, -urakoinnit ja -saneeraustyöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Sähkö-Install Tmi kautta saat LED-asennusten kokonaispaketin avaimet käteen periaatteella koko Oulun talousalueella. Asennuksiin liittyvissä aikataulukysymyksissä sinua auttaa Janne Karppinen Sähkö-Install Tmi. Katso yhteystiedot tästä.

SuperStar Virgo

SuperStar Virgo on 350 milj. USD maksanut huippuristelijä. Ledtek on toimittanut useita LED-valaistustuotteita ja LED-valaistustarvikkeita SuperStar Virgo risteilyalukselle vuonna 2015. Alukselle on toimitettu mm. CRI90+ LED-nauhaa.

Kämp Galleria

Kämp Gallerian kauppakeskuksesssa on kansainvälisiä huippumuodin ja designin erikoisliikettä sekä korkealuokkaisia ravintola- ja kauneuspalveluja. Arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti Ledtek on toimittanut tähän luksus kohteeseen CRI90+ LED-nauhaa, LED-profiileja ja muita LED-tarvikkeita. Valaistut LED-profiilit löydät Aleksanterinkadun puoleisen käytävän katosta.

Siili Solutions

Siili Solutions on suomalainen ohjelmistoyritys. Ledtek on toimittanut muutamaan otteeseen LED-valaistustarvikkeita Siili Solutions Oulun toimistolle. Vaatimuksena asiakkaalla oli korkea valon laatu. Ledtek toimitti CRI90+ LED-nauhoja, LED-profiileja ja muita tarvikkeita.

Bittium

Muutaman sadan metrin päässä Ledtekistä sijaitsee Bittium Oyj, joka on viestintä- ja liitettävyysratkaisuihin keskittynyt yritys. Ledtek on toimittanut LED-tarvikkeita erilaisiin projekteihin.

JOT Automation

VTT:n lisäksi naaupurissamme sijaitsee JOT Automation Oy, joka on tuotantoautomaation ja elektroniikkateollisuuden testausratkaisuihin erikoistunut yritys. Ledtek on toimittanut vuosien aikana JOT Automaatiolle LED-valaistustarvikkeita erilaisiin projekteihin.

VTT

Ledtekin Oulun toimisto ja varasto sijaitsee Oulun Teknologiakylässä. Alue on tunnettu korkean teknologian yrityksistä. Yksi naapureistamme on VVT tutkimuskeskus ja olemme toimittaneet vuosien aikana LED-valaistustarvikkeita useisiin tutkimushankkeisiin.

Finavia

Ledtek on toimittanut LED-valaistustuotteita mm. Helsinki-Vantaan lentokentälle. Projektissa käytettiin mm. 400×400 pinta-asennettavia LED-paneeleja. Vaatimukset tuotteille ovat korkeat.

KONE Oyj

Ledtek on toimittanut LED-valaistustuotteita KONE hissien hissikoreihin usean vuoden ajan. Projekteissa on käytetty mm. LED-nauhaa ja LED-alumiiniprofiileja. Vaatimukset tuotteiden laadulle ovat korkeat.